Турски филми и сериали - обща тема за общи приказки (4)

• 48 793
  • 751
  •   1
Отговори
# 180
Има фрагмент на Мениджърите. Ами не ми харесва накъде вървят нещата. Тук започнаха вече да вкарват типичните турски развития. Трябва да поразчупят малко. Сега само да не вземат да вкарат Баръш в затвора, че тъкмо му оправиха характера. Като се замисля и аз не знам как трябва да тръгнат нещата. Може да кажат кой издава всичките тия тайни и примерно да дадат след 9 месеца, че да видим Фирис като работеща майка.

# 181
Те май само отвреме навреме се сещат СЦ за къртицата, кажи - речи забравиха тази линия.
Крайно време е да се изясни и да измислят друга интрига.

# 182
В Северна звезда ще има нова актриса-Алона Крал. Тя е рускиня, която живее в Турция. Нейната героиня ще се казва Иванка.

# 183
Фейяз Шерифоолу ще участва в "Момичето зад стъклото" в ролята на съпруга Седат. Другият нов в каста е Енис Аръкан.

От новия филм на Чаатай Улусой "Kağıttan hayatlar"

https://www.instagram.com/p/CLv6K2UpOBe/

# 184
Тогава Фейаз ли ще е главният герой или още някой им трябва ?

# 185
В “Момичето от стъклото” ще участва и актрисата Ханде Атайзи.

# 186
Лили, трябва им още един - по - млад. В него се влюбва главната героиня.

# 187
Уразчо не трябваше да се отказва, беше идеален. Дано Енис не е в главна роля, харесвам го, но не мисля, че ще подхожда на Бурджу.
Изгледах Невинност и доста ми хареса като актьорска игра. Иляйда добре изигра наивното влюбено момиче, стана ми жал и за майката (Дениз Чакър), таткото (Толга Гюлеч пак не блести с игра, един такъв еднакъв във всички сцени). Като сценарий не ми харесва това, че "млад бизнесмен" се хвана със стажантка и тя веднага забременя. Ще следя сериала.
Неверния малко почна да издиша откъм каст и история. Да видим как ще го оправят, дано до май-юни направи финал. Няма смисъл да го удължават.
Филма на Чаатай не ми хареса ама аз не съм му фен и без това. Smile

Да допълня Беренчето днес има рожден ден и една друга любима латино актриса Каролина Гомес. Simple Smile Да са честити и все така да участват в различни и дръзки проекти. Kiss
В Невинност майката даде една стара книга на дъщеря си, намерих стар филм по нея с Хале Сойгази. Трябва да гледам и него. People Ok Woman Smile

Последна редакция: пт, 26 фев 2021, 13:21 от ~Carolina~

# 188
Днес също така празнува и Демет Йоздемир(29).

# 189
Каста в снимки от  Момичето зад стъклото

Енис Аръкан  лятото се снима във филм с Хазалка , но нищо не се чува за него къде ще е премиерата и кога .?Rolling Eyes Двамата са големи приятели отдавна .
 Откъса от Чачовия филм е със  весел момент . Малкият Емир е сладурче:heart_eyes:

Пепелче , твоят човек снима реклама заедно с жена си .  Харесва ми грима на Хазалка , не толкова дебели вежди.

Последна редакция: пт, 26 фев 2021, 16:49 от femmi2

# 190
Привет, момичета,
Феми, моят човек ми е много странен до Хазалка. 😀
Имам чувството, че тя си играе на семейство, а той благосклонно я оставя да прави каквото си иска. 😀
Следя Сон яз в ИГ и ми е много приятно той или Алперенчо като ми изскочат рано сутрин. 😀
Пия си с тях кафето. 😀

Напоследък напредвам с малките убийства и хем ми е гадно от това женско "приятелство" , хем любопитно.
Само не разбирам с какво толкова стана известна Гьочке Бахадър, не я намирам за кой знае колко добра актриса.

# 191
Тази вечер - откъс от "Йешилчам".

# 192
Гьокче беше омъжена за кратко за сина на Кемал Сунал - Али Сунал.
Иначе с Листопад сигурно й потръгна в кариерата. Аз съм я гледала в Hayat bilgisi ама там беше още малка.

# 193

първи фраг на Организация
 Главният не ме кефи .
 Напоследък съм подхванала филмите на Киво да гледам . Невинност ще следя по вашите коментари.

Тинчеее , хайде идвай да кажеш мнение.  Чаатай е тук и ще е забавно .
 Танцьорки , това ,онова .
 Свикнах бързо с мустаците .  

Последна редакция: пт, 26 фев 2021, 21:11 от femmi2

# 194
Има надежди за Teskilat. Някои сцени и снимки на каста са се случвали в реални интелектуални агенции, поради което е и дългото забавяне. Жалко за Мениджърите , ама поне да имат причина за да оправят сценария.

Общи условия

Активация на акаунт