Турски филми и сериали - обща тема за общи приказки (4)

• 48 820
  • 751
  •   1
Отговори
# 600
Днес рожден ден празнува Долунай Сойсерт! Тя навършва 48 години! С пожелание за много здраве, щастие, късмет, любов и само успешни проекти за бъдеще!

# 601
# 602

Каролина, визират корона вируса, заради предпазните облекла Grin Ф. Коджа е здравният министър.

# 603
Идвам с добри новини. По последна информация сериалът Фатма ( Бурджу Бириджик) ще бъде пуснат по Нерфликс на 27 април. Да си припомним за какво беше -
Фатма е за чистачка, която открива, че има талант да се измъкне с убийството, защото постоянно е подценявана.

# 604
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Този ли е Феяз? Малко уплашено гледа. Май никога не съм го виждала.

# 605
Светле, на мен ми изглежда много познат, а от "Червената стая" почти нищо не съм гледала.

Фатма

# 606
Каролина, визират корона вируса, заради предпазните облекла Grin Ф. Коджа е здравният министър.

А аз имах предвид Короната. И там обличаха кралицата. Smile Да, министъра, ако е имал предвид Короната щеше да пише The Crown, а не Короната. Оттам се присетих и аз за сериала. Smile

На Бурджу й се натрупаха три почти еднакви роли ми се струва. Дано греша. Малко ще стане тъпо, сега ще почне сериала й по Канал Д, после ще пуснат и другия... Да беше изчакала с този от Канал Д или да не беше приемала ролята, но не изтърват нови роли и пари...

# 607

Постер на Камиона

Снимки с малката Ева Луна . Grinning

# 608
И Озгето май е фен на латиносериалите. Smile Снощи се "върна" в Неверния. Дерин пък полудя, добре го подреди Волкан. Хубава серия беше. Laughing

# 609
Невинност беше малко скучна серия освен финала. Да видим какво ще измислят за другата седмица. Според мен трябват повече сцени с Бахар и бащата на жената на Илкер. Имаше малко този епизод. Иначе Каролина мисля, че си права за Бурджу. До преди това все многоо различни роли имаше като започнем от Hayat Sarkisi, Въпрос на мест, 8 Gun, Kuzgun. Напоследък взема някакви, които са фокусирани на психиката повече. Ами като и харесват изглежда не отказва. Дано поне са хубави, че останах с 2-3 турски сериала главно.

# 610
И аз изгледах Невинност. Иии минава в графата фрагмани-гледане с прескачане. Дразни ме всеки път да измислят по нещо ново, дразни ме Толга, дразнят ме филтрите и "играта" на Хюлйа ханъм (наистина не може да играе, да беше станала пак водеща ама и там се изчерпа) и така.
Утре по Ексен Smile

Камиона се отказвам отсега да го гледам, Момичето ще го видя, но и там вече нямам надежди.

Починал е актьорът Луран Ахмети, от корона вирус. Cry Жалко, харесвах го. Гледах филмите с негово участие. Acı kiraz дали някоя го е мяркала някъде?

Последна редакция: пт, 26 мар 2021, 00:02 от ~Carolina~

# 611
Потвърдено е, че лятото ще има 5 😮 нови романтични сериали, но се предполага, че ще бъдат 8. Има подробности за петте вече.

# 612
Дай малко повече инфо. Предполагам ще се завърнат летните "работници" Джан Яман, Елчин Сангу, Фуркан Андъч, Юсуф Чим, Озге Гюрел, Берк Джанкат... Smile

# 613
И на мен също ми е любопитно да разбера кои са.

# 614
Каро ,за Джан Яман ме съмнява за летен сериал. Ще снима Сандокан и в момента доста тренира и се подготвя в Италия.
Дълго ще остане там.  Ша видим кво ша стане и с Дилета. Още не е обявена партньорката ,която ще играе Мариана.

Мисля ,че Елчин Сангу ,Йозге Гюрел ,Алп Нарвуз ще са в летните. Търсим имена които в момента са свободни и нямат проекти. 

Жалко за младия актьор починал от ковид. Тая напаст съспипа сичко.

Общи условия

Активация на акаунт