Дългото чакане след трансфер-тема 89

• 45 657
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
Записвам се и аз . Току що ми мина Зет на една 5 дневна снежинка  , която според документите е 5аа ,което ме изненада  при положение че при замразяването беше 4аа ... възможно ли е  да  се  е подобрило качеството?

# 541
Lorena, благодаря за разяснението:grinning:

# 542
Момичета две ембриончета многу хубави на 6 ден тргнали да се излюпват сега си ги прибирам стискаите палци

# 543
Момичета две ембриончета многу хубави на 6 ден тргнали да се излюпват сега си ги прибирам стискаите палци
Бравоооо, казах ли ти?! Успех и скоро чакаме положителен тест!!!

# 544
Много ти благодаря момичета! Дано от вашата устата в божиите уши! Късмет на всички..

# 545
Честит 8ми март! Бъдете здрави, нежни, мили! Бъдете пътеводната светлина в живота на силните мъже, радостта, която кара очите им да блестят и силата, която ги кара да покоряват върхове...

Честито на всички с + тестчетата, пожелавам успех и на другите, дано скоро видите така желаните две чертички. 👶🙏🍀🍀

Да се похваля и аз 20-ти ден след трансфер на едно 5 дневно ембрионче ЧХГ-то расте 1958.4, нямах търпение до датата за преглед и пуснах още един тест. Дано всичко да е наред и на прегледа. 🙏🙏🙏

# 546
Здравейте момичета! Първо честит празник! Бъдете живи, здрави и много щастливи! Дано днешният ден донесе много положителни резултати HeartFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

Искам да ви попитам след трансфер, какви витамини и добавки приемате?

# 547
Здравейте момичета! Първо честит празник! Бъдете живи, здрави и много щастливи! Дано днешният ден донесе много положителни резултати HeartFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

На мен не ми е изписано нищо, освен метафолиева. Отделно аспирин протект и утрогестан. А на вас какво ви е изписано?

# 548
[quote author=MariMS link=topic=1304536.msg42458029#msg42458029 date=161521838

На мен не ми е изписано нищо, освен метафолиева. Отделно аспирин протект и утрогестан. А на вас какво ви е изписано?
[/quote]

Имам метафолоева и циклогест, но се чудех дали мога да взимам витамин Б12, Д, Омега 3 и т.н.

# 549
  • София
Вариант е и Б комплекс на Допълхерц, съдържа точно 400мг фолиева киселина и всички важни витамини от група Б.

# 550
Цитат
Имам метафолоева и циклогест, но се чудех дали мога да взимам витамин Б12, Д, Омега 3 и т.н.

Аз питах дали да продължа с вит D и B12 и док каза, че няма проблем.

# 551
Аз съм на Pregnacare Conception, Аспирин протект и Утрогестан. Май без него не може...

# 552
Здравейте и честит празник, късмет на всички! Включвам се на 8ми ден на двудневни.
За витамините: пия Фемибион 1 - съдържа и фолиева, и метафолиева, както и комбинация от дневната доза витамини, подходяща до 3-ти месец (След това се минава на Фемибион 2, но аз, уви, не съм стигала да там).

# 553
 Честити празник на всички и дано тази година всички да гушкате бебчета!
 Здравейте! Нова съм тук. Днес ми 10-ти днес след върнати два четиридневни ембриона. Лекарката ми каза да направя тест след 2 дни. До скоро не го мислех, но тези дни мисля само за това. Как издържате да не си направите тест по-рано? Въпреки, че нямам много големи надежни. Изобщо не се чувствам добре. Имам чувството, че тялото ми ще експлодира и няма търпение да ми дойде МЦ. Яйчниците са изтръпнали, тази също, чак коленете не си усещам. Започнаха и гърдите да ме болят. Да не споменавам, че нон стоп ме опъва корема. Никога не съм се чувствала толкова дисконфортно. Зная, че уринарните тестове не са много показателни, особено на толкова ранен етап. Обаче днес не се сдържах. естествено беше - . Все пак ще продължа с лекарствата и ще си направя теста след два дни. Надеждата умира последна.

# 554
Vito др Шефкетова си дава личния телефон и съм я чувала да казва на момичета, че няма проблем да ѝ звънят и пишат по вайбър 😊 поискай ѝ го, след като го нямаш. иначе за предстоящите неща не обяснява, гледа етап по етап да разяснява
Sweety, както и iren11 е писала, методите са им различни. Аз телефон на лекарката нямам, както смятам, че никоя пациента на Токуда няма. До лошо е, но не можем да го променим. Иначе на регистрацията имам три телефона и на ембриоложката, с която разговарях два пъти и дотам. Със сигурност, ако отида дори без час няма да ме върнат, но ще изчакам да се освободи промеждутък. Иначе, когато съм на преглед и задавам въпроси отговаря и обяснява, но дотам. Ако мога така да го формулирам: Не чертае напред развитието на ситуацията. Буквално ден за ден и така.

Общи условия

Активация на акаунт