Турски филми и сериали - обща тема за общи приказки (4)

• 48 808
  • 751
  •   2
Отговори
# 615
Мисля, че Джан няма да се задържи дълго там и че всичко е пи ар. Wink Като свърши Сандокана ще се върне според мен.

# 616
Мисля, че Джан няма да се задържи дълго там и че всичко е пи ар. Wink Като свърши Сандокана ще се върне според мен.
И според мен, въпреки че се радвам за него и годеницата му, предполагаемата.

# 617
Засега има нови попълнения от мъжете актьори.

Всяко лято се прави проект за „романтична комедия“. Някои от тях свършват през лятото, свършват, други продължават още малко. Дебатът „Кои са най-романтичните двойки?“ Започва. Тази година имаше по-бързо влизане. Вече са разграбени ъгли. Произвеждат се пет нови романтични комедийни серии. NTC, ARC Film, Süreç Film и OJO Pictures (продуцент на "Hekimoğlu") са известните в момента. И така, ясни ли са подробностите?

Определени мъже

За Kanal D NTC подготвя романтичната комедия „Рецептата на любовта“ за лятото. Режисьор Дениз Колош, сценаристите Лейла Услу Отер и Дорук Еренгюл. Те заедно написаха „Феникс“. Запознаването е разбира се предимство. Засега мъжката водеща роля е сигурна; Кадир Догулу.

OJO Pictures подготвя поредица, наречена "Can Tavanlar" за Show TV. Сценаристът Мерич Ачеми. Той е един от най-продуктивните и креативни сценаристи в бранша. „Малки убийства“ беше неговата работа, която привлече вниманието. Наскоро той написа „Любов 101“ в Netflix. Отново вярвам, че ще излезе амбициозна работа. Мъжката страна на актьорския състав е очевидна; Кубилай Ака. Той беше в образа на „Celasun на Çukur“, а след това „Влюбеният Керем 101“.

NTC Film е продуцент, който казва „Вашият експерт“ в тази област. Продуцентът на "Afilli Aşk", който домакинството обича да гледа. Да видим дали ще излезе подобна качествена работа.

След годините ...
Процесният филм за звездата, който чух, е в процес на заснемане на адаптацията на популярния телевизионен сериал “The Beauty and the Baker” , който в момента е на дигиталната платформа на Amazon. Израел Кешет направи много адаптации на международния бизнес, включително САЩ.

Друга работа на продуцентската компания е ATV. Засега се нарича „Оферта“. Има ситуация на промяна. История на Томис Гиритлиоглу след дълго време. Отново се провежда в Антакия. Така беше и с „Asi“ и „Sıla“. Режисьор ще бъде Хюля Билбан.

Sen cal Kapima най-вероятно ще продължи и през лятото.

# 618
И като цяло нищо интересно. Ще видим като почнат да пускат трейлърите. Wink

# 619
Хазал Кая и Селахаттин Пашалъ на сета на сериала на Нетфликс "Пера Палас".

https://www.instagram.com/p/CM4ChF-g2Cs/

# 620
Ех, Лу, не на всеки се получава да представи  личност от 20-те години на 20 век...
Имам предвид Пашалъ.  Не му пасва, не е неговото. Учудвам се, че Нетфликс избраха точно него.
Не пиша това, защото се чуваха други имена, между които и на предпочитани от мен актьори.
Просто на това момче да бъде господин от началото на 20 век не му приляга, както казваше баба ми. Blush

# 621
  • София
Момичета, къде е играл този Пашалъ? Нямам спомен да съм го гледала. Като разглеждам  снимката,  ще подкрепя Ончето, че и за мен не е подходящ за персонаж от началото на 20-ти век. По скоро е подходящ за персона от "Истанбулската конвенция" .

# 622
Нина, в "Любов 101", "Вавилон". Докато не го видя в сериала, ще се въздържа от коментар.
Онче, не съм сигурна дали Боран е искал да участва. Joy

# 623
  • София
Нина, в "Любов 101", "Вавилон". Докато не го видя в сериала, ще се въздържа от коментар.
Лучия, благодаря!
И двата сериала не съм гледала и нищо повече не мога да кажа.

# 624
На мен ми харесва. Гледала съм го в Kalp atışı и Leke и ми харесваше там. Тук не знам как ще е.

# 625
Селяхатин грам не съм го гледала никъде. Обаче с мустаките тънки не е зле.
По принцип не ми е от симпатичните физиономии. Хазалка с новият цвят на косата не ми допада. Не е нейният цвят.
Тя е нежна ,крехка , може би са искали да придадът зрялост на образа. Ще трябва да видя повече за да преценим.
Забелязвам че това е сезона на ретрото.
Пожелавам на всички успех и вълнуващи истории за нас зрителите.

# 626
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
На мен ми хареса това, че Кадир ще се снима. Не му върви много нито с пратньорките, нито със сюжетите. Дано тоз път извади късмет.

Каролина, не съм гочувала починалия артист. Къде е играл?

Хареса ми за "сезонните работници". Т.е. летните май беше.Smiley

Но аз ги харесвам, развличат ме. Стига да не е съвсем боза, де.

# 627

Лу, аз затова подчертах, че не изказвам такова мнение, защото се въртяха други имена, не само на Боран. Blush
И аз мисля, че Боран е избрал друго, както се вижда отново ще работи с Хилял Сарал. Но не е само той, има и други актьори, които стоят много добре в тази епоха. Разбира се, това е мое мнение. Blush
Пък и наистина не знаем предисторията, така е. Но лично аз очаквах друго излъчване от главния герой в този проект, защото ми е интересен и го очаквам.

# 628
Участвал е в Сбогом, Румелия и Долината на вълците:Засада.

# 629
Луран аз съм го гледала в Karakol, Limonata. Вярвам, че са били приятели с Ертан Сабан и Али Атай. Има доста проекти с тях. Гледам участвал и в Съдилището (2014) с Асен Блатечки. А бе балкански, топъл човек. Pensive

Трейлър на Kağıt ev. Не ме кефи. Confused
https://www.instagram.com/p/CM5LmRhhW4z/

Нур се развела за втори път със съпруга си. Обаче ме кефи и тя колко е смела и че си върна девическото име.
Няма файда от чужда фамилия.
https://www.instagram.com/p/CM4D9FEhkM8/

Последна редакция: пт, 26 мар 2021, 22:53 от ~Carolina~

Общи условия

Активация на акаунт