Турски филми и сериали - обща тема за общи приказки (4)

• 48 777
  • 751
  •   1
Отговори
# 120
Добра бройка е натрупал Джем Grin

Разбра ли се защо майката на Селчук сега реши да потърси Халук? С "Невинният" съм само на клипчета.

https://www.instagram.com/p/CLaEBplAh6_/

# 121
  • София
Добра бройка е натрупал Джем Grin

Разбра ли се защо майката на Селчук сега реши да потърси Халук? С "Невинният" съм само на клипчета.

https://www.instagram.com/p/CLaEBplAh6_/
Добро утро!
Лу, аз също се надявам, ако Каро  го е гледала  да даде разяснения. Аз гледах само картинки и не непрекъснато, но е ясно, че Халюкчо го чакат доста неприятности с появяването "новия" му син Селчук. Много се натъжих за момчето, когато  се представи на баща си и от грубата му реакцията  се разплака. Вероятно майка му реши, че не е само тя виновна за трудния живот и пропадането на Селчук. След като обърна една-две чашки, прозря, че вината е и на Халюкчо. Чакам с нетърпение руските субтитри защото и лъжите на  Волкан излезаха в  пресата - отмъщението на Мерт. Все още не ми е ясно какво става с Дерин? Какво е замислила с патешкия си ум? Майка й ли я е посъветвала да се скрие и да набеди Волкан за нещо, което не е извършил или наистина става нещо лошо. За мен отново "хиляди съмнения" и очакване за разяснения. Хубав ден и до скоро.

# 122
Като даваха резюмето видях сцената, в която Хиджран се "запознава" с Халюк, става ясно, че двамата се познават. Wink Аз си мисля, че може да я е изнасилил или не е било сериозна връзка, иначе тя каза на сина си, че като е съобщила на Халюк за детето, той е казал да не я занимава и й дал пари. Според мен му каза, за да потърси той баща си, нали оня има пари, може да "помогне" с нещо.
Не ми се искаше Селчук да е негов син, но го направиха. И Гьонюл научи, в следващата серия ще гледаме нейния шок ама си мисля, че ще се оправят с мъжа си и ще се заяжда със Селчук.
Деринчето постоянно е в истерия ама добре се справя, да покаже малко актьорска игра, че беше много дървена. Wink Сценката с майка й беше добра, сетих се за оная култова сцена на Фирдевс и Бихтер. Simple Smile Волкан, както винаги ще си има неприятности, с Гьонюл са си измислили някои неща и сега излизат наяве. Асйа ще се прави на силна и отмъстителна, малко ми писна от нея.

# 123
Има фрагмент на Masumiyet. Ще го започна пък да видим. Дано имат успех с рейтинга е сряда, че да изместят Деметения сериал, който потъва.

# 124
Хареса ми трейлъра. Има някакъв филтър на Хюлйа или си е правила нещо. Всеки път ми е странна на трейлърите.
Днес довърших Крачките. Имаше няколко интересни серийки, особено предпоследната, имаше и глупави. Сетих се преди като си купувах касети и дискове как имаше няколко слаби песни и няколко силни в един албум, същата работа.

# 125
Нур Фетахоулу ще участва като гост звезда в следващите епизоди на Пустота.

# 126
Пустота вероятно ще има втори сезон .

Пепелчеее ,    вероятно си гледала Бурчин в Защитника .
 Чок ги харесах с Енго в тандем .
 Енгин тук е  особено секси Stuck Out Tongue Winking Eye

========================

фото  споделено от Чаан Ерман - Йешилчам .

# 127
Чаан Ърмак.
Вчера трябваше да пуснат нова серия на Пустота. После ще я видя.

# 128
Феми, само в Защитника не съм я гледала Бурчин.
Само такъв жанр не мога да си наложа да гледам. 😀

Невероятно, но факт - тази вечер нямам нищо за гледане. 😀
Обаче намерих Малки убийства с бг превод и ще боря с безсънието с него. 😀

Забравих да ви кажа, че днес РД имал Беркай Атеш. ❤️

# 129
Момичета тези дни нещо станахме много тихи. Свикнах да виждам около 15-20 коментара и се радвах, че ще ви чуя. Сега като видя, че няма нищо ново и ми става малко тъпо.

# 130
  • София
Момичета тези дни нещо станахме много тихи. Свикнах да виждам около 15-20 коментара и се радвах, че ще ви чуя. Сега като видя, че няма нищо ново и ми става малко тъпо.
Аз пък само чета тази седмица, тъй като имам страшно много работа, та чак днес, в петък, успях да седна. Grinning

Пепелче, аз тъкмо сега си пускам Alev Alev, снощния епизод. Та да е честит Беркай! Grinning Flowers Hibiscus

Впрочем, да отбележа, че Mucize Doktor беше изпаднал в лека дупка, но го посъвзеха леко, като че ли. От последните 1-2 епизода пак ми възвръща интереса. Grinning

# 131
Еми, пиши, питай нещо да има дискусия. Simple Smile
Пуснали и първа серия на Хич. Трябва да го проверя дали го има при рускините.
Сега пък Ханде и Керем наистина били гаджета. Кой ли го интересува? Smile

# 132
Честит да е Беркай! Страхотен актьор е!

# 133
Ааа, Кари, ами мене ме интересува. 😀
Ех, как се зарадвах, че отдавна го чакам да си намери някоя девойка. 😀 😀
Харесвах ги много със Серенай, но и Ханде става.
Не може много да играе, но  е хубавичка.
Е, няма да го мисля вече. 😀 😀 😀
Не гледам отдавна Вратата, но ще уважа финала заради Керем. 😀

Кари, все се каня да те питам Сезен Аксу много любима ли е в Турция?
Нейни песни много се експлоатират из филмите. Последно една ми хареса в Домът, но извън филма - не чак толкова.
https://m.youtube.com/watch?v=7zEbDoteBR8&feature=share

# 134
Сезен Аксу  я уважават като певица .
Не съм се интеренсувала от личният й живот.

Това за Керем и Ханде истина ли е ?
Кой го казва?  Аз ще повярвам ако е достоверно ,да не са ги щракнали за ръце? Керо е добро момче ,интелигентно .
Хубава двойка са с Ханде. Сега феновете ще мирясат и ще дигнат купон ко е истина .

Общи условия

Активация на акаунт