Турски филми и сериали - обща тема за общи приказки (4)

• 48 841
  • 751
  •   1
Отговори
# 510
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Пепелче, ама много ни е хубав сериалът! През цялото време те държи нащрек и на тръни, а и и хумор има много готин, и любов има. Ямур много ми харесва - не се прави на ощипана мома, направо си се вижда колко е влюбена в момчето, изяжда го с очи.
А отношенията Акгюн-савджъ са много готини, гвоздеят на сюжета са.
Обаче се притесних онзи гадняр Фатих какви ще ги  забърка сега, много мръсно гледаше.

Неверния - уж съм на страната на Асья, ама и тя е малко гадничка на моменти. Не че Дерин и майка ѝ не си го заслужават.
Дерин ми е глупава и ѝ се ядосвам, че се включва в интригите на майка си.
Но най-противни са ми отношенията Джавидан/Гьонюл. Пълна отврат - съскане и злоба през лицемерни усмивки, "хаятйм" и "татлъм", много неприятно за гледане.
Интересно ми е как ще се развият отношениеята със Синан и дали въобще ще има такива отношения.
А много ми харесва, че двете момчета Демир и Али са вече приятели и си помагат.

# 511
Светълче, тъкмо го свърших днес и се чудех дали да ти пиша. 😀
То май само аз и ти го гледаме и си говорим през няколко страници. 😀
Много  се смях на сцените между прокурора и Акгюн.
Горкичкият, все се моли за прошка и налита да прегръща савджъто. 😀
А как й връзваше косата на Ямурчето, направо затаих дъх и аз. 😀 😀 😀
Фатих е голям гадняр и пак ще ни вкара в беля.
Сонер голям хитрец стана  и започнах да го харесвам.
Хайде няма да си спомняме миналото му, все пак филм гледаме. 😀
Обаче Ерай нещо не ми е баш таман , дано не е предател и той.

# 512
То дано нещо стане със Синан, че Тургай е пълна скука, а и Дерйа щяла да се връща, да се хваща с нея. Smile
Гьонюл ми е много сладичка ама и Джавидан е много дразнеща.

# 513
Днес май ще бъдат по-интересни Мениджърите. Влиза нова в редовния каст.

# 514
  • София
Светле, Пепелче, и аз го гледам Son Yaz! На мен много ми харесва, че Ямур откровено си предизвиква Акгюн, а не обратното. По принцип, сме свикнали в турските дизита (а и не само) мъжът да съблазнява, а тук е обратното - той се обърква милият покрай нея. Grinning
На мен ми допадат и Сонер и Наз, там ще ми бъде интересно как ще потръгнат работите, особено след сбиването с баща ѝ.
А в последния епизод имаше пак миличка сцена между любимците ми - савджъ-то и Джанан, когато тя му каза, че винаги ще го обича. Blue Heart
Харесва ми сериалът, че няма драми и някакви тежки моменти. Само любов и сладост. Grinning Е, и този мерзавец Фатих, ама той за цвят... Grinning

# 515
Ауу Баръшко пак се съблякъл. Heart Eyes Smile Дали наистина сериала ще направи финал на 30-ти еп.?
Не ми се иска, но от една страна ще е по-добре вместо да го разтягат и развалят.
Като свърши навреме ще е добре, а не да чакаш с досада финала.
И като говоря за финал, Arıza щял да прави финал на 30-ти еп. Хайде пак Айча и Толга ще скочат в други сериали. Wink

# 516
  • София
И като говоря за финал, Arıza щял да право финал на 30-ти еп. Хайде пак Айча и Толга ще скочат в други сериали. Wink
А на мен не ми се гледа ни единият, ни другият... Grinning Айде, за него съм по-склонна...
Но пък тя е много красива, това не отричам.

# 517
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Вай, вай, Лили, много гореща снимка!

Пепелче, на мен ми е жал за Сонер. Собственият му баща да иска да го убие!  И защо е без един бъбрек, това сигурно по-нататък ще ни  обяснят. Ама сега е един такъв миличък, като жертва го възприемам. (Не беше така обаче когато накисна нашто момче в морето да го ядат рибите, тогава много го мразех.Simple Smile)

Каролина, Тургай като умряла риба - даже не можа да ме убеди, че е много влюбен, никакъв нерв няма в тоз мъж. Не разчитам на него да размърда любовния живот на Асья. Синан пО мъж ми изглежда, да видим.

# 518
  • София
Героят на Еркан Петеккая от "Червената стая" влиза в "Домът". С чичото се смея много, сега и този образ - поне малко цвят в таз мъка: Grinning

А Мехди, виждам, че пак е със стария си образ. Тоз мустак за нищо го нямат. Grinning

# 519
Едва ли е влюбен. Човека е психолог и реалист. С Асйа не са подходящи един за друг, наистина по-скоро го виждам с Дерйа.

# 520
Айде, Канал Д бързо реагира. Camdaki kiz - 1 април.

# 521

Серкан с обитателите на Кипър. Тези снимки ме развеселиха . Сладури:grinning:
Жената зад стъклото ще се конкурира с Доктор Чудо , Веднъж в Чукурова , Скорпион и този със Серкан .

# 522
Също и Alev Alev. Някой гледа ли Мениджърите? Как вървят?

# 523
Гледам ги. Добре вървят. "Появи" се Баръш. Ще се видят с Диджлето. Blush
Озге Борак го играе лошата ама ми хареса. Не съм я гледала никъде досега. Ферис ей сега преди края я показаха, помислих, че нещо е станало с Джанан и Озге ще я замести. Дано не е така.

# 524
Обаче забелязах едно нещо - има две различни сцени за интернет и по телевизията, като те са го отрязали за телевизията, като сигурно с цел да избегнат глоба. Слагам пълното видео специално за интернет. Интересно ми е как ще се развие връзката им след това.
https://youtu.be/5hXr_XJJCNI     

Общи условия

Активация на акаунт