Дългото чакане след трансфер-тема 89

• 46 417
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
Честито и от мен Елислава 🍀🍀🍀 Честито и на теб +-123! Пожелавам ви щастлив финал🍀🍀🍀

# 256
Здравейте,

Поздравления на всички с положителните резултати.
Интересува ме след трансфер ходите ли на работа.
На мен ми предстои трансфер и се чудя дали болничен да си взема заради тази Кодид ситуация,не ви ли е страх,че ще се заразите?

# 257
Честито на всички момичета и пожелавам много успешни пухкави финалчета.....успех и на чакащите🍀
coolyto аз първоначално ходех на работа с идеята да минава по-бързо времето, но утре ми предстои вече втори преглед и от днес съм си вкъщи...трябва добре да прецениш риска и ако има възможност по-добре пази леглото вкъщи(както и между другото вече ми препоръча личната ми лекарка)...успех с трансфера😊

# 258
Здравейте,

На мен ми предстои трансфер и се чудя дали болничен да си взема заради тази Кодид ситуация,не ви ли е страх,че ще се заразите?

Здравей, coolyto! Аз на работа не ходя, но излизам на кратки разходки. По цял ден вкъщи имам чувството, че времето е спряло. Но както ти е казала TheSunny сама трябва да си прецениш. Пожелавам ти успех 🍀🍀🍀

# 259
Здравейте,

Здравей. Аз бях болничен 14 дни от клиниката. Препоръката на доктора ми е да си стоя вкъщи до първия преглед и в момента съм home office. Работата ми е основно на бюро, но е свързана и с обслужване на клиенти, макар и на не много голям човекопоток. На мен лично ми се гади от 5ти ден на трансфера и първите две седмици бях парцал, никакъв шанс да работя веднага след трансфера. От няколко дни започнах да се чувствам по-стабилна и гаденето е в определени часове вече, а не през целия ден. Не съм започнала да повръщам, но гаденето си го има. Точно усетих кога започна да навлиза това ЧХГ в кръвта, макар че към него момент, си мислех, че си внушавам.  Ковид не съм карала, тествах антитела преди ЗЕТ, бяха отрицателни. Но съм 0 кръвна група, което не е гаранция за нищо, но до някъде е утеха. Пазя се, доколкото е възможно. Занапред мисля да действам в зависимост от това как се чувствам.

# 260
Благодаря за хубавите пожелания, момичета! Аз ползвах 10 дни болнични след трансфера. Май предпочитам да си ходя на работа, но ще действам спред зависи. Декември изкарах някакъв странен вирус, който може и ковид да е бил, но не съм се тествала за антитела.

Последна редакция: пн, 22 фев 2021, 19:53 от +-123

# 261
Браво, браво душинкиии Елислава, +123, shakeyourbody и ако пропускам някой друг. Толкова се радвам  за вас! Магична дата било днес и изобщо целия февруари. Стискам палци за успех до термин. Вие сте пример за останалите, няма отказване!!! ❤️

# 262
  • София
Имаме си точка,жълтъчно мехурче,пулсации.В 5 и 3 дни съм(по апарат 5 и 5) .На 4.03 ще ходим да чуем сърчицето...
Чудесно,Ели! Безпроблемно да е до края! И един пухкав  и ревящ финал!

# 263
  • до най-прекрасния мъж
+-123, тихичко честито и на теб и до пухкав и ревлив финал. Истински бебевалеж настъпи в темата тези дни. Нека все така да е през 2021, да е годината на бебетата.

