Турски филми и сериали - обща тема за общи приказки (4)

• 48 826
  • 751
  •   1
Отговори
# 300
Казва се Джерен Морай. Гледала съм я в “Моят живот” (Ефсун), “Мечтатели” и “Двор”.

# 301
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Олеле, орел с ориз е на тази снимка! Дано да е по-приятна за гледане в действителност. Чак толкоз лош късмет май  не е имал досега.
Нищо хубаво не виждам в нея - нос, очи, уста, вежди - много грубо лице. Дано има чар.

# 302
Малко е като Лейди Гага и Ана Кендрик. Всичките пак си имат кариерите. Wink
Аз съм я гледала в İşler Güçler.
На мен не ми харесва Седа Бакан, една такава безлична.. Той Кадир май игра и с нея, ако не се бъркам в сериала с Мустафа Устюндаа.

# 303
Ох, Джерен М. я гледах с едно затворено око в Учителят, та не можах да усетя таланта й. 😀
Направо ми разваляше пейзажа.

Кадир може би само с Елчин С. щеше да му се получи, но те пък едва 3, 4 серии изкараха.
Във Вуслат пък му бяха изкопали една странна девойка, но там май доста серии навъртяха.

# 304
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Малко е като Лейди Гага и Ана Кендрик. Всичките пак си имат кариерите. Wink
Аз съм я гледала в İşler Güçler.
На мен не ми харесва Седа Бакан, една такава безлична.. Той Кадир май игра и с нея, ако не се бъркам в сериала с Мустафа Устюндаа.

Не бъркаш, играха в Научи ме да обичаш. В ролята не изглеждаше безлична Седа. Освен това е много женствена и има един такъв изтънчен, некрещящ сексапил. Харесах я аз, но сериалът беше слаб. Момичето от Невинност играеше също там.

# 305
На мен не ми допада, много ми е обикновена, не ме впечатлява с нищо.
Днес нямам нищо за гледане ама ще гледам да довърша клипчетата за минимализма с Белчим, че да почна и пиесите на Зорлу. Wink
Пустота уж снимали финала на сезона и щяло да има и втори сезон. Ако следващия път е финал на сезона може и да го гледам, иначе не.

# 306
Джерен и Мерве Диздар са в "Дванайста нощ" - Зорлу.

https://www.instagram.com/p/CLEzvgpgd-G/

# 307
За Тинчето. ❤️

Кари, и за тебе има нещичко . 😀

Последна редакция: сб, 06 мар 2021, 09:20 от pepel_ot_rozi

# 308
Режисьора на червената стая  е заразен с ковид.  Не се съобщава засега за спиране на снимките.

Тинче глезим те Blush
 Още за теб

Последна редакция: сб, 06 мар 2021, 21:21 от femmi2

# 309
Ще викнат друг и готово. Що да спират снимките?! Smile
Изгледах клипчетата с Белчим за минимализма. Не научих кой знае нещо ново, но беше интересно като показваше дома си и леките промени, които направи. Wink
Последвах няколко профила със sade ev/yaşam. Има идеи, които ми допадат.
Вече минавам на пиесите на Зорлу. Утре ще гледам Мениджърите, но тая "майка" на Баръш взе да ме дразни. Почна много да се обажда. Сякаш ще слуша нея с коя да бъде. Появи се отнякъде и почна да си вре носа в отношенията му.

# 310
Мениджърите още го чакам на руски, нещо се забавиха този път.

Вече го има на руски, за нетърпеливите като мене.

Последна редакция: нд, 07 мар 2021, 18:43 от pepel_ot_rozi

# 311
Здравейте искам да попитам ще има ли превод на бг на Неверният 19 еп??

# 312
Първо, Честит Празник, дами! Да сме живи и здрави и доволни от живота! Flowers Rose
Гледах Мениджърите вчера. Добре се движат, харесва ми.
Диджле добре затвори устата на майката на Баръш, а той й даде да се разбере на Берен. Харесва ми, че се борят за връзката си. И двамата са толкова хубави и истински хора. Много добре изградени персонажи и добри актьори. Има много позитивна енергия около тях. Innocent
Добре се развива и връзката на Ферис и Серкан. Много са сладки. Blush
Има и нови снимки от Момичето зад стъклото в инстаграма на noluyotv. Simple Smile

# 313
Честит празник, пораснали момичета! ❤️
Бъдете щастливи! ❤️

Много хубав поздрав от Демет с ясно изразена гражданска позиция относно драстично увеличаващото се насилие над жени в Турция.

Ето и превод от друга тема.
https://bg-mam.ma/p/1304226/42456272

Кари, доволна съм, ако поне Берен си намери майстора най-сетне.
Не се научи на нищо това момиче.

Последна редакция: пн, 08 мар 2021, 12:57 от pepel_ot_rozi

# 314
Ехоо! Честит празник момичета ❤. Вчера Teskilat е записал рекорд с най-висок рейтинг този сезон с премиерата си. Също така си спомням, че говорихме за филтъра Хюлия Авшар и има нещо. Ето я от стори на Серкан.

Общи условия

Активация на акаунт