Дългото чакане след трансфер-тема 89

• 46 448
  • 739
  •   1
Отговори
# 285
  • до най-прекрасния мъж
ddd26, божа работа. Моли се, сега друго не можеш да направиш. И вярвай, че нещата ще са ОК.
Моят скромен опит е следният - 7 извадени годни  Я, 5 оплодени, 2 замразихме на 3-ти ден, 3 чакахме до 5-ти ден. 2 стигнаха до 5-ти ден и ги замразихме, 1 изчакахме до 6-ти ден, но не се раздели и не стигна бластоцист.
Кураж, трябва да вярваш, че сред тези ембриончета е твоето. Зная как се чувстваш, но нямаш право да се предаваш.

# 286
Момичета, някоя от вас била ли си е Prolutex?На мястото на което се боцкам, след това стават синини, и е болезнено!

# 287
  • София/Севлиево
ММ ми ги бие от една седмица в корема(като Фракси).Редуваме от двете страни и ако видя синка се мажа с крем с арника (от него изчезват всякакви синини).Болка някой път има,някой път не,но със сигурност сутрин като се събудя не ме боли.

# 288
В един апликатор Кринон гел има 90 мг. прогестерон, а в една капсула Утрогестан има 100 мг. прогестерон.
И аз от днес съм в размисли около прогестерона. Измерих го сутринта - 22.30 ng/ml. при горна референтна в лабораторията 27. Обадих се в клиниката да им кажа, че според мен е нисък Relieved  Днес ми е 6-ти ден след ЗЕТ. Терапията ми е 2*2 Утрогестан, 2*1 Дуфастон и 1 Кринон вечер. Докторът ми върна обаждане с въпроса какво ме притеснява, добре си е стойността. Но за мое успокоение да редувам един ден досегашната терапия, на следващия ден да увелича Утрогестана на 3*2. Това било максимума за мен, че съм 50 кг. За първи път чувам да има зависимост между кг. и прогестерон. Но ще слушам, какво друго ми остава Unamused
А реших да меря прогестерон, защото телесната ми температура е ниска - 36.0 до 36.5, а съм чела доста момичета да споделят за повишена до 37.0  при приема на толкова допълнителен прогестерон Thinking

# 289
  • София/Севлиево
Максимумът са9 Утрогестана на ден,но не знам ако има други лекарства дали е същия.И да,нисичък е,но може да се вдигне.

# 290
  • София
Момичета, някоя от вас била ли си е Prolutex?На мястото на което се боцкам, след това стават синини, и е болезнено!
ДА, аз и съм супер чувствителна към убождания. При правилно поставяне няма синини. Писала съм, че трябва да се поставят много бавно!

# 291
Аз като някаква тетка, но да ви кажа за инжекциите в корема, щом захванете кожа с плец и показалец и вкарате иглата, пуснете мястото и тогава започнете да вкарвате препарата, не го вкарвайте докато стискате, а при пусната вече кожа. Така синки не стават Simple Smile

Последна редакция: вт, 23 фев 2021, 16:47 от Chuhaleesi

# 292
Благодаря за информацията Grinning
И на мен ми ги бие ММ, като някой път не усещам кога я слага, а някой път направо сълзи ми тръгват. И хиляда пъти му казвам да не ме стиска толкова, когато вкарва препарата, защото чак го усещам как се разнася. Следващият път ще му дам насока. Grinning

# 293
Аз пък не мога да си представя друг (дори и мъжа ми) при положение, че няма опит с поставянето инжекции да ми ги слага, след като аз мога точно толкова добре колкото и той. Честно казано съм учудена и приятно изненадана от себе си колко лесно свикнах да си ги слагам Simple Smile
Иначе за сега след 15на инжекции само една синка успях да си направя, но мисля, че нацелих кръвоносен съд и от него се появи.

# 294
Няма как сама да си ги бия. Страх ме е от игли. Това не можах да го преодолея до степен, че да си забия иглата сама.

# 295
Аз съм същата.. Значиии гледам настрани, главата вдигната на високо само и само да не гледам иглата Joy
Иначе нямам проблем с боцкането. Дори когато пътува ходя някой друг да ми я бие или в някой медицински център... Но всичко е психика, той поне няма проблем с нея. Simple Smile)

# 296
  • София/Севлиево
Само като видя игла и ми прималява. Абсурд да си ги бия сама.В предната клиника едната акушерка обучи ММ и той се справя повече от чудесно...

# 297
И мен ме е страх от игли, аз знаете ли какво правя - стискам с палец и показалец кожата, нагласям иглата, обръщам се настрани (за да не гледам, иначе ще припадна) и забождам. Вече забодена иглата (да не я виждам) връщам поглед и внимателно инжектирам. Сигурно не е най-правилният подход, но нямам друг начин.

# 298
Аз спрях да слагам фраксипарин в корема около 16-17 седмица , защото положението стана много синьо и много ми се втвърди кожата, изобщо не успявах да забия иглата. Оттогава сме на сменен режим, аз бия в краката и паласките, а ММ в ръцете, защото там не мога сама. Така че като се налага ще помагат. При нас беше обратното, аз му казвам да я слага, че не го усещам и нищо ми няма, той милия 5 цвята сменяше в началото, припотен, трепери, ама след 5-6 пъти вече и той свикна.

# 299
И мъжът ми имаше страх от игли, но го преодоля някак си.

Общи условия

Активация на акаунт