Последна редакция: пн, 22 фев 2021, 21:36 от blue.angel

# 264
Честито и от мен Ели🙂🙂😍 и аз съм на 01.03 на преглед да видим сърчице 🙂 везничка това е хубава зодия

# 265
  • Панагюрище
Здравейте и от мен ☺🤗
Най-накрая дойде и моят ред да вляза в чакащия списък след трансфер. Минах през останалите групи и от вчера ето ме тук при вас, стискащите палци за чудото.
Моят трансфер бе вчера на тази магична дата 22.02. Заради хиперстимулация през октомври и един ужасен ковид, който ме хвана точно на Коледа едва вчера успяхме да върнем обратно 2 петдневни снежинки /ембрионите ми бяха замразени на 3-и ден и след размразяване ги изчакахме до бластоцисти/.
Имам две питания- има ли дами с подобна на моята история - с трансфер след ковид и с предписан Фраксипарин 0,3?
А втория ми въпрос е кой ден да броя за първи, като тренсфера ми беше малко след 11.30.
Аз съм везничка и не съм от търпеливите, но и ми се ще да мога да проследя от по-рано ако имам проблем с имплантацията..
Съвета на сестрата, която ми даде инжекциите бе да го пусна на 12-и ден.
Вие как мислите ?
❤🍀❤

# 266
Здравейте и от мен ☺🤗
Най-накрая дойде и моят ред да вляза в чакащия списък след трансфер. Минах през останалите групи и от вчера ето ме тук при вас, стискащите палци за чудото.
Моят трансфер бе вчера на тази магична дата 22.02. Заради хиперстимулация през октомври и един ужасен ковид, който ме хвана точно на Коледа едва вчера успяхме да върнем обратно 2 петдневни снежинки /ембрионите ми бяха замразени на 3-и ден и след размразяване ги изчакахме до бластоцисти/.
Имам две питания- има ли дами с подобна на моята история - с трансфер след ковид и с предписан Фраксипарин 0,3?
А втория ми въпрос е кой ден да броя за първи, като тренсфера ми беше малко след 11.30.
Аз съм везничка и не съм от търпеливите, но и ми се ще да мога да проследя от по-рано ако имам проблем с имплантацията..
Съвета на сестрата, която ми даде инжекциите бе да го пусна на 12-и ден.
Вие как мислите ?
❤🍀❤

Успех от мен! Flowers Four Leaf Clover
Брои се от следващия ден, т.е.  трансфера е нулев. Според мен на 5 дневни би трябвало да ти покаже на кръвен още на 8ми ден, така че около 2-3 ти март. Пусни си след 2-3 дни прогестерон, за да видиш как се движи, като трябва да го поддържаш висок. Не знам дали са ти изписали някакви инжекции за него. Колко ти е бил прогестерона на трансфера? Simple Smile

# 267
  • Панагюрище
Брои се от следващия ден, т.е.  трансфера е нулев. Според мен на 5 дневни би трябвало да ти покаже на кръвен още на 8ми ден, така че около 2-3 ти март. Пусни си след 2-3 дни прогестерон, за да видиш как се движи, като трябва да го поддържаш висок. Не знам дали са ти изписали някакви инжекции за него. Колко ти е бил прогестерона на трансфера? Simple Smile
[/quote]
Благодаря ти мила 🤞
С прогестерона нямах проблем аз съм на терапия с циклогест още от преди трансфера. В деня на трянсфера беше 40, а сега продължавам без инжекции за прогестерон, само циклогеста - по 2 на ден, което си е 800 мг прогестерон на ден Wink

# 268
Благодаря ти мила 🤞
С прогестерона нямах проблем аз съм на терапия с циклогест още от преди трансфера. В деня на трянсфера беше 40, а сега продължавам без инжекции за прогестерон, само циклогеста - по 2 на ден, което си е 800 мг прогестерон на ден Wink
[/quote]

Супер, това е добре! Simple Smile)
Успех отново и ще чакаме хубави новини.

# 269
  • София/Севлиево
Идеалната дата за тест е 3.03(ама сигурно ще е почивен),може да опиташ на 2 или да почакаш до 4.И да,провери си прогестерона,защото моя първо бе 40,после падна на 32,почнах с Пролутекс и тръгна пак нагоре(последно 38.800)...

Общи условия

Активация на акаунт