Турски филми и сериали - обща тема за общи приказки (4)

• 48 835
  • 751
  •   1
Отговори
# 315
Благодаря за пожеланията! Heart
Да сме живи и здрави, усмихнати и обичани! Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose
Поздрав за всички вас - "Милиони рози за Русалката на моето сърце"

https://www.instagram.com/p/CMIGEYhnshC/

Загледах се в "Организацията" и не усетих как отлетя половин час, страшен е. Ще го гледам.

https://turkru.tv/razvedka-1-seriya.html

# 316
Мадам Хюлйа е страшна работа. Нещо като Небахат Чехре. Smile
Звезда е жената.
Teşkilat няма начин да го гледам ама се загледах в българския Отдел: Издирване и ми хареса. Blush

# 317
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Пепелче, много ме "хваща" Последно лято. Паснаха си много Хафсанурчето и Алперенчо. Той не е много хубав тука с това "гребенче" над челото, ама играе момчето, харесва ми. И много хубаво се гледат двамата, вярваш им, че се влюбват. А отношениеята мужду савджъ и нашто момче са много интересни и вълнуващи. Въобще харесвам го този сериал засега.
И много ме кефи как се карат савджъ и жена му - точно както в живота се карат хората - не се изслушват, говорят един през друг. Линията на семейните отношения също ми е много интересна.
Очаквам и отношенията Сонер-Акгюн да тръгнат в по-нестандартна посока.

Каролина, в руския превод името на Акгюн прозвуча като "ясен ден". Това ли означава наистина?

# 318
Да. Мисля да почвам пиесите, че се натрупаха. Четвъртък ще пуснат нова със Селин Шекерджи и Озан Долунай.

# 319
Carolina, кажи после как са били пиесите, че и аз мисля да ги започвам.

# 320

И рейтингът на Разузнаване

# 321
Пепелче, изгледа ли Разведката? Става ли?

# 322
Разведката я изгледах на един дъх, доста динамична, а пък Чаалар така ги требе враговете...Simple Smile
Виртуоз. Simple Smile
Естествено на финала пуснаха кукичката и ме загложди да гледам и следващия епизод.
Но не съм сигурна, че тази тематика ще ми е много интересна по- нататък.
Ще видим и каква ще е любовната история там, но аз във Фазилет много не усетих да им се получи с Дениз Байсал химията.

Можеш да хвърлиш едно око, но ти не си от кръвожадните Simple Smile и ми се струва, че може да не ти допадне.

# 323
Пепелче, когато Сердар каза на Мете, че се е запознал с момиче, си помислих

Скрит текст:
дали и тя не е агентка, която крие самоличността си, но веднага отхвърлих подобна вероятност. Алибито ѝ ме заблуди, а явно и него. Така са законспирирани, че един друг не могат да се разконспирират. Joy

Не зная каква любовна история могат да им измислят, но при тази дълбока нелегалност... От друга страна всякакви чувства биха пречили на мисиите им.
Руското заглавие е леко заблуждаващо - в сериала има повече контраразузнаване, отколкото разузнаване. Турското НРУ - МИТ - национално разузнавателно управление, е и за външно разузнаване, и за вътрешно контраразузнаване. Вътрешният им враг в повечето случаи е външен - от Запад, от Близкия Изток - араби, противници на имперските амбиции на Ердоган - вербували "предатели на родината" и/или свързан с терористи - кюрди.

# 324
Изгледах първите 5 пиеси на Зорлу - сухи рецитали и много викане. Хареса ми само пиесата с Нилпери и Бора - "Куклен дом (Нора)", а Мирай Данер не ми хареса, актьорството й малко куца.
Ще гледам и другите 5 тези дни. Simple Smile
Превъртях последните серии на Невинните. Върви постарому с всичките си простотии ама ми харесва, че почнаха да "събират" Есат с Гюлбен. Сафийето сигурно ще остане без Наджито ама ще се "излекува" поне донякъде. Така мисля. Темата, която засягат с майките (майката на Сафийе и бабата) ми харесва. Всичко идва от семейството, всяка травма и проблеми.

# 325
Неслихан Атагюл май ще бъде част от испански филм с Пенелопе Круз в главната роля.

# 326
Да, одобрили я за прослушване.

# 327
Лу,
Скрит текст:
и на мене мацката ми изглеждаше съмнително глупава, супер разбираща (пък тя си разбирала😀 ).
И предположих, точно това, което и видяхме накрая.
Е, няма да минем без любов, но се чудя дали няма да има триъгълник даже - Зехра, Пънар, Сердар.
Бе, това име Сердар много ми е аграрно. 😀

Аз чакам превод на Марашлъ, там също една такава предизвестена изненада е имало на финала.
Тоя сценарист (бил същият) мисли, че сме лаици. 😀

# 328
Пепелче, ама свърши ли Марашлъ?
Аз се разкъсвам между него и Лятото.
Обачеее, Лятото много ме превзе. И аз кат теб рева, хем не съм ревлива по принцип. Ама като стана от болничното легло и си изкара маргаритките от кофата за боклук, бая ме разстрои нашто момче.Sob

Сонер - чудех се като се появи що за мафиот с такова бебешко лице, меки черти и нежен глас. Пък то си имало причина. Винаги ме удивляват комшиите с това как сполучливо си правят кастинга. Е, с малки изключения.

Фатих - чудя се точно колко голям мръсник ще се окаже този! Не стига, че подлец, ми и интригант!

# 329
Светълче,  финала на епизода на Марашлъ имах предвид, ама така написано наистина е подвеждащо.

Сонер от ЧУКУР го знам, гадно човече беше, но тук май на добре отива.
Даже прогнозирам любов с братовчедката.

Наш Светлозар (Акгюн Simple Smile) направо ми къса сърцето, ама  прокурорът е непоклатим.
То  е непростимо предателството, но сега вече и като ги спипа с Ямур, направо не ми се мисли.
Ще го гони до дупка.

Редакция: Имаме  трейлър

Последна редакция: ср, 10 мар 2021, 07:58 от pepel_ot_rozi

Общи условия

Активация на акаунт