Турски филми и сериали - обща тема за общи приказки (4)

• 48 789
  • 751
  •   1
Отговори
# 165
Слаба серия ама пак имаше хубави сцени.

# 166
Нов фрагман на "Неверният" с Джемал Хюнал - Синан. Двамата с Асия забегнаха в Истанбул. Joy

# 167
И аз точно щях да го споделя. Нещата се развиват точно, както си мислех. Joy Волки изгоря.

# 168
И го набиха. Много нагъл. Асия се е сетила, че Али ще му каже къде е Joy

На 25 февруари в youtube ще е следващата постановка на Ибрахим Чичек "Три сестри" по Чехов.

# 169
т.е. четвъртък:) Всеки четвъртък. Още не съм почнала да гледам и тази поредица от пиеси. Чудя се що не пускат новите сериали по Гаин и Ексен?! Хайде тая седмица почва и Невинност, сякаш малко сериали имам на главата. Smile Ама ги отсявам малко по малко.

# 170
Здравейте. Какво гледате в момента? Нещо инт да раздвижин малко темата.

# 171
След малко ще гледам Откраднат живот, а после довършвам Behind her eyes. След това идва ред на Пустота и Хич.
Утре вечер Неверния и пак ОЖ.
Четвъртък Невинност и пак ОЖ.
Петък ще видя какво да гледам. Има доста неща. Smile

Последна редакция: вт, 23 фев 2021, 23:04 от ~Carolina~

# 172
Буура ще екранизира романа си "Бедствие" в сериал. А Есра Билгич е разглеждана като партньорка на Орландо Блум в бъдещ холиводуски проект.

# 173
Буура се взе на много сериозно. Да видим ще има ли успех. Отсега прогнозирам кой ще участва в сериала - Серхат Теоман, Озге Озпиринчджи, Бурак Ямантюрк.. Smile
Гаин пуснаха стори, че снимат сериала с Озан Долунай. Дано го пуснат скоро.
Гледах Пустота и Хич. Ами и двата са загуба на време. Особено втория изобщо не става за гледане. Пустота ще го гледам докрая де, почнала съм го.
Има някакъв филм с Алиджан по БлуТв - Küçük şeyler. Ако го намеря мисля да го гледам, май е спечелил някакви награди.

# 174
  • София
Браво на Буура! Много е талантлив и вярвам, че ще има още много успехи.

# 175
Някой гледа ли Masumiyet. Какво мислите ? Гледам са качили фрагмент за втори епизод. Неслихан Атагюл ще бъде на корицата на известни американско списание, което е за първи път за Турция. Много се радвам за нея и за успеха и.

# 176
  • Кърджали
Изгледах Masumiyet, нали Асланту ми е първата дизи любов.
Интересен ми е, ако не  забъркат някоя глупост със сценария,ще се окаже интересна история. Не съм фен на Дениз Чакър, но и признавам, че изигра страхотно ролята си в тази серия.
Ела - леко наивна, но не мога да я виня. На 19 си мислим че вече познаваме света,че  знаем кое е най-доброто за нас.А като сложим и любовта...
Илкер -  успешен, красив, богат. И идиот. Не знам какво ще се случи от тук натаък, но в него капка невинност не виждам в момента. Тов, кото направи, не подлежи на оправдание и разбиране.
Интересна ще е следващата серия - реакциите на трите семейства след случилото се. Доколкото видях - майката на Илкер ще го защитава до последно, бащата - ще се отрече от него, семейството на Ела е още в шок, Харун (бащата на Ирем) да видим каква позици ще заеме...
От тък нататък пиша срядата заета.

# 177
Бързо качиха Невинност, докато гледах Неверния, но пак ще го гледам утре. И името е Еля, не Ела.
Харесали са Дениз Чакър тази вечер и са намразили този Серкай. Сравняват го с нашия Волки. Smile
Хареса ми появата на Джемал Хюнал, симпатичен човек е, има вид и на лошо момче. Не е типичен красавец, но е чаровен.
Продължават с драмите на Дерин, сега пък уж ще я търсят, може и да не е умряла значи. Гьонюл ми е страшно сладичка, нещо е станало с инстаграма на актрисата, няма го.

# 178
Айдан Таш ще участва в “Неверният”

# 179
Само тя липсваше. 😀 😀
Шегувам се, просто не ми е симпатична, ама да си играе жената като иска. 😀

Изгледах Невинност и не съм чак във възторг.
Харесаха ми и Тютюнджю, и Дениз Чакър, и Толга Г. сигурно ще се разгърне, но нещо историята ми е скучна.
Вероятно ще е в унисон с последната вълна срещу насилието над жени, ще видим.
Ще му дам шанс още един епизод, за повече вече нямам време. 😀

Общи условия

Активация на акаунт