Турски филми и сериали - обща тема за общи приказки (4)

• 48 856
  • 751
  •   1
Отговори
# 465
О, Али и Фунда са супер двойка.
А бе, кво ми става с тоз прокурор, направо ми отвя другите ашкъми....Simple Smile

Олеее, гледайте тук , само началото е достатъчно. Simple Smile

https://www.instagram.com/p/CMkPpuuqplC/?utm_source=ig_web_copy_link

# 466
  • София
Привет!
О, Феми Чаатай е невероятен и неповторим в тази си роля.Изгледах клипчето и ти благодаря. Искам да допълня, че и Али - малкия сладур се справя превъзходно. Целия филм е висока летва и трудно някой ще ги надмине в този сюжет и изпълнение. Браво!

Аз сега се насочвам към "Разузнаване" . Хубава вечер.

# 467
Ранини е отговорила на въпрос за Марашлъ дали ще прават втори сезон . Казала е вероятност 99 процента.
 То си беше ясно  при този успех нема отказване.  Ша разтягат ,чета че сценарият е хубав.

[quoteО, Феми Чаатай е невероятен и неповторим в тази си роля.Изгледах клипчето и ти благодаря. Искам да допълня, че и Али - малкия сладур се справя превъзходно. Целия филм е висока летва и трудно някой ще ги надмине в този сюжет и изпълнение. Браво!][/quote]
 Така е висока летва и изпълнение . Не се учудвай ко опитат да направат подобен проект и още клошари. Това не е гаранция че ще имат успеха на Чаатай по света. Hands Clap
 И малкият Емир се справи прекрасно .  Там имат много талантливи деца.

зад кадър

Последна редакция: пт, 19 мар 2021, 13:18 от femmi2

# 468
Чаатай толкова си личи, че не познава този живот, но пак се беше постарал да изиграе ролята. Сега се сещам, че и саундтрака беше добър.

# 469
Почнаха да повтарят често екранни двойки . Сега е почти сигурно за Бирдже и  Ибо.

Всеки се подготвя за ролята си,  щеше да е по достоверно ко  беше отслабнал повече . Писаха , че  взимал онлайн  курсове по майсторство  от известна Ню Йорска школа . Когато стоя месеци в Америка се обучаваше за екшън проекта.
 Хареса се на много хора , това е важното.
 Стискам палци и за Йешилчама да бъде  стойностен .

след баня

======================
 Марашлъ

готин Киво от рекламата на Мави с фотоапарат.

Последна редакция: пт, 19 мар 2021, 17:54 от femmi2

# 470
За Кари и феновете на Мениджърите видео от Ахсенчето зад кадър. Simple Smile
https://www.instagram.com/p/CMmHJmRnATz/?utm_source=ig_web_copy_link

# 471
Дава error. Имам да гледам още Невинност и ще коментирам. Wink Smile

# 472
Жалко, аз го отварям, но освен да е само за последователи, знам ли.

Невинност малко на трилър ми заприлича. 😀
 Хюлия А. ме дразни там, не героинята й, а играта й.
Не я възприемам като сериозна актриса, а като тези, дето са били мис Турция и започват да играят, само че на възраст. 😀
Извинявам се, но просто ми бледнее пред Дениз Ч. и Мехмет А.

# 473
Пробвах пак, стана. Simple Smile
Че тя е била на първо място в конкурс за красота (после й взимат короната, щото била омъжена преди това), след това става актриса. Smile
Егото й е голямо на нея, като Небахат Чехре ми е. Има се за велика.
Да, харесвам я донякъде, но няма нужда от толкова звездеене.
Дениз Чакър хем ми харесва, хем ми е много странна в лицето.

# 474
Еее, вярно, сетих се за тази история. 😀
Дето уж приятелките й попълва ли документите и не знаели, че е била женена. 😀 😀 😀
Ами, точно като бивша мис играе, според мене, не искам да засегна никого.

Дениз Чакър наистина е странна в лицето, аз обаче винаги имам усещането, че е смела жена и в живота и може би затова ми допада.
Но нищо не зная за нея, може да съм в тотална заблуда.

Тези Братя и сестри хич не ги отразявате, пък аз взех че гледах последния епизод и малко от първи бях гледала и взе че ми стана интересно.
Доста измислено, разбира се и потискаща нищета, та ще видим дали ще продължа.

# 475
И аз не знам много за Дениз, но може би е прекалено смела. Има няколко случки, дето не говорят добре за нея.
Изгледах Невинност. Малката Еля все повече ме дразни, Ирем е толкова по-добра "партия" от нея. Изобщо не разбирам Илкер как може да се занимава с малката като има такава жена до себе си.
И партньорката на Харун ми харесва, но си личи, че той няма чувства към нея. Очаквам и тя да почне да прави интриги като почне ухажването на Бахар. Wink

# 476
Еля с това дразнещо поведение, не ми е любима героиня.
Глупава и не особено интелигентна и това е добре дошло за Илкер и майка му, а предателството към майка й, направо ме отблъсква още повече.
А приятелката на Харун да не би вече да играе с Хале, доста настойчиво го агитираше да не се свързва с Бахар, усещам, че ще ме разочарова и тя.
Очаквам, когато се задълбочат отношенията му с Бахар, тази жена вече да не е толкова бяла и добра.

# 477
Седа Акман щяла да се включи в Невинните в ролята на психоложка.
Значи все пак нашите ще се лекуват, надявам се да е Дуду. Smile

# 478
Есра Ронабар и Ийт Йозшенер ще участват в Червената стая. Героите им ще се казват Нихал и Зафер.

# 479
Ибо и Демет . Чета че образа на Ибрахим в Домът станал чок лош .Rolling Eyes

За феновете на Сон Яз Grinning

Заслужават  всички  да го отпразнуват .  Нетфликс е щастлив .  Поредн ден задържа стабилни позиции по света. Браво Чачам . ! Искамеее много снимкиии . Stuck Out Tongue Winking Eye
Цитат
На следующей неделе команда фильма Бумажные жизни отпразднует успех проекта. Пока непонятно организован ли ужин съемочной группой, которая решила отметить успех, или же Нетфликс решил организовать мероприятие в знак благодарности за проделанную работу.

Последна редакция: нд, 21 мар 2021, 00:47 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт