Дългото чакане след трансфер-тема 89

• 45 643
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
В очакване... започнах подготовка за зет. Ще чакам новини от теб 😉кога ти е теста?
Доволна ли си като цяло от Шефкетова и екипа?
Atacama, благодаря:hugs:
Ти как си?

# 571
В очакване... започнах подготовка за зет. Ще чакам новини от теб 😉кога ти е теста?
Доволна ли си като цяло от Шефкетова и екипа?
Atacama, благодаря:hugs:
Ти как си?

На 17ти ми е теста. Да, много съм доволна. Ако и имам и телефона, за всеки случай, съвсем ще съм спокойна. Но и с него ще се сдобия, някак.
Това е много добра новина. Стискам палци да мине успешно подготовката и самия ЗЕТ. Четох, че е по-дълго, откъм подготовка, но все пак, кога се очаква трансфера ти?

# 572
  • Пловдив
Малко стрелям в тъмното , но има ли случайно някоя от Вас която е на клексан и
л-тирокс ?
Да. Само че съм на фракси и Л-тироксин.

И аз. Защо, в каква връзка е въпроса?

Появи ми се едно сърцебиене все едно съм предозирала и се чудя дали е само при мен това
От прогестероновите препарати е ? Какво взимаш?

# 573
Момиче имали ли сте закъснение на втори цикъл след неуспешен трансфер. Трансфера ми беше замразен, но на блокиран цикъл с декапептил депо. Нещо като дълъг протокол, но без стимулация, а само трансфер. Първият цикъл спрях лекарствата и за 2 3 дена ми дойде. Но вторият вече го няма, 32 дена закъснение имам.
Хич не ми се звънни на доктора, нямам и никакви симтоми. Правих разбира се и 2 теста в началото. Отрицателни са.

# 574
Момиче имали ли сте закъснение на втори цикъл след неуспешен трансфер. Трансфера ми беше замразен, но на блокиран цикъл с декапептил депо. Нещо като дълъг протокол, но без стимулация, а само трансфер. Първият цикъл спрях лекарствата и за 2 3 дена ми дойде. Но вторият вече го няма, 32 дена закъснение имам.
Хич не ми се звънни на доктора, нямам и никакви симтоми. Правих разбира се и 2 теста в началото. Отрицателни са.
След отрицателния ми тест  от последния ми трансфер, вторият ми цикъл дойде на 46 ден.

# 575

Тъкмо щях да питам същото.. Simple Smile Първия ми цикъл дойде веднага след спиране на лекарствата, но втория още го няма.... иначе имам болки в корема и усещам, че ще дойде.

# 576
Здравейте! И аз вече официално съм в "дългото чакане". Трети ден след трансфер на три петдневни мъничета. Малко ми е странно този път - нямам никакви надежди и очаквания.. Даже вече кроя планове за следващ трансфер - мисля си дали да не накарам доктора да направим една пункция и да замразим, че ми остава само още един замразен боец.

Това не го разбирам. Вместо да имаш вяра, че всичко ще е наред ти мислиш за следващия трансфер.....😏
Това е просто вид емоционална защита, при мен е същотото. Ако не се получи, а във крайна сметка процентуално шансът да не се получи е по—висок от обратното, някак си поне имаш втори план по който да продължиш. Ако стане радостта пак си е голяма.
Обаче се впечатлих защо цели 3 бласоциста.

И аз го определям като емоционална защита. Някак в моите представи е по-добре да нямам очаквания, за да не се разочаровам, отколкото обратното. А на въпроса защо три - на доктора му се иска да увеличим възможността за имплантация.

# 577
Малко стрелям в тъмното , но има ли случайно някоя от Вас която е на клексан и
л-тирокс ?
Да. Само че съм на фракси и Л-тироксин.

И аз. Защо, в каква връзка е въпроса?

Появи ми се едно сърцебиене все едно съм предозирала и се чудя дали е само при мен това
От прогестероновите препарати е ? Какво взимаш?

Утрогестан 3×200мг
Но това ми е 3ти трансфер на такава доза . Вземам също и progynova

# 578
Аз също много се притесних, след абразиото и двата ми Ц бяха на 50 ден, говорих с клиниката и ми казаха, че е нормално, след стимулация и всички лекарства който се взимат.

# 579
Теди, най-вероятно е от еутирокс, получава се заради регулирането на ТСХ. Особено ако се променят дозите.

Относно нагласите и аз съм като Канелата и Куин, по-добре да нямам очаквания отколкото да съм разочарована. И на мен при последния трансфер ми върнаха 3бр. 5 дневни, беше успешен за малко. Сега май пак ще връщат 3, защото имаме само толкова замразени, днес съм на преглед и ще се пазаря дали не може един по един да ги връщаме.

# 580
Записвам се с първи трансфер днес на един 5-дневен и един почти 5-дневен бластоцист. Дано поне едно от тях ме припознае за своя мама Heart

# 581
Теди, най-вероятно е от еутирокс, получава се заради регулирането на ТСХ. Особено ако се променят дозите.

Относно нагласите и аз съм като Канелата и Куин, по-добре да нямам очаквания отколкото да съм разочарована. И на мен при последния трансфер ми върнаха 3бр. 5 дневни, беше успешен за малко. Сега май пак ще връщат 3, защото имаме само толкова замразени, днес съм на преглед и ще се пазаря дали не може един по един да ги връщаме.
Жоржи, според моята докторка единични трансфери последователно или със малки прекъсвания оптимират шанса за успех. Понеже са си 3 различни цикъла все пак и хормоните и рецептивността на матката търпят леки изменения.
При мен единичния ми транфер със 3 дневно беше по успешен от двоен на бластоцисти.
Има и разлика във степента на развитие на бластоцистите, по добре трансфер само на готови бластоцисти, а ранните да се изчакват да станат готови и да се трансферират на ЗЕТ. Така не изпускат импантационния прозорец.

# 582
Канела и аз така мисля, като твоята докторка и за това искам да са 3*1, а не 1*3... сега се връщам от преглед и всичко е идеално, но Док иска да изчака още един месец, за да се възстанови лигавицата напълно, така че чакам. Правилно си се бях настроила за Май, защо така ме напрегнаха, че е края на март и аз не знам (:green:)

# 583
Здравейте! Днес ми беше теста 13 дни след трансфера. HCG + beta 0.26. Спирам лекарствата. Другата седмица подготвяме докумите за ново кандидатстване по ЦАР. Дано, скоро отнова да се запиша тук. Успех на всички!

# 584
Леле каква тишина ..... дано се задава буря от бебета 🥰
Днес ми е 3ти ден след трансфера и от вчера имам едни пробождания ниско долу ( в матката предполагам) . При някоя от Вас има ли подобни усещания.

Общи условия

Активация на акаунт