Турски филми и сериали - обща тема за общи приказки (4)

• 48 866
  • 751
  •   1
Отговори
# 360
# 361
Kadie Doglugu изглежда не се е съгласил на римейк на The Liar, тъй като го отлагат, защото е скючил договор за Askin Tirafi по Канал Д, което се казва, че е летен сериал.

# 362
Мерси на всички за пожеланията! Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart
На мен снимката на Бурджу ми напомни за това

А като изгледах трейлъра ми се видя като момиче, отглеждано под стъклен похлупак. Живота тече покрай нея, а тя е като наблюдател.
Радвам се, че и на вас ви харесва Невинност. Хубаво е сериалчето. Blush

# 363
Точно тази е идеята и с цвета на лицето на момичето, отгледано в стъклен дом.

Скрит текст:
Цитат
Компания Eccho Rights получила права на продажу за рубежом сериала Девушка за стеклом / Camdaki Kız, который будет продаваться под названием Кокон / Chrysalis. Это история красивой молодой девушки Налан - единственной дочери богатой семьи, которая выросла в роскоши, окруженная любовью и заботой близких. Она закончила лучшие школы и начала работать в компании Короглу, владеющей крупнейшей сетью отелей Турции. Там она встречает наследника огромного состояния Седата Короглу, вспыхнувшая любовь заканчивается красивым предложением руки и сердца. Все выглядит как сбывшаяся сказка, однако в прошлом у Налан и Седата есть темные секреты, которые погрузят их жизнь в хаос и тьму.

Роклята е на модния дизайнер Хакаан Йълдъръм.

Тоалетите за фотосесиите на Берен, Белчим Билгин и Мелиса Сьозен също са негови.

# 364
Светълче, парченце от следващия епизод на Сон яз.
https://www.instagram.com/p/CMUWHj-q0CX/?igshid=pj8bj0abeg9g

Наш'то момче май направи признание пред баща си за Ямур, но може и да си фантазирам. 😀

Последна редакция: пт, 12 мар 2021, 17:27 от pepel_ot_rozi

# 365
Има втори фрагмент на Невинност и изглежда много ще оплетът нещата, което става мн интересно.

# 366
Гледах го на турски и само по картинките става ясно, че кашата е пълна. 😀
Май Ирем сега е заподозряна, но да не гадая, че на фрагмани не вярвам аз. 😀

# 367
Филмът с Чаатай Улусой - "Kağıttan Hayatlar - Бумажные жизни", рус. суб.

https://hd.zetflix.online/films/paper-lives/

# 368
Пуснали и финала на сезона на Пустота с Нур Феттахоулу, а предната серия е със Селен Сейвен. Реших пак да ги гледам последните две серии ама отсега се заричам да не поглеждам втори сезон.
Трябва да гледам и Невинност и Неверния.
Белчим пуснала стори със Енгин Дюзятан, ще са главни роли във филма Babamın kemanı.

# 369
Изгледах "Хартиени животи" - мисля, че така е на български, въпреки че думата "живот" е само в ед. ч. Очаквах много добър филм и наистина се оказа такъв. Моноспектакъл на Чаатай - отлична игра и интересна идея в сценария, но не мога да коментирам повече без да издам интригата в сюжета.

Последна редакция: пт, 12 мар 2021, 23:32 от LU4IQ

# 370
Светълче, парченце от следващия епизод на Сон яз.
https://www.instagram.com/p/CMUWHj-q0CX/?igshid=pj8bj0abeg9g

Наш'то момче май направи признание пред баща си за Ямур, но може и да си фантазирам. 😀

Тази вечер 11епизод завърши с думите на прокурора: Солак ли си?, тоест Левак ли си? Явно, това ще го освободи от подозрение за преписваното убийство Акгюн...

# 371
Kağıttan hayatlar си означава Хартиени животи. Става въпрос за живота на няколко човека. Сигурно се изхранват като събират хартия. Не мисля да го гледам иначе.

# 372
Много са, не са няколко - в мизансцена те са фон на цялата картина, която представлява утайката на обществото. Разказът е само за един живот и темата не е изхранването, а защо и как са захвърлени на улицата.

# 373
Животи на хартия също е добро заглавие. Ти писа, че живот е само в ед.ч., затова ти писах, че не става въпрос за един живот, а няколко. Това се подразбира от заглавието.

# 374
Olumu Zamani с Мерт Уазаджолоу ще излезне първата седмица на април направо 8 епизода. Сериалът на Серкан за Kibris има фрагмент. Ще правят римейк на американски римейк на романтичната комедия The Baker and The Beauty. Също така за Дъщерята на посланика е решено, че няма да има трети сезон, а просто ще свърши към 50-55 епизод. Също така гледах фрагмент на Cukur и се убедих, че Damla Sonmez е много сладка и добра актриса. Дано да и видим в добри проекта след финала на сериала.

Общи условия

Активация на акаунт