Дългото чакане след трансфер-тема 89

• 46 218
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте от мен!Искам да ви споделя какво ме мъчи тези дни.След 4 неуспешни трансфера с мъжа ми решихме да смениме клиниката.Чрез наш много добър приятел си записахме час в нова клиника.Занесохме всички изследвания и снимки на ембриони.И тук вече се ядосах адски.Лекараят,който разгледа снимките ме попита ,ама как сте имали 8 идеални ембриона.Аз виждам само един бластоцист и то с не много добро качество!!Кой изобщо ги е върнал и защо?Те няма шанс за имплантация.И както се сещате аз останах като гръмната.Сега ще изискам досието си и мисля да се започне една съдебна борба с тая жалка система и експлоатацията върху нашето здраве и нерви!!!Направо съм бясна!!!

# 136
  • София/Севлиево
Минавам на отчет. Днес бях на преглед - трети ден от МЦ, доктора каза, че "има много фоликули" и почваме подготовка за ЗЕТ. Изписа ми фемара (2х1), този път не искал да ми дава естрофем. Фемара не съм пила от инсеминациите ми, които бяха преди повече от година. Не помня този тип стимулация ли се водеше почти "естествена" или се бъркам?
Да,това е ЗЕТ на ЕЦ.
Пепита,и аз съм тъй от прогестерона още от деня на трансфера и четох,че е добър знак (днес влизам в 5 г.с.).
Жлюбка,това е наистина много, много неприятно... Успех в новата клиника.

# 137
Как ЗЕТ с Фемара? Аз съм пила Фемара като лека стимулация вместо инжекции и след нея пункция.

# 138
Доктора каза, че е изумен как при мен с много тежки стимулации няма никакъв резултат, а когато не приемам никакви лекарства имам много фоликули и всичко е повече от добре... И аз не знам защо фемара. На предният ЗЕТ бях с естрофем и утрогестан

# 139
Здравейте от мен!Искам да ви споделя какво ме мъчи тези дни.След 4 неуспешни трансфера с мъжа ми решихме да смениме клиниката.Чрез наш много добър приятел си записахме час в нова клиника.Занесохме всички изследвания и снимки на ембриони.И тук вече се ядосах адски.Лекараят,който разгледа снимките ме попита ,ама как сте имали 8 идеални ембриона.Аз виждам само един бластоцист и то с не много добро качество!!Кой изобщо ги е върнал и защо?Те няма шанс за имплантация.И както се сещате аз останах като гръмната.Сега ще изискам досието си и мисля да се започне една съдебна борба с тая жалка система и експлоатацията върху нашето здраве и нерви!!!Направо съм бясна!!!

Как няма да си бясна..аз се ядосах докато чета. Това е безумие...
При кой лекар си била до сега и къде реши да се преместиш?

# 140
До сега бях в Щерев,при доцент Петя Андреева.Новата клиника няма да споменавам,поне докато не започна дело и не си събера документите.Само ще вметна,че пак е в София!!!

# 141
До сега бях в Щерев,при доцент Петя Андреева.Новата клиника няма да споменавам,поне докато не започна дело и не си събера документите.Само ще вметна,че пак е в София!!!

Която и е да, ти желая успех!

# 142

Много благодаря!Аз не искам да хейтя,просто ми писна от простотията и безхаберството на тея лекари!
Виждам толкова много жени,които години биват ползвани за опитни мишки,че ми писна!!!

# 143
Само ще добавя че трудно ще си вземеш документите от Щерев - трябва да си попълниш заявление и да чакаш 10 работни дни, нищо няма да ти дадат на момента ако си представяш копие или документи като на другите места! Аз също не искам да хейтя но и аз съм потърпевша от тях, радвам се че спрях още след първото инвитро Simple Smile

# 144
Само ще добавя че трудно ще си вземеш документите от Щерев - трябва да си попълниш заявление и да чакаш 10 работни дни, нищо няма да ти дадат на момента ако си представяш копие или документи като на другите места! Аз също не искам да хейтя но и аз съм потърпевша от тях, радвам се че спрях още след първото инвитро Simple Smile

Благодаря,аз звъннах и  ми казаха между 7 и 10 дена.За мен не е проблем,ще ги почакам!
И аз се радвам,че се отървах от тях!!!
Дано да намериме правилното място с добри и разбиращи лекари,които да сбъднат мечтата ни!!!

# 145
jlupka Браво за желанието и хъса, така се прави! Дано имаш успех на новото място първо и второ, дано успееш в съдебното  начинание. Аз нямам опит с тях, в друга клиника съм, но близък до мен човек имаше страшни главоболия с тях. 5 години ходене по мъките, накрая отидоха в Турция и доктора му каза "Ама момче, ти си с тежко варикоцеле, къде сте тръгнали" Оперира се и след 3 месеца приятелката му беше бременна по естествен път!
Недоумявам как не са му пуснали това изследване в Щерев?!? А те милите кандидатстваха 2 3 пъти по фонда, то стимулации, то трансфери, то пари по турски клиники.... Нямам думи.

Много благодаря!Аз не искам да хейтя,просто ми писна от простотията и безхаберството на тея лекари!
Виждам толкова много жени,които години биват ползвани за опитни мишки,че ми писна!!!

# 146
И аз знам за такъв случай, след години ходене при Бъчваров и пиене на добавки за по 200/ 300 лева питат мъжа ти ходил ли си на лекар и че има варикоцеле, след операция нормозооспермия, но Щерев искат да " лекуват" мъжки фактор а не разрешат проблема. По-добре да ходиш на прегледи , да пускаш спермограми да пиеш добавки - машина за пари 💸💸💸

# 147
Много ви благодаря момичета!! Толкова много нерви похабих тия дни,че не знам къде се намирам.Идва ми да отида до Щерев и.....Но предпочитам за сега да действам по нормалния път!!!Странно е,че писахме до ЦАР и те се правят на умрели гугудки.....Не било тяхна работа????Нямали права да проследяват медицинската част от интервенциите????Само следели дали си вземаме лекарствата,които те финансират!!!
Не бясна съм не знам каква съм!!!!!

# 148
  • София
Каквото и да се каже за Щерев ще е малко. Това, което са ми казвали от там е че едва ли не съжалявали пациентите и затова им правили ЕТ със лошите ембриони. Ако стане -стане на късмет.

# 149
  • София/Севлиево
От Щерев избягах още 2007-ма след като ме стимулираха неправилно с Клостил,в следствие на което забременях и изгубих детето...

Общи условия

Активация на акаунт