Турски филми и сериали - обща тема за общи приказки (4)

• 48 882
  • 751
  •   1
Отговори
# 405
Кари, на Ибо образът май върви към избелване.
Нищо чудно да му върнат фабричните настройки. 😀

Интересно ми стана Толга в кой сериал така те разочарова с играта си.
На мене само във Времето лети ми беше скучен, но аз не гледах сериозно сериала и малко актьори запомни оттам.
Помня, че Арас ми изглеждаже ужасно грозен и си помислих, че няма да направи кариера. 😀
В Пойраз и Фазилет Толга ми хареса и тук добре му стои ролята на мушморок. 😀

Ох, мразя такива гадняри като Берен, Челеби, Мерве...
Много ме натоварват гнусните им интриги.
Предпочитам някой откровен злодей, който действа открито - стреля, убива, ама не прави мизерии. 😀

Вчера ми беше много тежък в емоционално отношение ден и снощи заспах на Сон яз, така че удоволствието да си го догледам остава за довечера.
Чудя се кого харесвам повече, Прокурора или Акгюн. 😀

# 406
Още във Времето лети не го харесвах. После се ожени за Йелиз Шар и там се правеше на мачо, разделиха се. В Пойраз не го помня много, май се появи накрая и уби Айшегюл? Така ли беше?

# 407
Езги, която играе Езо в Mucize Doktor, напуска сериала. Не знам кво се случва, но само влизат и излизат някви актьори, а аз не съм фенка на тази процедура. Предпочитам да останат дълго, за да се развият героите им, а не само 13 епизода като Езги.

# 408
  • София
Здравейте, момичета!
Разтърсена съм!!! Цяла нощ гледах "Животи от хартии" - гледах и плаках, плаках с глас. Още не мога да дойда на себе си. ВЕЛИКОЛЕПЕН ФИЛМ!!! Чаатай е НЕПОВТОРИМ ! БРАВО!
Сега, когато пиша отново ми се реве с глас. Много голяма драма, нещастие, мъка, болести и превъзходна игра на Чаатай, която те превзема изцяло, стиска те за гърлото и не ти позволява да се откажеш да гледаш. Талантливо е момчето! Пожелавам му още много запомнящи се роли и много успехи.

# 409
Толга играе и във Фазилет. Беше една мижитурка под чехъл

# 410
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Той дано и избяга да не го гледам вече. Smile
Гледах Мениджърите. Пак някаква странна серия. Все повече хора откриват каква интригантка е Берен. Баръш и той нещо полудя, качиха му се на главата и изпуши. А дано махнат и майка му, че много гадна тая женица. Да замине, откъдето е дошла.
Серкан и Ферис, колкото повече се сближават все се случва нещо, което се опитва да ги раздели. Да видим какво ще стане другия път.
Хареса ми ролята на Седеф Авджъ. Има ги такива. Wink Тя е хубавичка, но няма късмет със сериалите.
Гледам, че и Ибо е станал някакъв гадняр в Домът. Откъде накъде еей. В началото не беше такъв.

Да, и аз се чудя защо така извъртяха характера на героя му. Уж беше нов модел турски мъж в началото, който даже закриляше жените от несправедливото отношение на мъжете им, пък после се превърна в същия мъж като тези, срещу които се бори. Не им разбрах замисъла на авторите. Можеше да бъде противопоставен на Баръш без да става маша на мутрите, има достатъчно фундаментални разлики между двамата и според мен щеше да е по-интересно. Пък така сега изборът е между черно и бяло. Много по-елементарна интрига.

# 411
  • София
Здравейте, момичета!
Разтърсена съм!!! Цяла нощ гледах "Животи от хартии" - гледах и плаках, плаках с глас. Още не мога да дойда на себе си. ВЕЛИКОЛЕПЕН ФИЛМ!!! Чаатай е НЕПОВТОРИМ ! БРАВО!
Сега, когато пиша отново ми се реве с глас. Много голяма драма, нещастие, мъка, болести и превъзходна игра на Чаатай, която те превзема изцяло, стиска те за гърлото и не ти позволява да се откажеш да гледаш. Талантливо е момчето! Пожелавам му още много запомнящи се роли и много успехи.
Знаех си! Grinning
Нинка, много се радвам, че ти е харесал филмът. Вярно, че е тежък и те свива сърцето, обаче замисълът е много добър. А Чаатай наистина е страхотен. Blue Heart

# 412
Здравейте, момичета!
Знаех си! Grinning
Нинка, много се радвам, че ти е харесал филмът. Вярно, че е тежък и те свива сърцето, обаче замисълът е много добър. А Чаатай наистина е страхотен. Blue Heart

Има ли го преведен с бг субтитри и къде мога да го гледам моя любимец.

