Турски филми и сериали - обща тема за общи приказки (4)

• 48 785
  • 751
  •   1
Отговори
# 135
Не е потвърдено още, Феми, всичко е само в сферата на вероятностите. Журналисти са причаквали пред новия дом на Ханде, защото уж видяли Керем да влиза там вечерта, да нощува при нея и после заедно да отиват на снимки сутринта, но няма нищо потвърдено от Ханде и Керем, а само журналистически догадки. Казва го Akif Yaman, снимки на тях двамата няма, които да доказват, че ашк вар. 😀
Аз много ги харесвам като двойка (ако не си личи достатъчно) и ще се радвам да е вярно, защото в темата за Керем само това се обсъжда между епизодите. 😀

# 136
Аз пък хар Серенай и не знам как може от Серенай на Ханде. Малко грубо, за което се извинявам. А аз много съм се чудила на Серенай, защото интервютата и и постовете си я представям като много готин човек и не знам как се върза на Джем Йълмаз. Това просто не мога да си го обясня. Това и популярността на Ханде - от къде идват тези 19 хиляди последователи като няма много успешни проекти в сравнение с актьори като Неслихан и Къванч. Но поне да успее в нещо, няма лошо радвам се за нея. Журналистите обичат много да гов за нея като всеки ден са с новя новина. Дори и бяха сметнали колко пари е изкарала от реклами - 6 мил лири. Не мога да разбера защо до такава степен се бъркаъ в живота на хората. Все пак трябва да има някаква човешка граница. Винаги съм се чудела как някои актьори дори и много популярни успяват да запазят по-голята част от живота далече от жълтата преса, което ме кара да мисля дали при тези, които не е така е просто пиар. Знам ли вече и аз.

# 137
Аз също харесвам Серенай и малко ме е яд, че загуби време с Дж. Й.
Но това е опит, все е  научила нещо важно за себе си.

Но и Ханде ми изглежда симпатичен човек.
Нека се забавляват. 😀

# 138
Те отричат ашк ,било приятелство .

Някой не обичат публичност ,не ползват мрежи или рядко . Гледат си повече работата и така запазват пространството си. Клюки винаги ще има.

Последна редакция: сб, 20 фев 2021, 15:16 от femmi2

# 139
Връзката на Керем и Серенай не беше ли само докато изтече договора им по рекламните кампании? С Ханде пак всичко е заради сериала според мен.
Тоз Керем от тия пиар връзки спечели доста. Wink
Да, харесват я Сезен Аксу в Турция.
Серенайчето според мен е искала да се пробва с чичо Джем, той умее да ги омайва. Всяка знае той какво представлява, но явно искат да изживеят нещо с него. Бих се радвала Серенай да се хване с Едис. Heart Eyes

# 140
Лили, защо се учудваш - тийнейджърите имат нужда от кумири. А ромкомите /е, не само/, са подходящи за сватосване на двойките. Феновете на Фуркан почти година бяха убедени, че той има връзка с Айбюке.
Ако е вярно това за Ханде и Керем, ще се крият до края на сериала. И ще генерират коментари. Иначе как ще стане най - коментираната актриса Wink
Харесвах Серенай с Керем, но не било писано. Харесвам я и като пее, и като играе.

https://www.instagram.com/p/B6wGoPgBJtu/

# 141
Никога нямаше да се досетя за тези двамата Каролина, но е чудесно. Направо си ги представям как си пасват за толкова много неща като започнем от стила. Сега като гледам Пустота осъзнах, че хар Исмаил и Алиджан. Добри актьори са просто не си намериха светлината.

# 142
Исмаил пак блести в киното, Алиджан ми е малко посредствен. Имаше шансове, но ги пропилява, може да не е амбициозен и да му стигат там някакви роли и да се прави, че играе.

# 143
да се разкършиим  People Dancer  ех , каква красота и пейзажи   има по света

Цитат
турецкие соцсети активно обсуждают новый имидж Ибрагима Челикколя в сериале Твой дом - твоя судьба, который очень похож на предыдущий его образ в сериале Черно-белая любовь. Интересно, это сделано намерено?
Новият имидж на Ибо напомнял на черно - бялата любов .  Без мустак е по - добре.

Баръш Фалай и Серхат Теоман

за Тинчето нейните хора

Последна редакция: нд, 21 фев 2021, 16:22 от femmi2

# 144
Феми, недей така бе джанъм, направо ми разбива сърцето с тази екзотика, непостижима. 😀

Някой гледа ли Кардешите?
Едва го изтърпях до 40 мин., а той с висок рейтинг се оказва.
Ей така отрязах Бараж, Феникса, Планинското сърце, а те си оживяха. 😀
Дайте мнение, че май нищо не разбирам от филми. 😀

Снощи с кеф изгледах Последно лято, че и плаках.
Такава химия между Алперен и Али Атай. 😀 😀
😀
И Хафсанурчето е много миличка.

# 145
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
А бе човекът с потника многа влюбчив се оказа! Кога се влюби, че и брак предложил на италианската си любов!
С транспарант в небето и признание "много те обичам"!. Честно, не очаквах. Мислех, че е самовлюбен и още дълго ще мотае мацките. Пък той ме изненада. Само не разбрах италианската изгора споделя ли таз пламенна любов.

Пепелче, начи тъжна серийката на Лятото, викаш. Ше я отложа тогаз, че днес не ми се реве нещо.

# 146
Ибо като визия ми харесва в Merhamet.
За тоя сериал Хич пишат, че бил като турска версия на Еуфория със Зендея.
Не съм го гледала, турската серийка е 30минутки, мисля да я погледна утре заедно с Пустота.
Днес си чакам Мениджърите, а от утре ми почват бг сериалите.
Почнах и The Crown последния сезон и Behind her eyes и стана каша. Smile
Тоз Джемал Хюнал, който ще влиза в Неверния щял да играе стар приятел на Асйа от университета. Зарязал медицината и станал фотограф. Струва ми се, че ще дразни Волкан със снимки и ще се върти около Асйа. Ще видим. Wink
Кенан Едже ще го държат за Дерйа май. Smile

# 147
  • София
Привет!
Каролина, аз очаквах да върви "Неверният" към финал, а те явно ще го проточат още. Може и втори сезон да му спретнат. Аз го гледам с интерес и очаквам интригата с Халюкчо, жена му и новия му син - Селчук. Дерин изчезна и прочетох, че  ще снима само още в два - три епизода, но май няма да е верно защото в новия плакат е допълнена и тя:

Ако и Дерйя се върне бързо от "Шверцария" и този Синан се включи в интригата ще има да гледаме. На мен не ми пречи, защото в момента доста сериали съм изоставила, които не харесвам защото ме натоварват и гледам само три основно и още два на диагонал. Хубав ден и бъдете здрави.Flowers Four Leaf CloverFlowers Cherry BlossomFlowers Four Leaf Clover

# 148
Хубаво ще е да приключат с един сезон, няма смисъл от повече.
Този постер истински ли е или фен колаж?

# 149
Фенски колаж e, доста сполучлив, но цветовате са много различни.

https://www.instagram.com/p/CE4QzP9BnVD/

Джанер хареса този.

Общи условия

Активация на акаунт