Турски филми и сериали - обща тема за общи приказки (4)

• 48 806
  • 751
  •   1
Отговори
# 240
# 241
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Вайй, Пепелче, какво е станало с нашето момче?
Ама ти си виновна, щото ме зариби с Марашлъ и аз поизостанах с Алперенчо.
Ма сега, докато чакам Миглестият да направи нова серия, ше се върна на Лятото, да порева и аз.

Пробвах Невинност, половин серия изгледах. Не я харесвам много Илайда Алишан, пък сега с "поправките" от снимката, хептен. Оливат се комшиите с миглите, много изкуствени. Като гледах Моята лява страна направо се притеснявах за Йозге, че всеки момент ще ѝ бръкнат в очите тези мигли. А на Дефне Самйели очите изглеждаха космати с толкоз много и дълги мигли и по двата клепача.
В Невинност не ми хареса и даже ме изнерви малко честото връщане към кадъра с изхвърлянето на момичето от колата. Някак прекъсваше темпото на разказа този кадър.

Дълги сериали и аз не мога да гледам. Най-дългите, които съм гледала: Любов и наказание, Кузей/Гюней и Фатмагюл.
Много се чудя на 100 серии Вятърничав. Освен ако не е станал хубав по-късно, защото го мъча сега по ТВ, че не ми се ляга в 10 ч. и го гледам с половин око. Ми много глупав ми се вижда и много муден. Много реват, много крещят, а почти нищо не се случва. Всички артисти са много зле в "крещящите" сцени . Единствено Ебру Шахин е по-обрана, другите са ужас. Фериде Четин и Серхат Тутутмлуер са трагедия в трагичните сцени, чак ми е неудобно да я гледам нея. А този Акън, големият красавец, въобще не мога да го възприема - червилото му е по-силно от това на жените, очите червени, косата му стои като калпак от прежда. Единствено фигурата му е хубава - длъгнест и слаб. Дядото и бабата са просто потрес - толкова злоба и лошотия как се побират в един човек, да се чудиш.
 Най-хубавото в целия сериал са косата на Ебру и малката Гюл. Не мога да си представя 100 серии.

Толкова много нови сериали се задават, все ще намерим нещо да ни хареса, надявам се.
Аз си продължавам с Мениджърите, Неверния и Домът, може би, защото нещо ми намалява интересът със завоя в образа на Мехти.
Марашлъ и Лятото засега също следя.

# 242
Добре си ги описала. Joy
Така е, като хванат рейтинга, въртят ли въртят глупави серии до втръсване.
Честита Баба Марта и от мен. Kissing Heart
Пак да кажа Хартиените животи на Чача не ми харесаха. Smile
Аз пък харесах Невинност. Мисля тази седмица да гледам него, а на другия ден Неверния. Blush
Иска ми се да пуснат вече новите сериали. Сега следя с интерес само Неверния, Мениджърите и Невинност, превъртам набързо и Невинните, и Пустота гледам ама не ми е много интересен.

# 243
Вайй, Пепелче, какво е станало с нашето момче?
Ама ти си виновна, щото ме зариби с Марашлъ и аз поизостанах с Алперенчо.
Ма сега, докато чакам Миглестият да направи нова серия, ше се върна на Лятото, да порева и аз.

Пробвах Невинност, половин серия изгледах. Не я харесвам много Илайда Алишан, пък сега с "поправките" от снимката, хептен. Оливат се комшиите с миглите, много изкуствени. Като гледах Моята лява страна направо се притеснявах за Йозге, че всеки момент ще ѝ бръкнат в очите тези мигли. А на Дефне Самйели очите изглеждаха космати с толкоз много и дълги мигли и по двата клепача.
В Невинност не ми хареса и даже ме изнерви малко честото връщане към кадъра с изхвърлянето на момичето от колата. Някак прекъсваше темпото на разказа този кадър.

