Дългото чакане след трансфер-тема 89

• 46 354
  • 739
  •   1
Отговори
# 240
  • до най-прекрасния мъж
Имаме си точка,жълтъчно мехурче,пулсации.В 5 и 3 дни съм(по апарат 5 и 5) .На 4.03 ще ходим да чуем сърчицето...
Страхотни новини, стискам палци този път да е до финал Simple Smile и да гушнеш най-прекрасното бебче.

# 241
  • Стара Загора
Елислава силно стиснати палчета този път докрая всичко да е наред, много спокойна и щастлива бременност и едно сладко скорпионче накрая Simple Smile

# 242
Имаме си точка,жълтъчно мехурче,пулсации.В 5 и 3 дни съм(по апарат 5 и 5) .На 4.03 ще ходим да чуем сърчицето...

Бравооо!

# 243
Елииии, успех и от мен!
Пожелавам ти един щастлив и ревлив финал! Hug

# 244
Супер, Ели! Продължавай все така до термин!
Аз днес пуснах кръвен и 102. Хем се радвам, че не е отрицателен, хем ми е свито, защото и предишния път стигнах до положителен тест, но си останах само с биохимична. Ще пусна пак в сряда да видим дали расте. Дай Боже всичко да е ок.

# 245
  • София/Севлиево
Благодаря ви ❤️
Е,няма да е скорпионче,щото термина ми е 22.10,а пък ще се родим преди 10-ти секцио (имам противопоказания за нормално раждане),но ще е моята везничка,която чакам от 2016-та
+-123 този път няма да е БХ,всичко ще е наред ❤️

# 246

Прекрасни новини, Ели. Много се радвам за теб. Успех и до ревящ финал. Толкова е вълнуващо.
Аз съм на 5ти март на преглед, след като в събота на 14ти ден: ЧХГ-то ми беше 3013.34 mIU/ml. Още ми се струва нереално всичко това. На коя дата точно ти беше трансфера? Питам понеже и аз умувам, калкулирам и т.н в коя седмица се водя.

# 247
  • София
Страхотни новини, Ели! 💓

Честито, Кене! Flowers Hibiscus Ти в коя клиника си?

# 248
Ели страхотно

# 249
Супер, Ели! Продължавай все така до термин!
Аз днес пуснах кръвен и 102. Хем се радвам, че не е отрицателен, хем ми е свито, защото и предишния път стигнах до положителен тест, но си останах само с биохимична. Ще пусна пак в сряда да видим дали расте. Дай Боже всичко да е ок.

Тихичко честито и на теб, +-123! Всичко ще е ОК! Simple Smile

# 250
  • София/Севлиево
Елви, на 1.02.ми бе ЗЕТ на 5-дневен ембрион,а цикълът-на 15.01(по него се изчислява коя седмица съм).

# 251

Прекрасни новини, Ели. Много се радвам за теб. Успех и до ревящ финал. Толкова е вълнуващо.
Аз съм на 5ти март на преглед, след като в събота на 14ти ден: ЧХГ-то ми беше 3013.34 mIU/ml. Още ми се струва нереално всичко това. На коя дата точно ти беше трансфера? Питам понеже и аз умувам, калкулирам и т.н в коя седмица се водя.
Ехааа, какви стройности! Продължавай все така!

# 252
Ели много се радвам за малката точица. 123 най- после да видиш хубаво Чхг.
Стискам ви палци за успешно бременнеене и до финал.

# 253
  • София
123, пропуснала съм да те прочета. Стискам палци, страхотен резултат! 💓

И за всички, които пропускам да спомена 💓!

# 254

Ехааа, какви стройности! Продължавай все така!

+-123 Тихичко Честито и на теб! Стойността е положителна. Сега търпение и вяра. С теб сме.

Общи условия

Активация на акаунт