Турски филми и сериали - обща тема за общи приказки (4)

• 48 845
  • 751
  •   1
Отговори
# 495
За Джансу Дере гледала съм два сериала с нея и то добри, партньорите също.  Майка и Съла .  Неверният не го коментирам , защото не го гледам . За спреният сериал за който спомена Тинчето  Цар рейт определя и тв дали да му даде шанс. Историята отново за ашк.Ако има продажби в чужбина е друго нещо. ДП с Енгин затова крета все още.  

Тинче , кажи нещо за нашият човек и последната снимка ?  Честно казано обрасъл и с мустакя е пъти по добре .

Телеканал Star TV официально представляет зрителям новый сериал Бумажный дом / Kağıt Ev
Напомня за Животите на Чачо.
 То и историческия със Серкан напомня заглавието на Имало едно време в Чукурова

Постер на сериала.  От първи април по ТРТ 1

Последна редакция: нд, 21 мар 2021, 15:35 от femmi2

# 496
  • София
Феми, нещо ми е много дечко без мустак на тая снимка. Grinning Ама чакам да видя повече снимки или клипчета, че да добия представа как изглежда.
"Хартиеният дом" пък е супер популярно име - явно се търси и ефекта от известния испански сериал La Casa de Papel. Simple Smile
А за "кипърския" сериал съм леко скептична. Ама там е по-скоро не толкова заради самия сериал, ами заради самия контекст.

# 497
Тинче ,не вярвам да задържи тази визия.Rolling Eyes
 И аз чакам да се появи за да разбера , ама като му знаем номерата ...  Ако организират празненство за успеха на филма ще има клипчета и снимки .
 О , каса дел пепел е хитов и не се сетих че търсат такъв ефект.   Чачо се снима в Рим с един от известните главни актьори на сериала , когато презентира Защитника. Много готино фото:heart_eyes: , но сега не ми се рови за него . Ако ми попадне из нета случайно  ще го донеса.

Творчество от фенове с всичките му роли досега и визий.  
И мнението на  Тинчето подкрепям за манекените и успешни от тях.
Постоянство , късмет , талант освен красота. Не е лесно и късмет си трябва.
Забравих името на новият победител в интервю сподели че идол му е Чаатай Улусой . Иска да  е като него.

Последна редакция: нд, 21 мар 2021, 15:32 от femmi2

# 498
Нур и Ердал ми харесват заедно, но сериала не знам дали ще ми хареса. По-вероятно не, малко е в стил Babil май (не че съм го следяла ама така ми се струва).
То при заглавията често го правят този номер. Пo едно едно време се навъдиха много kara- сериали. Karadayı, Kara para aşk, Kara gül, Kara Sevda... Сега пък Masumlar apartmanı, Masumiyet, да видим ще се появи ли още някой невинен. Wink Smile
За Хартиения дом се сещам за Къща от карти. Не съм го гледала и него ама май беше успешен.

# 499
Преди другите "невинни" е "Masum - Невинен" от 2017 по Blu Tv.
Нарочно слагат "кипърския" в четвъртък, но грешни ще им излязат сметките. Joy А и никой от чужбина няма да го купи - поръчков сериал за вътрешна употреба на ердоганистите.
Който има талант, ще пробие независимо дали е бил манекен/ка, моден дизайнер, банков чиновник, историк или друго - все са без актьорско образование. Нататък зависи от него/нея - ако не е мързалив/а, ще успее.

# 500
Masum ама с Невинните гръмна бомбата с това заглавие. Wink
Всеки сериал се продава/купува, дори ежедневните.

# 501
"Мехмет Фатих" например в Европа никой не го купи - може би някоя арабска или средноазиатска държава /от бившите съветски/. Но за "кипърския" съм сигурна. Не може да се прави сравнение с ежедневните.

# 502
Викаш сигурна си ще се гледа само в Турция и никой няма да го купи и излъчи? Smile Не бих била толкова сигурна.

Изгледах филма на Арасчо. Тежък ама с добър каст. Хареса ми. И саундтрака е на ниво.

