Дългото чакане след трансфер-тема 89

• 45 199
  • 739
  •   1
Отговори
# 15
Аз плахичко ще се запиша и тук, в момента съм в стимулация и се надявам да имаме хубава реколта и прекрасни ембриончета за трансфер Heart

Успех на всички дами тук, стискам палци на всяка една от вас Simple Smile

# 16
Здравейте. От два дни съм с огромни проблеми с 00 и ще се наложи да пия лекарства. Ей така пуснах едно ЧХГ на 7ми ден... 0.17. По-отрицателен няма накъде. Ще повторя след 2 дни, но нямам надежда
Седми ден не е ли твърде рано?

# 17
И аз трябваше да се запиша от днес, но за съжаление трансферът не се състоя, защото ембрионите не оцеляха. Остава ми надеждата за другия месец и ЗЕт.

# 18
Дами, денят на трансфера брои ли се, когато изчисляваме кога да си направим теста?

# 19
Не, нулев ден е.

# 20
  • София/Севлиево
За ден 0 се брои...

# 21
И аз трябваше да се запиша от днес, но за съжаление трансферът не се състоя, защото ембрионите не оцеляха. Остава ми надеждата за другия месец и ЗЕт.
Ирен,стискам палци!Колко ембриона имаш?

# 22
Бобчита, 2 3-дневни замразихме уж с добро качество. 1 с добро качество и 2 по-бавни чакахме до днес 5-ти ден уж за свеж трансфер , но греда, с тежък мъжки фактор сме.

# 23
И аз при вас  с надежда март да имаме трансфер

# 24
Момичета, днес правих уринарен Престо отрицателен и един Шуърчек, който в началото беше сякаш отрицателен, по-късно като го погледнах, изглеждаше така

Честно казано нямам надежда, защото знам, че не е показателен след посоченото време. Утре ще пусна кръвен все пак, за да съм сигурна.

# 25
  • София/Севлиево
Моето чхг расте,но прогестеронът пада...Като се замисля преди не съм го изследвала,може и това да е довело до абортите ми.Но сега съм подготвена...

# 26
Благодаря, момичета!

# 27
Аз нали все се обяснявам, че нямам симптоми, та сега, девети ден на 4 дневен Е, такива болки получих ниско долу, минават и към кръста. Смятам, че ми е твърде късно за имплантация, а и мястото на болката не ми изглежда като да е в матката. По- скоро яйчници и околността. Тревожа се да не става нещо с бъбреците, но ще разбера утре. Зацапване нямам. Не ме болят гърди. Стискайте палци! Дано този път се похваля за пръв път след толкова време и опити!

# 28
  • Пловдив
Моето чхг расте,но прогестеронът пада...Като се замисля преди не съм го изследвала,може и това да е довело до абортите ми.Но сега съм подготвена...
Ели , какви са стойностите на двата хормона ? И кой ден ти беше днес?

# 29
Шейк, честито! Дано всичко при теб вече е безпроблемно и успешно с пухкав финал!
Неви, на мен ми изглежда положителен теста на Шуърчек. Аз първия ден, в който пуснах (10 ден след трансфер), беше средата на деня, урината ми беше разредена и постепенно се насити чертичката до доста бледо розово. На другия ден ЧХГ беше 182. А твоята черта дори ми се струва по-наситена от моята. Разбира се, през следващите дни при мен чертата се насити. След 3 дни ЧХГ вече беше 800. Стискам палци тестът да е положителен утре!
Ели, предполагам си на поддържаща терапия. Говори ли с твоя доктор ако трябва още нещо да се направи за прогестерона? Дано да се оправи!

Общи условия

Активация на акаунт