Турски филми и сериали - обща тема за общи приказки (4)

• 48 847
  • 751
  •   1
Отговори
# 330
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Леле, Пепелче, голям пожар са тия двамата - нашто момче и Ямур!
Много ми харесва сериалът, само мафиотската плетеница нещо ми иде фалшивичка.

Иначе, мацките, майката и дъщерята са огън, голяма беля са си взели савджъ и нашто момче  с тез непокорни и неукротими ханъми.

На сцената в хотела, когато първо той я "сваляше", а после тя му го върна, направо се търкалях от смях.Много готина сцена, страхотно измислена.
И Хафсанурчето, и нашият, играят като змейове, много ми харесват.

Обаче, къв е този фраг?! Не вярвам да отстрелят савджъто.Пак ще е някакъв план май. Или ще втвърдят нещата? Дано не. Не ми се гледат големи трагедии.

# 331
Светълче, баш ме е яд, че тъкмо савджъто можеше да прости и пак се вкараха в драма.

Мафиотските работи добре, че не са много истински, че щяха да ни развалят кефа от филма. 😀

Хафсанур защо се е снимала с Кубилай?
Някакъв филм ли имат двамата?

# 332
Пепелче, не е филм, снимали са реклама.

# 333
Пепелче, не е филм, снимали са реклама.

Благодаря!❤️
А дали я въртят вече или е Çok yakında? 😀
Ще дебна в ИГ и без това следвам Хафсанурчето.
Снимката беше в сторито й.
Случайно видях, че бг фенки във фейсбук не я харесват - невзрачна била, ама добре, че бил Кубилай да оправи положението.
Лошо нещо сме феновете наистина, груби и безмилостно жестоки към хора, които не познаваме.

# 334
Аз следя само него /покрай Родината/ и информативно, в сторите му не влизам, заради лошото му отношение към Мирай. В профила му последни са две снимки с реклама на коли, но за рекламата с Хафсанур няма информация. Не всеки, който следи някого, е негов фен. Wink Това по повод на онези, които се радват на многомилионна бройка последователи.

Не им обръщай внимание, все ще намерят кусури. Има къде по - тежки случаи от Кубилайовите фенки. Grin

Последна редакция: ср, 10 мар 2021, 17:58 от LU4IQ

# 335
Ми щото не са я гледали как играе. Огън момиче е Хафсанурчето. И много хубаво играе влюбена девойка. Дали щото ѝ се падат подходящи партньори, дали си го може, кой, кой да ни каже?
Ей нА, ние с Пепелче и двамата ги харесваме - и Алперен, и Денизчо.Simple Smile Ку бяхме девойчици, кат иното нищо да са флюбим, нали Пепелче?

# 336
Светълче,
Скрит текст:
ние сме си и така и така влюбени, сега остава да се подмладим. Simple Smile
Ама изчакай да сваля някое и друго пандемично килце и ще ти свирна.

Ааа, Лу,
Скрит текст:
аз не се засягам лично заради никой актьор (то и аз си клюкаря понякога) , но ми стана смешно от някои коментари в конкретния случай- много дълго било името й, та вероятно и то е недостойно за Кубилай.  Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Обаче понякога такава отровна атмосфера се създава в разни  форуми, че направо се чудиш какви хора са в живота пишещите там.

# 337
Лично не се засягам и даже вече не се чудя що за хора са, особено тези, които се обявяват за фенове. За Кубилай - стана ми неприятен с поведението си. Голяма любов с Мирай, а я унижи публично /с Хилал Алтънбилек/. После отново ѝ се обясняваше в любов в ИГ с излияния на които никой не повярва. Не се прави така.

Скрит текст:

# 338
Светълче,
Скрит текст:
ние сме си и така и така влюбени, сега остава да се подмладим. Simple Smile
Ама изчакай да сваля някое и друго пандемично килце и ще ти свирна.

Ааа, Лу,
Скрит текст:
аз не се засягам лично заради никой актьор (то и аз си клюкаря понякога) , но ми стана смешно от някои коментари в конкретния случай- много дълго било името й, та вероятно и то е недостойно за Кубилай.  Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Обаче понякога такава отровна атмосфера се създава в разни  форуми, че направо се чудиш какви хора са в живота пишещите там.

Добре, че сме с големи сърца, Пепелче, място бол.Simple Smile

# 339
На мене също ми влияят на отношението към някой актьор/актриса, такива постъпки от личния му живот.
Ако ме разочарова с нещо, после някак отвътре не ми се гледа във филм.
Е, ако е филм за Оскар може. Simple Smile
Скрит текст:
Ей, така Илкер ме беше ядосал с едно интервю и просто от само себе си  пропуснах сериала Дъно, докато ми мине. Simple Smile
Но съм си злопаметна... Simple Smile

# 340
Joy Те да стигнат до Оскар. Има актьори - мъже и жени, които в нищо не съм гледала, но за техни човешки постъпки съм ги харесала и ги следя.

Сериалът с Кадир Доолу "Yalancı - Лъжец" се отлага за есента.

# 341
Еее, Джерен Морай тук даже ми хареса. 😀

# 342
Има първи трейлър на Camdaki Kizi. Тези са много бързи

# 343
Тийзър. Има вероятност да го излъчват в четвъртък - ще мери сили с Чукурова Joy

# 344
Birce Akalay ще оглави нов сериал на Нетфликс за Generation Z. Ilker Kaleli уж се съгласил за някой проект. Чакам аз да видя кой ще е партньора на Serenay Sarikay. Някой, който гледа Masumiyet - изглежда, че е било интересно тази вечер и фрагментът за следващата седмица също. А за Sadakatsiz кого с кого мислите, че най-много си отива. И също така се събира каст за турския римейк на The Split. И последно специално за Каролина. Ама много са сладки.

Общи условия

Активация на акаунт