Турски филми и сериали - обща тема за общи приказки (4)

• 48 855
  • 751
  •   1
Отговори
# 345
Ние се местихме вчера и не можах да гледам нищо. Имам да оправям багажи, да чистя... Stuck Out Tongue Closed Eyes Ще ми се натрупа за гледане...

# 346
Ние се местихме вчера и не можах да гледам нищо. Имам да оправям багажи, да чистя... Stuck Out Tongue Closed Eyes Ще ми се натрупа за гледане...

Честито! Нова къща - нов късмет Flowers Four Leaf Clover

# 347
Мерси. Heart Eyes
На първата снимка са копирали Кари Брадшоу. Smile Не вярвам това да е идеята на сериала.
Ще ви следя тук, докато не почна да си гледам нещата. Simple Smile

# 348
Кари, честито!
Много радост да ви донесе тази промяна! ❤️

Малко снимки от ИГ.

Скрит текст:

# 349
От режисьора Бурак Арлъер

Каролина, роклята на Налан/Бурджу я помня от Кан - Дилан Ч. Дениз

# 350
Идеята на роклята и тиизърът е уж била да подскаже за историята, която ще е за жена, която е получавала всичко - добро образование, добър живот, но въпреки това е имала много трудности и това е идеята за как хората не я забелязват и мачкат хубавата и рокля.

# 351
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Много са сладки Баръшчо и Диджленцето, да! И аз ги харесвам и им се радвам.

Момчето зад стъклото го видях. А Момчето кое е?
Много смесени чувства имам към Бурджу Бириджик аз. Хем я харесвам, хем не винаги и не навсякъде. Има нещо кукленско в лицето ѝ, което не ми допада. Но пък играе де.

Може ли някой по-знаещ да ми обясни каква е разликата между тийзър и трейлър? Нещо не я схващам.

Пепелче, не съм го гледала Илкер. Само първите 3-4 серии на Учителя. После го зарязах не защото не ми хареса, ами ме нападнаха други, по-зрелищни сериали.

Честита промяна, Каролина! Да сте много щастливи на новото място!

# 352
Светле,

https://novafilm.bg/%D1%82%D0%B8%D0%B7%D1%8A%D1%80-%D0%B8%D0%BB% … 0%B0%D1%82%D0%B0/

Тук трейлър обикновено казваме на фрагмана за еп. 1 и следващите.

Последна редакция: чт, 11 мар 2021, 18:31 от LU4IQ

# 353

Роклята .Wink Мислех , че сериала ще е на платформа , а се оказа по канал Д
 Тинчеее ,  това ще те зарадва . Токио е казал страхотни думи за Хартиен дом. Качествен филм.   Изгледал го е . Чаатай ще се гордее със себе си .Американски жураналисти са казали същото , като са гледали филма.  

Пепелче , това е за теб от новата реклама на семейството.

Последна редакция: чт, 11 мар 2021, 18:59 от femmi2

# 354
  • София
Ох, дано, Феми, ще видим. Големи надежди възлагам, даже не толкова заради Чаатай, а заради това, че ми се гледа нещо стойностно.

Впрочем, преди малко изгледах трета серия на "Невинност", и още ме държи. Въобще не очаквах, даже не мога да си обясня какво, обаче ми харесва сериалът, дано не го спрат.

# 355
Феми, благодаря.

Тинче, аз уж нямаше да гледам Невинност, пък кво ми стана... 😀
Точно ще започвам посл епизод.

# 356
За гледащите  Обади се на Агента ми , следващата гост звезда е Седеф Авджъ.

Тине Hug И аз като теб .
 Казал е в репортажа , че се радва за положителните отзиви от филма и че се старае да работи над себе си. Рано е да говори за други проекти ,сега снима Йешилчама.

Последна редакция: чт, 11 мар 2021, 20:12 от femmi2

# 357
  • София
Феми, благодаря.

Тинче, аз уж нямаше да гледам Невинност, пък кво ми стана... 😀
Точно ще започвам посл епизод.
Пепелчеее, после чакам да кажеш мнение, че последният епизод е бомба! Grin

Феми, още малко остана, и после много Чаатай - то "клошарският" образ (както ти го наричаш Grinning), то "Йешилчам"... Grinning

Каро, аз забравих преди малко - честито ново местенце! Пу-пу, да не ви е уроки! Kissing Heart

# 358

Невинност

Тине да следва многооо Чаатай Stuck Out Tongue Winking Eye
  Ето още нещо за теб , клип от една интернационална група от Туитър
https://www.youtube.com/watch?v=EwRqo1v-HX8&t=2s
Семих Атеш Heart Eyes

# 359
  • София
Ахах, Феми, откровено се смях на "he takes his job seriously." Grinning

А Серкай е моето откритие в последните месеци. Не спирам да повтарям, че супер много ме учуди драстичният обрат в ролите му, за което огромно браво. И се справя страхотно в "Невинност".

Общи условия

Активация на акаунт