Дълги сериали и аз не мога да гледам. Най-дългите, които съм гледала: Любов и наказание, Кузей/Гюней и Фатмагюл.
Много се чудя на 100 серии Вятърничав. Освен ако не е станал хубав по-късно, защото го мъча сега по ТВ, че не ми се ляга в 10 ч. и го гледам с половин око. Ми много глупав ми се вижда и много муден. Много реват, много крещят, а почти нищо не се случва. Всички артисти са много зле в "крещящите" сцени . Единствено Ебру Шахин е по-обрана, другите са ужас. Фериде Четин и Серхат Тутутмлуер са трагедия в трагичните сцени, чак ми е неудобно да я гледам нея. А този Акън, големият красавец, въобще не мога да го възприема - червилото му е по-силно от това на жените, очите червени, косата му стои като калпак от прежда. Единствено фигурата му е хубава - длъгнест и слаб. Дядото и бабата са просто потрес - толкова злоба и лошотия как се побират в един човек, да се чудиш.
 Най-хубавото в целия сериал са косата на Ебру и малката Гюл. Не мога да си представя 100 серии.

Толкова много нови сериали се задават, все ще намерим нещо да ни хареса, надявам се.
Аз си продължавам с Мениджърите, Неверния и Домът, може би, защото нещо ми намалява интересът със завоя в образа на Мехти.
Марашлъ и Лятото засега също следя.
"Вятърничав" е до 61-ва серия оригинално. Чуждестранните телевизии "нарязват" оригинала на по 2 или 3 части , за това сериите в БГ може да са примерно между 120 и 150 .
Иначе от новите "Забраненият плод" днес ще излъчва 100-тна оригинална серия. От първоначалната идея обаче остана само заглавието.

# 244
Потвърдено е, че няма да спират Последно лято, а ще продължи като първи сезон ще се състои от 22 епизода. Има успех в продажбите в чужбина. Някой знае ли нещо ново за Илкер Калери, че нещо се изгуби тоя човек. Иначе от толкова много сериали, аз останах само с Marasli и от време на време Мениджърите, Пустота, Неверният ( само по фрагменти го следя вече) . Сега ще започна Невинност да видя как ще е втори епизод и ще чакам Teslikat и тези по Exxen и Gain, че май се очертават скоро да започнат някои интересни.

# 245
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Дари, не става въпрос за номерата на сериите по българската ТВ. Някой беше написал, че турците се канят да снимат 100 серии Вятърничав и по този повод коментираме дългите сериали.

# 246
"Момичето зад стъклото" ще започне през април по Канал Д.

# 247
  • София
Преди време някой търсеше филма с Онур Туна и Тювана Тюркяй - току-що съвсем случайно го мернах, качен в ютюб:

# 248
Ура, за Сон яз!
Но сега пък са не прекалят до 100 серии. 😀

Тинче, благодаря, ама това е за турскознаещите😀! ❤️

# 249
Нещо не ме кефи каста. Трябва им друго по-добро попадение за каста на мъжете.

# 250
Добре са, зависи историята как ще бъде поднесена и стайлинга.

# 251
Честита Баба Марта !
Да сме здрави!

Тинчеее Kissing Heart Тенкю за филма на Тувана и Онур Туна.
Ще го изгледам макар само на картинки.
Много харесвам Тувана ,но се дъни от към поведение. Слушала съм я как пее, страхотна Heart Eyes Кога ли ще излези филма с Хазалка и Онур да му се насладим . Онур мили думи каза за Хазалинда.

Мерси за фрага на Хартиен живот.
 Не мога да опиша емоцията .
Този човек с всяка роля и избор ме удивява и доказва защо ми е Любимец ! Heart
Така ми лиспваше гласът му ,играта с поглед и очи.
Рускините пишат да подготвим валерианку и кърпички за филма на Чачам. Disappointed Relieved
Вероятно съм пристрастна ама....
Дори да не ми харесва няма да скрия и ще си го кажа .

Последна редакция: вт, 02 мар 2021, 14:08 от femmi2

# 252
# 253
Юхуу, те ще изстрелят 100 нови сериала. Smile
Само че февраль мина, а Olağan şüpheliler го няма. Stuck Out Tongue Closed Eyes
Датите май не си отговарят.

# 254
Има нов трейлър на Teslikat.

Общи условия

Активация на акаунт