Турски филми и сериали - обща тема за общи приказки (4)

• 48 786
  • 751
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Аз също смятам, че втори сезон е излишен.
Постера го взех от рускините, може да е фенски  и ето какво пишат:
"Если верить последним новостям, то права на показ нашего сериала выкупила Испания. Транслироваться сериал будет либо на канале "NovaTDT", либо на канале "antena3com". "
превод от гугъл:"Според последните новини правата за показване на нашата поредица са закупени от Испания. Поредицата ще бъде излъчена или по канала "NovaTDT", или по канала "antena3com". 💣💥👏
💣💥👏

Последна редакция: нд, 21 фев 2021, 21:12 от Nina NN

# 151
Аз изключих кой точно е този сериал Хич. Кой играе в него? Може ли постер или трейлър?

# 152
  • София
Аз изключих кой точно е този сериал Хич. Кой играе в него? Може ли постер или трейлър?
Лили, ако въпроса е за кой сериал коментираме - това е "Неверният". Излъчва се всяка сряда по "канал D". Радостното е, че се превежда и на български език. Можеш да се запознаеш по подробно в темата за Джансу Дере- на 2-ра страница е:
 https://www.bg-mamma.com/?topic=1017726.585 . Малко се пише там, но има качени всички излъчвани епизоди до сега с бг.субтитри. Аз лично харесвам сериала и го гледам с увлечение.

# 153
Сериал на БлуТв.

# 154
Новата песен на Мурат Боз

# 155
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Приключиха Моята лява страна даже на 12 еп., дори 13 нямаше.
Попретупаха го, ама то нямаше как другояче да го приключат.
Сякаш се зарадвах, че свърши, макар, че го следях. Артистите ми харесваха почти всичките, историята не беше кой знае какво. Само Дефне Самйели много ме дразнеше, много неприятно лице има. Но  пък тяло страхотно!
Актьорът, който игра Барбар, ми се струва, че тепърва ще го гледаме доста - много силно присъствие с почти никаква роля. Но такава необичайна усмивка! Като на малко дете. А той самият длъгнест като щъркел. Много го харесах аз, много неочакван чар има. Гледаш го - борсук някакъв от гетото и като грейне в тази внезапна усмивка и се усмихваш неволно  и ти. От целия каст той ми направи най-голямо впечатление.
И Джансел погледах, не го бях го виждала отдавна, а е сред първите ми любимци от турските сериали.
Колко ми харесваха с Берен в Спомни си, любима!

Мислех си вчера колко много от турските артисти, на които се радваме, са свързани с други страни - или родени в чужбина, или пораснали там. И някак им личи допирът с другата култура - за говора не мога да преценя, щото не владея турски ез., обаче осанката, маниерите, езикът на тялото им е друг.

# 156
Светле, Емре Динлер, приятел е на Пънар /приятелка на Берг/.

Тя има доста снимки с него

https://www.instagram.com/pinarakinnn/

Той не беше много активен в ИГ и като се острига за новата роля, не го познах, чудих се този кога и защо съм го последвала. Joy

https://www.instagram.com/dinleremre/

# 157
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Благодаря ти, Лу.
Не го познах тук - съвсем различен е с къдравата коса, добродушен изглежда. А в сериала, с остригана кръгла глава, е много смешен.

# 158
И Джансел погледах, не го бях го виждала отдавна, а е сред първите ми любимци от турските сериали.
Колко ми харесваха с Берен в Спомни си, любима!

Мислех си вчера колко много от турските артисти, на които се радваме, са свързани с други страни - или родени в чужбина, или пораснали там. И някак им личи допирът с другата култура - за говора не мога да преценя, щото не владея турски ез., обаче осанката, маниерите, езикът на тялото им е друг.

Да, и по говора им личи. Примери - Джансел Елчин, Фърат Челик, Мерйем Узерли.

# 159
Ооо аз много харесвам Фърат Челик. Мина доста време без да се сещам за него - нещо се изгуби за дълго време. Гледала съм го само във Фатмагюл, Пойраз Карайел и 20 минути и ми хар много как играе и как изглежда. Дано да го видим скоро в нов проект, но много се съмнявам за жалост.

# 160
Е, сигурно ще се появи. Сега е известен с клипчета с племенника си. Rolling Eyes Smile

# 161
  • София
Здравейте, момичета!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БУУРА ГЮЛСОЙ!
Пожелавам му много здраве, семейно щастие, много успехи в професията и много великолепни книги написани от него.

# 162
Мелиса Шенолсън ще играе в сериал по Ексен. Ето повече информация. Заинтригува ме, защото ще е написан от този на Марашли и Обещание.

# 163
Днес рождени дни празнуват също Месут Акуста(57) и Айдан Таш(39).

# 164
Мениджърите, що така..

Общи условия

Активация на акаунт