Турски филми и сериали - обща тема за общи приказки (4)

• 48 154
  • 751
  •   1
Отговори
# 645

Серкан Кескин и Танер Олмез, которые встретятся на съемках сериала Чудесный доктор, имеют общее хобби - они выступают в группе Barabar
 Представям ви новата група Барабар.

Тенкю за линка Flowers Hibiscus
 Както каза една рускиня горещ сериал се очертава . Nature Fire

Последна редакция: вт, 30 мар 2021, 21:10 от femmi2

# 646
Ето и каста за онлайн сериала, който споменах по-рано.

# 647
Днес рожден ден празнува Оя Унустасъ! (33). С пожелание за много здраве, щастие, късмет, успехи и любов.

# 648
  • София
Оя е единствената, която ми харесваше в Hercai. С актьора в ролята на Азат (не му помня името) се получи страхотна химия, те май и в реала си станаха двойка.

# 649
Тя и Ахмет Тансу Ташанлар са заедно и в живота.

# 650
И аз гледам Херджай по фемилито . Страхотна актриса е Оя . Всички са чок добри . Главните си химичат невероятно.

Преустановени са снимките на Пера Палас , защото Хазал Кая е с ковид. Потвърди го в ИГ.
Скорошно оздравяване и желая .
 За жалост много от бранша са заразени.  Доста млади хора ги събаря вече.

Последна редакция: ср, 31 мар 2021, 21:01 от femmi2

# 651
И така вече е ясно, че Ибрахим ще бъде партньора на Birce Akalay в Нерфликс сериала.

# 652
Супер. Дано да се превежда.

# 653
"Момичето зад стъклото" - 3, рус. суб.

https://vk.com/turkiee?w=wall-46308288_189371

Постер на "Фатма"

# 654
Нов сериал по TRT1, в главните роли:

Каролина, добре ли си. Отдавна нищо не казваш или си в почивка от сериали?

# 655
Тинче ,Магия разкажете за Мехди убихали го ,как завърши снощи Домът ?

Последна редакция: чт, 01 апр 2021, 14:18 от femmi2

# 656
Добре съм. Smile Снощи гледах Неверния, страшно скучна серия. Мисля, че Дерин е инсценирала всичко, но ще видим. Може пък наистина да излиза от сериала. Дано другата серия е по-добра.
Превъртях и Невинност. Много ми хареса Дениз Чакър.
Голяма излагация с филтрите на Хюлйа ханъм. Вчера й се подиграли в интернет. Не го одобрявам, но и тя се излага. Няма да й стане нищо, ако не ползва филтри. Много си личи. Мисля, че може да напусне сериала до няколко серии.
Коя е партньорката на Бурак Севинч? Ей, навъдиха се много момиченца за главни роли.

# 657
Партньорката е Алмила Ада. Гледала съм я в Част от мен, Сълзи от рая, Осърбени цветя, Гълъб и Аз съм легенда.
Във вчерашния епизод на Домът Мехди загина при престрелка с мафиотите. Така завърши епизода. Всички негови колеги са си публикували снимки с него.

# 658
Алмила Ада е партньорката, гледала съм я в сериала "Луд вятър" и ми хареса.

Сериалът е "Пътят/пътешествието на любовта Хаджъ Байрам Вели - Aşkın Yolculuğu Hacı Bayram Veli" за ТРТ1. Хаджъ Байрам Вели е турски поет суфист /1352 -1430/, основател на ордена Байрами.

# 659
Не съм я гледала никъде и не ми допада.

Общи условия

Активация на акаунт