Свекървата и бившата му

• 9 968
  • 302
  •   1
Отговори
# 240
Представям си Уишмастърсов как ще се оцъкли , като го светнеш Stuck Out Tongue Winking Eye
Ще се зарадва със сигурност. Хем ще се отърве, хем ще е свободен да си търси ново заменимо гадже.

# 241
Пожелавам ви никога да не ви сменят нито за по-млада, нито за по-красива. В случай, че това обаче стане не пускайте теми от сорта: Ама аз толкоз го обичах, пък той ме изрита като мръсно коте само с дрехите на гърба и трябваше да се прибера като бито куче при мама.
Хубаво нещо е любовта момичета, още по-хубаво е обаче, като се подсигурите, ей така за всеки случай. Много такива изгоряха пред очите ми, сляпо вярващи на мъжете си. Всеки знае себе си, аз предпочитам да съм застрахована ако нещо се случи - а вие си вярвайте и си обичайте. Всеки има право на избор.

# 242
Пожелавам ви никога да не ви сменят нито за по-млада, нито за по-красива. В случай, че това обаче стане не пускайте теми от сорта: Ама аз толкоз го обичах, пък той ме изрита като мръсно коте само с дрехите на гърба и трябваше да се прибера като бито куче при мама.
Хубаво нещо е любовта момичета, още по-хубаво е обаче, като се подсигурите, ей така за всеки случай. Много такива изгоряха пред очите ми, сляпо вярващи на мъжете си. Всеки знае себе си, аз предпочитам да съм застрахована ако нещо се случи - а вие си вярвайте и си обичайте. Всеки има право на избор.

Ариел, как се застрахова една жена да не й се случи описаното от теб?

# 243
Съгласна съм за застраховането, но и сама знаеш, че има хиляди конкретни случаи, които имат своите специфики и няма как наедро да обобщаваме кой е половинка и soulmate и кой - заменяема приятелка.

# 244

Ариел, как се застрахова една жена да не й се случи описаното от теб?

Брак, предбрачен договор?

# 245
Свекървата е леко интригантка. Много ми е познато. Не се поддавай и не се дразни на интригите. Игнор!

# 246
"Самотна майка с извънбрачно дете" - официалната формулировка.
Грешен отговор.

Чл 1. (1) (Предишен текст на Чл.1 - ДВ, бр. 97 от 2001 г., в сила от 01.11.2001 г.) По смисъла на правилника: 1. (отм. - ДВ, бр. 40 от 2003 г., в сила от 01.05.2003 г.) 3. (доп. - ДВ, бр. 54 от 2006 г.) "Самотен родител" е лице, което поради вдовство, развод или несключен граждански брак отглежда сам деца до 18-годишна възраст, както и навършилите пълнолетие лица, в случай че продължават да учат, до придобиване на средно общо или професионално образование, но не по-късно от навършване на 20-годишна възраст.

# 247
  • София
Аха, тя живее с него на семейни начала.
И има извънбрачно дете.

Друго не се сещам.

# 248
Ариел, всеки може да бъде вписан собственик на имот. Не е нужен подпис в общината, за да притежаваш половината жилище.

Всъщност както и да е, истории всякакви със или без брак. Аз също си тръгнах само с дрехите на гърба, но това беше мой личен избор. Свободата и рахата ми бяха по-важни от стени и кристални чаши.

# 249
  • София
Ариел, всеки може да бъде вписан собственик на имот. Не е нужен подпис в общината, за да притежаваш половината жилище.

Така е, ама не можеш да го наследиш, нито той да те наследи, ако нещо се случи.
Нищо, че заедно сте се лишавали, за да го придобиете.
Детето, ако има такова, ще наследи с баби, лели и т. н., и веселбата ще е пълна.

# 250
И това не е вярно. Желание да има, всичко може.

# 251
  • София
И това не е вярно. Желание да има, всичко може.

Да, всичко може, ама въпросът е, какъв е смисъла?
Да се докарат същите права със сто подписа и куп документи, като може да се постигне с един?
А, как ще се наследи процента "вдовишки"?

# 252
От моя гледна точка, ако мъжа ми се ожени повторно, сама бих прекратила всякакви отношения. За да не напрягам напразно тази жена, която толкова уважавам. Бих звъняла да питам как е, но до там.
Така се прави, напълно достатъчно е.

# 253
А бихте ли ми казали защо свекърва ми предупреди да НЕ казвам на мъжа ми за въпросните контакти на свеки то с бившата?Не е ли редно човек да застане зад действията си. Още повече, щом се пише за, много съвместен, принципен, морален. Или пак аз прекалявам?
И живеем заедно в повечето случаи, но имаме самостоятелно жилище. Защо ли така? Ще ви отговоря. Моят мъж иска да не е в апартамент под претекст, че предпочита да е на чист въздух, простор в село (при майка си), но аз гледам към апартамента и самостоятелността. ...

# 254
Таня , поднасяш на час по лъжичка , както се казва. Ние от къде да знаем, защо ти е казала. Може да са се разделили с драма, тя да го е зарязала и на него да му е неприятно, ако майка му се вижда с бившата. Все ми се струва , че проблемът не е кафенцата между свеки и бившата, ами явно си избрала някой мамин мунчо. И моята свекърва живее в къща с голям двор, а ние в апартамен. И аз , и ММ искаме да сме на село , на чист въздух, ама си живеем в града в апартамент, като работим по въпроса за наша къща. На свеки ходим на гости, като в повечето случаи даже аз съм инициатор , ама със свеки се разбираме прекрасно и грам не ми дреме с кого си пие кафето, ако ще да е с всичките му бивши накуп Wink

Общи условия

Активация на акаунт