Турски филми и сериали - обща тема за общи приказки (4)

• 48 804
  • 751
  •   1
Отговори
# 630
Отлагат премиетата за Момичето зад стъклото за 8 април .

Вярно ,че Кубилай ще е в летните .
Сега се сетих бях публикувала инфо, че ще е в главната роля.

# 631
Не зная чий е трупът в "Kağıt ev", но веднага си помислих за "Şahin Tepesi - Соколовият хълм".

# 632
Е, момичето нали каза, на "любовницата на тати".

# 633
Burak Sevinc и Tulin Ozan напускат Червената стая, а преди няколко седмици Meric Arcal. Ами прави са си то те не играят, а очакваха съвсем друго..
Иначе Hazar Erguclu ще бъде главната героина в онлайн сериал, като режисьора е нейният приятел.

Иииии има нов трейлър на Camdaki Kizz. Офф защо го отложиха не знам.
https://youtu.be/kWPuSPahIGA   

Последна редакция: пт, 26 мар 2021, 23:23 от Lili.bg

# 634
Каролина, загледах се в момичето - участва във филма на Нетфликс "Azizler, но и да не бях, пак нямаше да разбера.

С рус. суб.

https://vk.com/dizimania?w=wall-129812063_476282

Лили, една от възможните причини за отлагането е конкуренцията - избягват двойната премиера с "Имало едно време в Кипър", също и 90-ти епизод на "Имало едно време в Чукурова", който ще е много интересен.

Вторият тийзър на "Момичето зад стъклото" с рус. суб.

https://vk.com/dizimania?w=wall-129812063_476309

Последна редакция: сб, 27 мар 2021, 10:15 от LU4IQ

# 635
Е, не ми харесва. Като друга версия на Невинните ми е. Според мен го отлагат нарочно и пускат трейлър, за да го чакат и будят интерес. Ако се притесняваха от Чукурова и Кипър нямаше да го пускат в този ден.

А в Червената стая да оставят само Биннур и секретарката (то без това май само те са останали), то там важни са им пациентите - гост-актьорите. Май на тези дето напуснаха им бяха измислили по някоя история, но наистина оставаха много на заден план. Явно не ги устройва като заетост и пари. Wink

Последна редакция: сб, 27 мар 2021, 10:52 от ~Carolina~

# 636
Роклята на Налан от турския моделиер Raşit Bağzıbağlı - Рашит Баазъбаалъ

Скрит текст:

# 637
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Много обичат този тип рокли комшиите - с дипли и голи рамене.
Но ми харесват на мен, женствени са.

# 638
Отлагането на "Момичето зад стъклото" за 8 април е заради положителен тест на Фейяз Шерифоолу.

# 639
Партньорката на Кубилай в летния сериал ще бъде Bensu Soral. А пък Kadir Dogulu е започнал да взема уроци по френска кухня, защото ще бъде шеф в летния сериал. Той беше и в предишна своя роля, но дано този път проекта му бъде успешен.

# 640
Бенсу съм я гледала в Organize işler 2, другите никъде. Ще видим като излязат трейлърите, но не очаквам много.
И да питам за Bir yeraltı sitcomu на Ексен. Не го намирам никъде.

# 641
Тинееее , нерде си ? Идвай нашият човек е тук .
 Трети фраг на Йешилчама
 Като го видях  полудях от радост  и танцува латино танци   научил неколко стъпки с Афра . Зимал е уроци .

А  Бенсу Сорал я гледах с Чачи в Ичерде .  Харесаха ми  , но  липсваше химията тази , кото те завладява . Но сериала   не е любовен ,  историята е за братятата .

# 642
  • София
Фемиии! Е, не са баш латино тия танци, някакво клатене е, ама са хубави. Grinning
Нещо не хващам химията между Афра и Чаатай, обаче. Поотделно ми харесват, заедно не мога да ги възприема.
А двенките главни жени - едната бивша, другата бъдеща, па двете сестри, май-май. Grinning
Иначе готин трейлър, създава настроение. На фона на тая психарщина в турски дизи сектор в момента, е глътчица свеж въздух. Simple Smile

# 643
Тинче Hug Така е създава настроение , не е психария . И нашият е строен Heart Eyes
  Гифки

Ще покажат и неща от шоу бизнеса  с хумор .

-----------------------------------
 Днес са започнали репетицийте на серила Барбарос .  Най после ,  отдавна се говори затова.

Последна редакция: вт, 30 мар 2021, 17:51 от femmi2

# 644

Общи условия

Активация на акаунт