Режим, НЕрежим, ние си се веселим - 90ДД и още нещо 62

• 23 190
  • 768
  •   1
Отговори
# 450
  • Бургас
Привет- Мривет!
Курдов, и аз и искам чай и книжка.
Днес не ми е ден. Отсутринта ми е едно, такова свинско..Звъня на разни хора, не ми отговарят...Frowning1
Отивам да взема едно решение от съда, намирам си паркомясто близо, и....откривам, че съм забравила пълномощното...Triumph Офисът ми е на 8 км. Качих се на колата, прибрах си се на топло в офиса, седнах си на Д-то, направих чай и............да не ме занимават!
Спешната работа да я върши някой друг! И утре е ден!

Синината може да е от засегнат кръвоносен съд. Така мисля, ама дали е така?

Днес след вгх съм - 0,5 кг. Да видим как ще е след ябълките и бананите днес.
Ирко, аз от бобови също качвам много. Правих си кръвни изследвания. Всичко е 6, само холестеролите са завишени.

Ай, до после Flowers Hibiscus

# 451
  • София
Добър вечер, банда Hug
Днес малката се прибра с всичките си учебници.  Вече знам поне за София, каква ще е ситуацията от понеделник.  Confused

Ето днешното ми меню
3- ябълка
О-бобена салата и салата краставица и домат
В- печени картофи и зелена салата

Лека вечер на всички! Hug

# 452
  • Калифорния, САЩ

# 453
Добро утро!❤
Миленски 😘 предполагам , че ще е за цялата страна от понеделник 🥲Толкова искам вече да се нормализира всичко, но ще се наложи да почакаме, само да сме здрави!
Курдов 🤗 не, не се бъзикам, защото обичам и киви и бадеми! Но киви не съм хапвала много отдавна!
Ир 😘 благодаря за кафенцето и че се грижиш всяка сутрин за нас!
И понеже много искам да ми е пролетно - маникюра е в розово🙃

Прекрасен четвъртък, банда! ❤

# 454
  • Targovishte
Здравейте, банда!

И аз мисля че от понеделник ще затворят навсякъде. Само дето хич не са ми искрени. Не вярвам много много на изнесените данни. По-скоро си мисля че е уйдурма - да се изплаши народа, да не излезе да гласува, а постигайки ниска избирателна активност - да се запази статуквото. Т.е. само големите партии, които имат твърди ядра, да влязат в НС.

ИР - мерси, кафето е супер
ИНДЖИ - още ли си на фаст, днес нямаш меню. На голям глад го караш. Искам и на мен да ми е пролетно, да взема да си боядисам ноктите ли... Simple Smile За мен са красиви, но аз това изкуство не разбирам.

Менюто днес е китайско Simple Smile - ориз на фурна, салата краставици. Това за обяд и за вечеря. Сутринта изгризах една ябълка, която имам чувството че още се разхожда някъде по хранопровода, объркала е посоката и иска да излезе... МРАЗЯ ЯБЪЛКИ!

Приятен ден, банда!!!!

# 455
Аз изядох две сарми, ню, ню с кисело мляко малко! Flushed
Гени, старая се да ям храна с по малко компоненти и по малки количества...! Не ми се получава общо взето, липсва ми движение, колело...! Disappointed
Миналата седмица дойдох до твоя град на разходка, но с колата. Решила съм в по-топло време да си взема велосипеда и да дойда с влака. Да си покарам на воля край морето.
По темата - не мога да стоя гладна, не е за мен, но ви чета.
Поздрави!

# 456

ИНДЖИ - още ли си на фаст, днес нямаш меню. На голям глад го караш.
Неее, Курдов снощи съм вечеряла и днес ще си хапвам ;О - салата капрезе и няколко рулца шунка с европейска салата. В - пълнени камби със сирене и яйца - Cheese day е днес за мен Stuck Out Tongue Winking Eye
Опитвал ли си ябълки фуджи ? За ММ това са най- вкусните ябълки!

# 457
  • Targovishte
ИНДЖИ - даже не знам какво представляват

# 458
Аз изядох две сарми, ню, ню с кисело мляко малко! Flushed
Гени, старая се да ям храна с по малко компоненти и по малки количества...! Не ми се получава общо взето, липсва ми движение, колело...! Disappointed
Миналата седмица дойдох до твоя град на разходка, но с колата. Решила съм в по-топло време да си взема велосипеда и да дойда с влака. Да си покарам на воля край морето.
По темата - не мога да стоя гладна, не е за мен, но ви чета.
Поздрави!
Ти в България ли си вече?
Ела, няма нищо по хубаво от крайбрежната алея и пътят до Сарафово... Flowers Hibiscus
Курдов, предлагам, за да ти е пролетно да си боядисаш косата блонди! Joy
Инджи, хубави нокти...Heart Eyes
Аз днес ще дояждам още две последни сарми.. снощи вечерях шопска салата..., но за жалост изядох и две от мини тублерончетата!

# 459
  • Targovishte
За каква коса говориш МИМИ? То няма... Освен перука да си сложа...

# 460
Hug
Малко пролетен майтап на твой гръб, надявам се не се обиждаш...! Flowers Herb

# 461
Тъкмо ще има промяна! Joy
Ябълки фуджи
https://bg.topcombi.org/9814428-description-and-characteristics- … iting-and-growing

# 462
  • Targovishte
МИМИ, ИНДЖИ :

# 463
  • Бургас
Ето ме и мен Innocent
Днес кантарев рече - 0,5 след вчерашния плодов.
Малко, но от сърце, както казват свидливците. Satisfied Водата ми е малко. Едва стигам 1,5 л на ден.

Днес
З - вода с ленено семе
О - омлет и салата от краставица
В - сигурно пак некви Ица. Ще се постарая да огранича месото.

Курдов, като нямаш коса, вежди имаш нали? Давай смело Laughing
Снощи гледах за вашия град - оазис в пандемията. Много китно градче ми се стори или е само на лента?
Инджи, за мен също тези ябълки са най-вкусни. Сочни са и в същото време леко накиселяват, а пък са и сладички. Вчера се мъчих с една златна превъзходна, златна и като цена. Иначе на външен вид - картинка, но много хлебни и безвкусни.

Мдаааа, от понеделник пак за 10 дни в кошарките...не че сме излезли, де. Дано като минат изборите и да мирясат. Не вярвам на статистически данни, но вярвам на болните хора, от каквото и да са.Worried

А, бе, тези дет ги няма добре ли са?
Някой да ги е чувал? Стреличката съвсем зачезна Thinking

Деско, как са "новите родители". Поосвестиха ли се или са още по-ошашавени.
Скрит текст:
Аз като се сетя как се бях панирала с Николая.Мислех си, че няма да се справя и т.н. и т.н..Май беше нещо като следродилна депресия, но тогава много не бяха разпространени тези модерни депресии. Добре, че беше майка ми. Както и за Силвия, де. Но тогава живеехме заедно и си ми беше подръка.  

Мимчо, аз също много, много харесвам алеята до Сарафово и самото Сарафово. На теб какво ти става с това сладко Thinking Преди не вкусваше.

Джуле, Деми, вий кво?

И да се похваля Smiley
https://www.viewsofia.com/article/49981/Lamya---pochit-kamtradit … SYqKxA23_6HMbtC30

Последна редакция: чт, 18 мар 2021, 12:39 от Irinita

# 464
Ириниткооо, чикулаТ и сладолед мога да ям до припадък, виж торти, морти, баклави не са по моята част.
Браво на Николайчето!

Общи условия

Активация на акаунт