Дългото чакане след трансфер-тема 89

• 45 655
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
Честити празник на всички и дано тази година всички да гушкате бебчета!
 Здравейте! Нова съм тук. Днес ми 10-ти днес след върнати два четиридневни ембриона. Лекарката ми каза да направя тест след 2 дни. До скоро не го мислех, но тези дни мисля само за това. Как издържате да не си направите тест по-рано? Въпреки, че нямам много големи надежни. Изобщо не се чувствам добре. Имам чувството, че тялото ми ще експлодира и няма търпение да ми дойде МЦ. Яйчниците са изтръпнали, тази също, чак коленете не си усещам. Започнаха и гърдите да ме болят. Да не споменавам, че нон стоп ме опъва корема. Никога не съм се чувствала толкова дисконфортно. Зная, че уринарните тестове не са много показателни, особено на толкова ранен етап. Обаче днес не се сдържах. естествено беше - . Все пак ще продължа с лекарствата и ще си направя теста след два дни. Надеждата умира последна.

Mety, аз имам всички симптоми, който описваш ти и съм с + тест, аз правих уринарен на 8-ми ден и имаше някаква много бледа почти незабележима втора чертичка. Най-добре си изчакай и пусни кръвен. Стискам палци да е + 🍀🍀🍀

# 556
Atacama, благодаря за съвета. Не съм чувала, че го предлага. Щом я видя, ще го направя. Но за момента така контактуваме, чрез регистраторките.

# 557
Момичета, ако ви кача снимката от УЗ-ка, някоя от вас дали може да я разчете?

# 558
MarielaPetrova2, благодаря за куража. Дано изкараш лесна бременност и скоро да гушкаш бебчо! Ще си изчакам разбира се утре до теста. За съжаление днес започна и бледо кафеникаво зацапване.

# 559
Здравейте! И аз вече официално съм в "дългото чакане". Трети ден след трансфер на три петдневни мъничета. Малко ми е странно този път - нямам никакви надежди и очаквания.. Даже вече кроя планове за следващ трансфер - мисля си дали да не накарам доктора да направим една пункция и да замразим, че ми остава само още един замразен боец.

# 560
Малко стрелям в тъмното , но има ли случайно някоя от Вас която е на клексан и
л-тирокс ?

# 561
л-тирокс ?
Да. Само че съм на фракси и Л-тироксин.

# 562
Здравейте! И аз вече официално съм в "дългото чакане". Трети ден след трансфер на три петдневни мъничета. Малко ми е странно този път - нямам никакви надежди и очаквания.. Даже вече кроя планове за следващ трансфер - мисля си дали да не накарам доктора да направим една пункция и да замразим, че ми остава само още един замразен боец.

Това не го разбирам. Вместо да имаш вяра, че всичко ще е наред ти мислиш за следващия трансфер.....😏

# 563
л-тирокс ?

И аз. Защо, в каква връзка е въпроса?

# 564

Това не го разбирам. Вместо да имаш вяра, че всичко ще е наред ти мислиш за следващия трансфер.....😏
Това е просто вид емоционална защита, при мен е същотото. Ако не се получи, а във крайна сметка процентуално шансът да не се получи е по—висок от обратното, някак си поне имаш втори план по който да продължиш. Ако стане радостта пак си е голяма.
Обаче се впечатлих защо цели 3 бласоциста.

# 565
Пожелавам ти да не ти се налага да контактувате още дълго 😊
Atacama, благодаря за съвета. Не съм чувала, че го предлага. Щом я видя, ще го направя. Но за момента така контактуваме, чрез регистраторките.

# 566
л-тирокс ?

И аз. Защо, в каква връзка е въпроса?

Появи ми се едно сърцебиене все едно съм предозирала и се чудя дали е само при мен това

# 567
Atacama, благодаря:hugs:
Ти как си?

# 568

Това е просто вид емоционална защита, при мен е същотото. Ако не се получи, а във крайна сметка процентуално шансът да не се получи е по—висок от обратното, някак си поне имаш втори план по който да продължиш. Ако стане радостта пак си е голяма.
Обаче се впечатлих защо цели 3 бласоциста.

Шанса да стане и да не стане си е Божа работа. Там проценти няма. Но нали все пак влагаш толкова енергия, сила, емоция с нагласата, че всичко ще е наред и ще е за последно един вид. Може би аз съм в грешка, не си налагам мнението. Но имам 9 трансфера , биохимични и квото се сетите, но никога не съм започвала трансфер с мисълта за следващ. Явно си е до човек ..... Все пак успех на чакащите 🍀🍀🍀

# 569
Tedichka85, от еутироксина е. Особено, ако са ти вдигнали дозата. И аз имах около 2-3, месеца, ужасно беше, после отшумя. Няма нищо общо с клексана/ фраксито. Пусни тсх и Фт4 да видиш как са.

Общи условия

Активация на акаунт