Турски филми и сериали - обща тема за общи приказки (4)

• 48 800
  • 751
  •   1
Отговори
# 195
"Организацията" рус. суб.

https://vk.com/turkiee?w=wall-46308288_180997

Мернах и девойката от "Любов на чардака", която го напусна няколко серии преди финала.

# 196
Афра ми хареса  , не очаквах . Дано и нататък е така като почне проекта .

# 197
Феми, да знаеш, че Чаалар също е мой човек. 😀
Обаче Дениз Байсал - тцъ.
Невинност може и да го похарча, заради Организацията.

Във фейсбук видях много хубава Берен Саат с къса коса, но не зная актуална ли е снимката.
Много ми хареса, но аз обичам такива прически.
Туба колко хубава беше, а Бирдже А. във Вавилон ми харесваше с такава дължина на косата.

# 198
О , добре Пепелче вече знам Grin
 Берен с къса коса не съм я виждала .  Да не почва нова роля , щото се говори че преговаря с Нетфликс.

# 199
Teşkilat не ми хареса. Не им се получават добре такива проекти. Дай им конаци, холдинги и виж кво става. Smile
Съжалявам ама и Йешилчама не ми допада хич. Като холивудски филм са го направили, ами не беше така Йешилчама.

# 200
Берен вече играе в сериал на Нетфликс и е с къса коса - сладка е . Иначе за Езги, която играеше в Чердаке не го е напуснала преди финала, а я уволниха, защото обвиниха нея за провала на сериал, защото не се е справила както са очаквали ( обвиниха я, че не може да играе), ама нали всичко е заради това, че не е типичната красавица с дълги мигли, която да е идол на младите. Постъпката им беше много грозна и се надявам да успее в новия проект има потенциал.

# 201
Лили, Берен в кой сериал на Нетфликс играе с къса коса?
Няма такова нещо "уволниха я". Езги да не би да е сключвала договор серия за серия. Никой официално в нищо не я е обвинявал. Измислиците в мрежата са друго нещо.

# 202
# 203
В "Атийе" е с коса до раменете.

https://www.imdb.com/title/tt10075318/mediaindex?ref_=tt_ov_mi_sm

Тууба и Бирдже бяха с къси коси.

# 204
Не казвам, че е играла в сериала с къса коса. Някой каза, че води преговори с Нетфликс и аз казвам, че вече играе. Също някой каза, че не е сиг дали сега е къса коса и аз казвам да сега е с къса. Иначе явно не знаеш, но се са измислици, а от продукцията си го казаха за Езги и после връзката с актрисата, която я замести. Също относно договорите да не е концерт пожелание аз искам толкова епизода и точка - през повечето от времето се стига до общо съгласие за 11 епизода или цял сезон. Да не ми кажеш, че пак си измислим или е жълта преса може да прочетеш кой какво е казвал и дали е пресата.

# 205
Коса до раменете пак е къса коса. Smile
То и за Джемал Хюнал пише гост-актьор. Явно е за няколко серии да дразни Волки, а Асието накрая ще се задоми с психолога. Smile

# 206
# 207
Цитат
Във фейсбук видях много хубава Берен Саат с къса коса, но не зная актуална ли е снимката.

Цитат
Берен с къса коса не съм я виждала .  Да не почва нова роля , щото се говори че преговаря с Нетфликс.

Цитат
Берен вече играе в сериал на Нетфликс и е с къса коса - сладка е .

Кое не съм разбрала? Какво са казали от "продукцията"? Може да съм пропуснала, имаш ли цитат или линк в който да съобщават, че уволняват Езги?

Каролина, и до кръста е къса коса, защото не е до земята?

# 208
Smile Спокойно, Лучи.
Всеки разбира различно късата коса. Тези момчешките прически не ми харесват ама каре или до раменете - да. И за мен това пак е къса коса.

# 209
Организацията го снимали в Анкара.
Нещастна съм- ще ми липсват Истанбулски гледки.

Общи условия

Активация на акаунт