Турски филми и сериали - обща тема за общи приказки (4)

• 48 850
  • 751
  •   1
Отговори
# 480
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Светълче, аз отново извадих учебника по турски и започнах от първия диалог:
- Салам, мъ?
- Салам дииль, суджук.

Какво ще кажеш, а? 😀 😀😀

Ааа, супер ти е учебникът, Пепелче!
Най-важното си научила веднага.Smile

# 481
Екмек балък/суджук и няма да останете гладни в Турция. Smile

# 482
Берен Саат е казала, че се подготвя за музикален албум. Аз не знаех, че тя може да пее.

# 483
Ооох, Кари, балък екмек..., единственото рибно нещо, което обичам. 😍

Берен, доколкото си спомням във Фатмагюл едно нейно изпълнение, има слабичко гласче, но знае ли човек.
Аз въпреки, че я харесвам не следя много личния й живот напоследък, но ако пак е с Кенан, може да е успешно това начинание.

# 484
Те ги развеждат непрекъснато с Кенан , но са още заедно. Помогнал е за албума.
Прясна снимка заедно са били на събитие .

===============================
Марашлъ на маса замезват

леле , обръснал е мустака или преди да си пусне такъв .
Сезон 1 на Йешилчам е  заснет .
Сега релакс и риболов.

Последна редакция: нд, 21 мар 2021, 18:49 от femmi2

# 485
Bir Zamanlar Kubris ще започне на 1 април, четвъртък. Спекулира се, че сериалът на Бурджу, Camdaki Kiz, също ще бъде в четвъртък. Добре е, защото аз нищо не следя тогава.

# 486
И аз. Heart Eyes
В сряда имам Sadakatsiz, Masumiyet го гледам на другия ден и в неделя Мениджърите и две предавания, които си ги следя от ютуб.

Ще ми се смеете ама сънувах Арас, че ме целува. Smile Може би е напомняне да изгледам филма. Smile Отдавна не съм го "виждала".

Последна редакция: нд, 21 мар 2021, 09:33 от ~Carolina~

# 487
  • София
Превет!
Искам да споделя с вас една радостна за мен новина. Джансу Дере е наградена за най-добра актриса през 2020 година от Техническия университет .

Тъй като някой от пишештите тук момичета се изразяват негативно за нея и ако ги подразня с тази новина, моля за извинение. Аз харесвам Джансу Дере като много талантлива актриса и жена. Тя няма провалена роля или спрян сериал, за което причината да е нейна. Поздравявам я!

# 488
Негативно? Надявам се нямаш предвид мен.
Винаги пиша каквото мисля, но отстрани май се разбира по друг начин.

# 489
  • София
О, Каролина аз много харесвам твоите постове и въобще нямам теб за пример. Твоите анализи много ми помагат да се ориентирам в много ситуации, особено в "Неверният", който следя с увлечение. С много други не съм в течение, защото не ги следя или бързо ги изоставам и за това нямам отношение. Благодаря ти и всичко добро.

# 490
Джансу е супер актриса! Винаги съм я харесвала!

# 491
  • София
Нинка, аз не я харесвам, вярно е. Ама затова сме в тази тема - не може да харесваме всички и всичко. Важното е да няма грозни коментари, каквито няма, слава Богу.
Иначе, една вметка, Джансу Дере има спрян сериал. Сещам се за сравнително скорошния "Ферхат и Ширин". Там тя дори ми допадаше, ама не сполучи сериалът. Sad

# 492
Трудно е с рейтингите. Тя не е от най-добрите актриси. За пръв път следя неин сериал. Повечето си я възприемат още като манекенка, въпреки че не е само тя станала актриса от манекенка. Wink
За мен Къванч се разви много добре и се старае и се вижда.

# 493
  • София
Трудно е с рейтингите. Тя не е от най-добрите актриси. За пръв път следя неин сериал. Повечето си я възприемат още като манекенка, въпреки че не е само тя станала актриса от манекенка. Wink
За мен Къванч се разви много добре и се старае и се вижда.
Абсолютно! Къванч е ярък пример за старание и много, много работа, а не да лежи само на едната красота.
Като цяло, в турския дизи сектор е пълно с манекени, ама наистина са малцина, тези които са станали истински "актьори/актриси".

# 494
  • София
Тинче, здравей!
Аз само се извиних на тези, които ще подразня от радостта ми, защото те не харесват Джансу Дере.  Що се касае за спрения сериал "Ферхат и Ширин" четох, че причината не се дължи артистите, които участват и най-малко на нея. Причините са други. Отново ще кажа, че успеха на Джансу се дължи не само на красота . За мен тя е една от най- талантливите турски актриси, което е доказала с многото роли в най- добрите сериали и наградите, които има.

Общи условия

Активация на акаунт