Дългото чакане след трансфер-тема 89

• 46 198
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
На мен мъжа ми ми бие клексана и дори се справя много добре

# 121
  • София
Номера е във бавното слагане. Това ме научиха мед.сестри в чужбина. Тука нашите все ми пукаха капиляри.

# 122
И моят мъж се научи да ми бие подкожните, но мускулните ми изглеждат висш пилотаж и едва ли би се престрашил.

# 123
  • до най-прекрасния мъж
ММ ми би инжекциите по време на стимулацията. Имаме тренинг с подкожните още от инсетата. За мускулните мислех, че няма да може, че аз бях на Мериоферт от началото до края на стимулацията. Но сам предложи да ми ги слага. Съжали ме за 2 инжекции да препускам през цял град в двете посоки всяка сутрин в трафика.  Ходех само в дните, в които трябваше да имам изследвания.

# 124
На мен стимулацията ми беше също с Мериоферт, но в корема. Защо мускулно?

# 125
По не знам какви причини в същата клиника искаха да слагам и Менопур мускулно, ама си ги слагах подкожно.

# 126
  • София/Севлиево
Аз съм стимулирана и с Менопур,и с Метиофет(втора и трета стимулация ,при различни лекари)-все в корема,а също и Бемфола,Финал,Цитротайд,Овитрел.И като бременна продължавам да слагам все в корема...

# 127
На мен Мериоферт ми го биеха подкожно в корема. Тогава мъжът ми още не се беше научил, а аз така и не се престраших.

# 128
  • до най-прекрасния мъж
Четох в инструкцията, че може и по двата начина. Аз имах също  Гонал и Цетротид. Предполагам, за да не стават много инжекции в корема, са слагали Мериоферта в мускула. Цетротида и Гонала ги слагахме едната от едната, другата от другата страна на пъпа и ги редувахме. Единият ден Гонал вляво, на следващия - в дясно, Цетротида - обратно. Пък и като знам на Мериоферта каква дебела игла ми даваха, за нищо на света няма да си го бодна това чудо в корема. На другите два препарата иглите бяха тънки и къси.

# 129
  • София/Севлиево
Аз имах два вида игли за Мериофет-дебела за приготвянето и тънка за биенето.Сега с Пролутекса едно от момичетата ми е изпратила и спринцовки пак с два вида игли...

# 130
Пролутекс задължително с две игли - с по-голямата (обикновенно е по-дълга) изтегляте от ампулата, сменяте с тънката и готово.

# 131
  • до най-прекрасния мъж
Да, да, те са си две. Тази за смесването е жълта и наистина по-дебела от тази за поставянето, която е сива. Обаче, сравнена с тънката на Цетротида (защото и там са две), е и по-дълга, и по-дебела. Може за в корема да дават друга, тънка.

# 132
Минавам на отчет. Днес бях на преглед - трети ден от МЦ, доктора каза, че "има много фоликули" и почваме подготовка за ЗЕТ. Изписа ми фемара (2х1), този път не искал да ми дава естрофем. Фемара не съм пила от инсеминациите ми, които бяха преди повече от година. Не помня този тип стимулация ли се водеше почти "естествена" или се бъркам?

# 133
  • София
Момичета имам питане, днес е 3-ти ден бълбукат ми червата, пълня се с въздух само пръцкам и се уригвам+киселини това от прогестерона ли е?

# 134
Аз имам проблем с червата още преди трансфера. Със ЗЕТ съм.

Общи условия

Активация на акаунт