Дългото чакане след трансфер-тема 89

• 45 185
  • 739
  •   1
Отговори
# 30
Мили момичета, чета ви от време на време, защото и аз съм чакала тук, редом със всички и съм споделяла емоциите си и тревогите. Пожелавам от сърце на всички да постигнете това, за което се борите. Много сили са нужни за това.. Нашето така чакано щастие е на 1 годинка и 2 месеца и лудее като за две. Винаги съм искала и аз като повечето ми приятелки да бъда изненадана като видя положителния тест, да не го очаквам и да ми се случи ей така. И ето че се случи!!! Точно когато не очаквах. Чаках цикъл. Имах си всички симптоми, мислех че хормоните ми още не са се регулирали... Но цикъл нямаше. По настояване на ММ на 7ми ден закъснение направих теста и не можех да повярвам - две ярки черти, викам си грешен е, правих друг и той с две черти ... Та ние 5 години чакаме овулации, ходим по прегледи, инсеминация, едно инвитро, второ.. И ето че спокойствието си е казало думата.. Преди като ми кажеха " Не го мисли и ще стане" и ми идеше да убия някой. А сега.. Не съм го мислила, ме сме го планирали, не сме имали повече от 2 контакта. В никакъв случай не съм си почивала , грижех се за малкия, носех го, бутах го с количката в жегите, по баирите, хранех се когато можех, спях колкото той ми позволи.
Пиша всичко това, за да ви кажа че понякога нещата се случват, но не точно когато ние искаме.. Сега чакам пролетта, за да се срещна с малката сестричка на нашия батко. Бъдете силни и вярвайте! Прегръщам ви!

# 31
Неви71,и аз имам един тест който не излезе в указаното време ,но си беше положителен .
Ирен,аз много вярвам в ЗЕТ,средата за съхраниние в днешно време е много добра,съжалявам че си се разминала със свежия трансфер.Но пък имаш един цикъл да пичине тялото.Лекаря ти логично за мен е искал да види какво ще оцелее до пети ден .Ще ти стискам палци на ЗЕТ!

# 32
Бобчи, той лекарят нищо не иска. Всичко е до договорки между мен и биолози. Та те искаха да оставят всичко до 5-ти ден, ама като знам , че след 3-ти се проявява мъжкия фактор и  ме достраша. Така поне имам 2 снежинки , не че очаквам нещо по-различно да се случи с тях , ама каквото-такова. Ако не се получи, се ориентираме към Турция, че наистина нямаме време.

# 33
Здравейте борбени момичета и аз се включвам в този тема. Последен МЦ на 19.01,на 26.01-трансфер на два три дневни ембриона.На
ЧХГ на:
04.02-48,8
06.02-131,4
08.02-386,6 и от чисто любопитство пуснах още едно ЧХГ на
13.02-4186,1
Предстои ми преглед на 18.02 и се надявам всичко да се развива както трябва.
Успех на всички в групата 🥰

# 34
Момичета, за жалост днес шуър чек е абсолютно отрицателен, не го правих с първа урина, но ми е 10 ти ден след трансфер на 5 дневно ембрионче така че мисля, че е показателен. Ще изчакам до утре когато ми е датата за кръвен все пак, но ме съмнява нещо да се промени. Успех на чакащите, дано в един момент всички да ни споходи късметът!

# 35
  • София/Севлиево
ЧХГ 447-повече от утроен, Прогестерон от 40 пада на 32.Док каза ако си намеря инжекции да бия по една на ден.Открих и утре ще са при мен,а на 22.02 преглед (аз исках на 25,но той каза че и на 22 е ок).
Неви,изчакай кръвния,може пък да те изненада приятно.
Йолка,супер резултат,лека бременност ти желая ❤️
Слънце,права си,спокойствие му е майката,ни понякога балансът трудно се постига.

# 36
Здравейте какво значи Блактоцид +клетки. ❤️

# 37
Браво, Ели!  Силно ти стискам палци за успешен финал, както и на всички други, заслужаваме го! Честито на всички с две чертички.

# 38
  • София
Здравейте какво значи Блактоцид +клетки. ❤️

Значи жив, делящ се бластоцист с процент изключени, мъртви, не развиващи се клетки. Те могат да се изключат и да не окажат влияние и да има последващо правилно развитие или пък не. Зависи какви са, какъв процент са, и от други фактори, които не се виждат с микроскоп.

Успех!

# 39
Здравейте от мен отново. Включвам се с молба за мнение. Днес бях на хормони и преглед 6-ти ден от стимулацията ми е. За сега всичко върви нормално. В събота се очаква да е пункцията, но според док е по-добре да направим трансфер другият месец, да замразим ембрионите, а не другата седмица да правим свеж транфер. Така шанса бил по-голям. С мъжки фактор сме. Не съм запозната кое е по-добре първо ин витро ми е. За това се обръщам към тези от вас, които са по-информирани за мнение. Благодаря предварително!

# 40
  • до най-прекрасния мъж
Май няма да се хваля скоро...Отложиха ме, имам бактерия и докторът иска 2 отрицателни МБ, за да направим трансфера. Ядосвам се на себе си, че пак нещата не са ОК. Не мога да се примиря с мисълта, че отново ще чакаме.

# 41
Каква бактерия? Дано се изчисти до следващия цикъл поне!

# 42
Здравейте от мен отново. Включвам се с молба за мнение. Днес бях на хормони и преглед 6-ти ден от стимулацията ми е. За сега всичко върви нормално. В събота се очаква да е пункцията, но според док е по-добре да направим трансфер другият месец, да замразим ембрионите, а не другата седмица да правим свеж транфер. Така шанса бил по-голям. С мъжки фактор сме. Не съм запозната кое е по-добре първо ин витро ми е. За това се обръщам към тези от вас, които са по-информирани за мнение. Благодаря предварително!
Мисля, че трансферът зависи от състоянието на лигавицата най-вече и хормоните ти, но това ще стане ясно чак след пункцията. Ако иска да го отложи, защото лигавицата му се струва недобра или пък твоите стойности не са ок, тогава го послушай. При кой доктор сте?
И все пак поискай да ти обясни подробно защо иска да направи това. Не се притеснявай да задаваш всякакви въпроси.

# 43
  • до най-прекрасния мъж
Каква бактерия? Дано се изчисти до следващия цикъл поне!
Клебсиела е бактерията. До момента никога не ми е излизала на МБ, а аз имам наистина много за последните 3 години. Аз се съмнявам за замърсена проба, защото нямам никакви симптоми. Но нямам време за лечение и 2 отрицателни. Трансферът трябваше да е в края на тази седмица. Докторът не иска да рискува, и с право.

# 44
Мисля, че трансферът зависи от състоянието на лигавицата най-вече и хормоните ти, но това ще стане ясно чак след пункцията. Ако иска да го отложи, защото лигавицата му се струва недобра или пък твоите стойности не са ок, тогава го послушай. При кой доктор сте?
И все пак поискай да ти обясни подробно защо иска да направи това. Не се притеснявай да задаваш всякакви въпроси.
Подкрепям мнението на Sweety, за по-подробно обяснение от доктора. При моето инвитро док държеше повече на свеж трансвер, от 3 качествени ембриона предпочете на върне 2 и замразихме един. Ти колко фоликула имаш при направенире прегледи?

Общи условия

Активация на акаунт