# 413
Привет, и аз да питам за субтитри на сериала с Чаатай.

Имам и друго питане, някой от вас ползва ли data-bg.net, от там си свалям сериалите, които харесвам и си правя колекция. От три седмици няма достъп, имате ли информация какво става и дали ще го възстановят?

# 414
  • София
Ето, момичета - филмът с Чаатай, с бг субтитри:

https://www.nu6i-bg-net.com/%d0%b6%d0%b8%d0%b2%d0%be%d1%82%d0%b8 … 21_fab087e43.html

А иначе за датата не знам, честно казано. Аз с бг субтитри не гледам, може би някой друг би могъл да помогне. Simple Smile

# 415
Момичета Заповядайте още с бг превод .
  Това е качествен и точен превод .
 Спокойно може да се гледа без прекъсване,
 https://disk.yandex.ru/d/4FQ7GSCCf0IwSQ
https://ok.ru/video/2140947286724
 Аз го гледах от тук .

После ще дописвам поста .  Нинче, радвам се че ти хареса и те е разтърсил филма .

# 416
Благодаря ви момичета, изгледах го много е тежък, прекрасно играе това момче.

# 417
Цитат
Сега, когато пиша отново ми се реве с глас. Много голяма драма, нещастие, мъка, болести и превъзходна игра на Чаатай, която те превзема изцяло, стиска те за гърлото и не ти позволява да се откажеш да гледаш. Талантливо е момчето! Пожелавам му още много запомнящи се роли и много успех
Нинка , и аз съм така , толкова ми повлия , още ме боли главата от рев от блестящата игра на моето момче и тъжната история на Мехмет Али .
 Искам го още в такива роли , умее ги драмите .  Сигурна съм че доволен от себе си и чете отзиви и се радва на успеха на филма . Не пише в мрежите но знам , че е така и е благодарен за обичта и оценката.

Историята на Мехмет Али разказана и изиграна от душа ! HeartSleepy

Песента от филма . Феновете веднага направиха клип с кадри . Hands Pray Малият Емир също се справи добре , даже си приличат с Чаги. Между другото агенцията  от която е детето  преди писа че лично Чаатай е избирал каста.
В надписите пише че Чаатай Улусой е креативен продуцент на филма заедно с ОГМ .
Креативен го разбирам творчески ...  

Фильм «Бумажные жизни» (Paper Lives) занимает вторую строчку в рейтинге просмотров фильмов во всем мире на платформе Netflix
 Втори по рейтинг е .  НФ ще са чок доволни.

Последна редакция: пн, 15 мар 2021, 17:18 от femmi2

# 418
Още във Времето лети не го харесвах. После се ожени за Йелиз Шар и там се правеше на мачо, разделиха се. В Пойраз не го помня много, май се появи накрая и уби Айшегюл? Така ли беше?

Не я уби Simple Smile, ама беше невероятен психар.

И аз довечера довършвам Лятото и сядам да плача с Чачун, имам нужда. Simple Smile

Момичета, темата за Фазилет вече е с ново заглавие, включващо Разведката.
Вече спокойно може да се коментира новия сериал и там, без нарушение на правилата. Simple Smile

Последна редакция: пн, 15 мар 2021, 17:31 от pepel_ot_rozi

# 419
  • София
Феми,
"В надписите пише че Чаатай Улусой е креативен продуцент на филма заедно с ОГМ" . Да, точно казано, но аз ще допълна и не само като продуцент, но и като прекрасен актьор. Е, това е таланта, който  изисква креативност ,т.с винаги да е съзидателен и  градивен . Талантливият артист  трябва да умее да генерира новаторски идеи, да е творчески изобретателен, а не да почива на стари лаври. Явно това притежава Чаатай и го показва във филма, а зрителите са възхитени от неговото творческо постижение. От мен още веднъж БРАВО!

Допълвам се.
Пепелче, видях, че вече има тема и за Разведката за което благодаря. Превежда ли се с бълг. субтитри или ще преминаваме отново при падругите.

Общи условия

Активация на акаунт