Дългото чакане след трансфер-тема 89

• 46 255
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте от мен!Искам да ви споделя какво ме мъчи тези дни.След 4 неуспешни трансфера с мъжа ми решихме да смениме клиниката.Чрез наш много добър приятел си записахме час в нова клиника.Занесохме всички изследвания и снимки на ембриони.И тук вече се ядосах адски.Лекараят,който разгледа снимките ме попита ,ама как сте имали 8 идеални ембриона.Аз виждам само един бластоцист и то с не много добро качество!!Кой изобщо ги е върнал и защо?Те няма шанс за имплантация.И както се сещате аз останах като гръмната.Сега ще изискам досието си и мисля да се започне една съдебна борба с тая жалка система и експлоатацията върху нашето здраве и нерви!!!Направо съм бясна!!!

И аз съм отвратена от Щерев по тази причина! Едно хубаво нещо нямам за спомен от там 🤮

# 151
  • до най-прекрасния мъж
Е, такова нещо никога не съм очаквала от клиника за репродуктивни проблеми. Как може да се подиграват с болката на хората така? Тези не съд, ами не знам какво заслужават. Смеех се, като прочетох един път, че баба казвала на внучка си - Ти сигурна ли си, баба, че не ти слагат вода вместо сперматозоиди? А то накрая ще се окаже истина. Мафия в бели престилки! Дано Господ да ги съди такива! Потресена съм, наистина. Болно ми е, че има такива хора и при тази напреднала медицина все повече двойки имат нужда от помощ. А те им дават напразни надежди и им взимат трудно събраните парички.

# 152
Споделете в кои клиники сте вие, защото и аз съм в Щерев и то при Андреева

Имам дъщеря от инвитро при нея преди около 9 години

Това ми е 7-ми опит  след раждането

# 153
  • София
Клиника Щерев е много променена от 3-4 години насам , ако преди 10 години са били супер клиника то в момента се разпадат.

# 154
Здравейте, момичета,

Моля за  малко помощ
0.200 IU/L колко е в MIU/ML?
Извинявам се за "тъпия въпрос" но нещо тези референтни стойности не мога да ги разбера. 😔

Последна редакция: чт, 18 фев 2021, 18:50 от nefelinka

# 155
Пак толкова би трябвало да е.

# 156
Боже... и аз съм при Андреева и постоянно твърди,че ембрионите ни са много хубави.
Постреснах се.

# 157
Не знам момичета,просто ми се реве!!Тази година навърших 40, знам какви са ми шансовете!!!И не мога да проумея защо???Защо тая държава не иска да се раждат здрави,хубави дечица!!

# 158
Е, такова нещо никога не съм очаквала от клиника за репродуктивни проблеми. Как може да се подиграват с болката на хората така? Тези не съд, ами не знам какво заслужават. Смеех се, като прочетох един път, че баба казвала на внучка си - Ти сигурна ли си, баба, че не ти слагат вода вместо сперматозоиди? А то накрая ще се окаже истина. Мафия в бели престилки! Дано Господ да ги съди такива! Потресена съм, наистина. Болно ми е, че има такива хора и при тази напреднала медицина все повече двойки имат нужда от помощ. А те им дават напразни надежди и им взимат трудно събраните парички.

Това е ! Пълни скапаняци! Съсипаха ме ! Имам 6 опита при тях само със свежи трансфери. По форуми и такива неща не съм се докосвала до онзи момент. Преместихме се при д- р Владимиров и буууум от първия път, успех! И почвам аз да чета.... тук... свеж трансфер само ако еди какво си е под 1, пък нещо друго над 5 и т.н и т.н. Отварям си платформата, гледам изследванията си .....ми то нищо общо. Прогестерон 7, те ми правят трансфер .... За съжаление тогава съм била "неука" в областта.... Никога не съм била по фонд, всичко съм плащала, за да става веднага, желанието и борбата ни за дете  е било преди всичко и всичко. За жалост на грешното място!

Последна редакция: чт, 18 фев 2021, 20:04 от Shakeyourbody

# 159

Инвитро клиника София ли се казва? Това пише в интернет

Това е ! Пълни скапаняци! Съсипаха ме ! Имам 6 опита при тях само със свежи трансфери. По форуми и такива неща не съм се докосвала до онзи момент. Преместихме се при д- р Владимиров и буууум от първия път, успех! И почвам аз да чета.... тук... свеж трансфер само ако еди какво си е под 1, пък нещо друго над 5 и т.н и т.н. Отварям си платформата, гледам изследванията си .....ми то нищо общо. Прогестерон 7, те ми правят трансфер .... За съжаление тогава съм била "неука" в областта.... Никога не съм била по фонд, всичко съм плащала, за да става веднага, желанието и борбата ни за дете  е било преди всичко и всичко. За жалост на грешното място!

# 160
Искам да се говори да се вдига шум!!!!Не искам никое момиче да преминава през това!!!Колкото повече момичета се оплакват ,толкова по добре!!!Не знам защо в България всички мълчат,страхуват се да говорят!!!Все пак ние понасяме всичко,болка,лекарства,операции,надежди............Наистина сега съм решила да се боря поне за малко права на всичко двойки,които се борят години за детенце!!!!!!!

# 161
Владимиров в клиника инвитро София ли е?

# 162
  • v. turnovo
От всяка клиника има доволни и недоволни. Аз например при Владимиров имам 2 стимулации, 2 свежи, 2 замразени, съсипан опит и двата пъти, в които съм била със стимулация по фонд, са ми начислявани за доплащане за несъществуващи хормонални изследвания единия път 1500лв,втория път повече. За съжаление едва сега при третия ми опит по фонд в друга клиника, правейки си сметка колко ще доплащам, видях схемата... Пожелавам успех на всяка тук, при мен и 6тия трансфер приключи катастрофално

# 163
Преди около 3 години бях и аз в Щерев при д-р Савова. Дори не знам защо изгубих там 1 година, в която за всеки преглед, като е имало и почти всяка седмица, съм чакала ЦЯЛ ден!... С час в 8-8 и 30 и влизаш в 18ч..  Дори е имало случай да влизам в 21ч.. Цял ден чакане, направо и сега като се сетя и полудявам. И как всеки път се обяснявах на шефката ми и как тя да повярва, но както и да е... Та въпросната отказа да ми извади хубаво фоликулче, с хубави хормони и да сме опитали по нормален път... Иначе чакаш цял ден и влизаш в 2 минути, и така.. Изгубих си напълно времето с тях..

# 164
И аз да си кажа......първото ни Ин витро в Щерев си беше напразно ! С мъжки фактор и трета степен варикоцеле Бъчваров го кара добавки да пие и нищо не му спомена за отстранямане.  Добавките и да действат тя вената ги изпича сперматозоидите.Естественно оплождането беше ...зле. Слава богу се консултира и с друг док. Направи операция и имаме значително подобрение, а и по - добро оплождане при 2ри опит. Една година загубихме и един опит на вятъра. А годините си вървят. Възползват се от това, че при първи опит още се луташ и не си наясно. И аз се каня да сменя клиниката, но имам замразени. Дано имам късмет с тях. Нариваме сумати пари поне да имаме адекватно лечение!

Общи условия

Активация на акаунт