Мъжа ми ме заплашва. Моля за помощ

• 8 870
  • 106
  •   1
Отговори
# 90
И скришно няма как да стане, нали на летището ще й искат пълномощно от оня
ПП: А какво е Boots? Страхотно ако е наистина така
Да, така е.
Верига аптеки. Знам за Ани от английските групи, там е пълно с жени, които се оплакват от същото и намират подкрепа.
Детето има ли английски или български паспорт? Тук, в Англия на летището, никой няма да иска пълномощно, също и при влизане в България.

# 91

Мислиш, че е страхотно, защото го обсъждаме в контекста на тази история. Представи си, че някой твой приятел или роднина трябва да доказва, че не е удрял побърканата си бивша, която иска да му отмъсти, задето я е зарязал.

# 92
Всъщност поне една информация да беше дала авторката - дали бащата е признал детето. От там нататък са коренно различни вариантите.

# 93
Скрит текст:
Мислиш, че е страхотно, защото го обсъждаме в контекста на тази история. Представи си, че някой твой приятел или роднина трябва да доказва, че не е удрял побърканата си бивша, която иска да му отмъсти, задето я е зарязал.

Те не са прости в Кралството, а и лудите с просто око се виждат. Малко да си поговориш с тях и се вижда.

# 94
Детето се дава на майката, не може да те заплашва, че няма да ти го даде!  Купи си билет за самолета и си тръгни без да му казваш, ако няма начин за съжителство без проблеми...

# 95
Не може да изведе детето без писменото съгласие на оня, това отдавна го разисквахме вече.

# 96
Разисквахме го, че може, освен ако не са женени.

# 97
Добре де, но и да са женени, нали детето е записано на въпросния, т.е има двама родители с абсолютно равни права. Няма ли и при този случай да искат съгласие, струва ми се съвсем логично и задължително но не съм запозната с техните закони все пак.

# 98
Не може да изведе детето без писменото съгласие на оня, това отдавна го разисквахме вече.

От Англия може. Не може от България.

# 99
Без паспорт не може да го изведе от никъде, така че в случая няма значени. Докато детето няма документи, тя не може да мръдне от Англия. Не виждам друг изход, освен да потърси помощ от властите.

# 100
Без паспорт не може да го изведе от никъде, така че в случая няма значени. Докато детето няма документи, тя не може да мръдне от Англия. Не виждам друг изход, освен да потърси помощ от властите.
Детето няма ли паспорт? ПРИ този вариант трябва да се направи в посолството в лондон временен, за да се изведе от страната малчугана и без бащата не може, после се прави пълномощно пак от бащата за да се наорави паспорт в България, ако и двамата не отидат да го извадят заедно...

# 101
Авторката писа, че бебето няма паспорт. Твърде вероятно е бащата да отказва да му изкарат, защото така може да я задържи.

# 102
Авторката писа, че бебето няма паспорт. Твърде вероятно е бащата да отказва да му изкарат, защото така може да я задържи.
Не може да отлага дълго, има си време в което трябва да се извади паспорт, иска не иска, ще изкара 😊

# 103
Четох, че в посолството вече може да се изкарат документи по пощата, но не съм сигурна за пасаван за бебе. Защото там задължително ходят и двамата родители, и бебето, дори да нямат брак.

# 104
Четох, че в посолството вече може да се изкарат документи по пощата, но не съм сигурна за пасаван за бебе. Защото там задължително ходят и двамата родители, и бебето, дори да нямат брак.
Двамата родители ходят, да. Минала съм от там.

Общи условия

Активация на акаунт