Джансел бей https://www.instagram.com/p/CMp0VmhB4fr/?igshid=1en4rf5iw2gwz Sunglasses Heart Eyes

# 503
Не, не викам. Казвам, че съм сигурна в провокацията. Сравних с "Мехмет Фатих" - седем века след превземането на Константинопол и беше подминат с унищожително мълчание; от нахлуването на Турция в Кипър не са изминали и 50 години.
Има ли смисъл да спорим за нещо очеизвадно - миналото лято Ердоган беше пред война с Гърция. После измрънка, че е готов за преговори, а сега хвърля такова дразнение - не само срещу Гърция, а срещу целия свят.
Знаеш турски и мисля, че имаш възможност да четеш повече от мен. Не мога да забравя реакцията на гърците, когато разбраха за "Ти си моята родина" - 100 години след реалните събития. Не следя нито един от екипа на "кипърския", не зная какво се коментира от турците, но "приятелските отношения с Гърция" за които Халит говори в Кан през 2016 г., са в миналото. А и бяха доста преувеличени - установихме го след огромното разочарование на гърците от тематиката на сериала. Не само на думи, показаха го с действия - затвориха се групи и страници във фейсбук с десетки хиляди членове от цял свят. Поддържаха ги хора, които от Гърция отидоха на концерта на Халит в Истанбул, имаха лични срещи с него, с екипа му, поддържаха контакт лично с Халит.
Аз тогава първоначално си помислих - нека и гърците да направят сериал, посветен на събитията от онова време. Но бързо се отказах от мисълта си - не е този пътят, нито начинът за лекуване на рани, които още кървят.

# 504
Това е просто сериал. То и от Muhteşem Yüzyıl се оплакваха много, но продължи дълго. Е, този сигурно няма да трае толкова.
Може и да познаеш, че никой няма да го купи. ТРТ-то ще си го излъчи и толкова. Няма да изгубят нищо.
Отношенията така или иначе няма да се променят. Това не пречи да си снимат сериалите.

# 505
За този сериал е малко по-различно като ще бъде само 1 час и вече всички епизоди са заснети като ще бъдат около 24 май. Радвам се, че ти хар филмът на Арас. Аз сега гледам на Чаатай и малко ли доскучава - не знам дали ще го довърша, а и Чаатай не играе кой знае как.  Също така Енгин си е направил инстаграм акоунт преди около час. Него никога не можах да го “опозная” - никакви новини покрай него, никога не е засичан от пресата, не дава много интервюта и не знам да си е имал приятелка, а и освен Тууба не съм чула другите му партньорки да гов за него.

# 506
Аз като една непристрастена фенка на Енгин, все пак го последвах. 😀
Но мисля, че профилът му е по-скоро "служебен" от Артистанбул. 😀

Последна редакция: нд, 21 мар 2021, 17:19 от pepel_ot_rozi

# 507
  • София
Енгин ми е от актьорите, които играят супер с очи. Иначе съм по-скоро неутрална към него.

Относно "кипърския" сериал, аз самата съм песимистична дали бих го гледала. Просто съм предубедена, знам си, за щастие или за жалост. Харесва ми епохата, но за тематиката не съм много ентусиазирана.
Хем подкрепям Лу, че едва ли ще бъде закупен на Запад, но пък от друга и Каро е права, че може и да бъде купен от други страни - из арабските страни, да не говорим Азербайджан биха го купили веднага, според мен. Grinning Но пък го има и това, че дори и само по ТРТ да остане, пак ще си има рейтинг, според мен. Кипър е доста-доста чувствителна тема за почти всички турци, така че гледаемост ще има.

# 508
Така значи изгледах Paper Lives и сега и аз да кажа кво мисля. Ами много съм разочаровано особено след вашите коментари очаквах многоо повече. Нищо не се случи през цялото време, едвам го свърших. Разбирам, че се опитва да представи тъжна и реална история, но по някакъв такъв начин, че не мога да повярвам и да се вживея. Въобще не се разчувствах, а накрая си казах и тояа беше всичко ?.

# 509
Добре си беше филмчето, можеше да се постарае повече на вид, но пак става.
Историята беше добра и каста. Изгледах го по-бързо и с повече интерес, отколкото филма на Арас. Беше много дълъг, аз не мога да трая така над 2часа, нямаше и опция за по-бърза скорост, иначе редовно така гледам всичко на 1.25 или 1.5. Свършва по-бързо и не се отегчавам.

Общи условия

Активация на акаунт