Дългото чакане след трансфер-тема 89

• 45 275
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
Yas много хубав резултат...тихичко честито и успех до финал🍀🌷
На неуспелите късмет следващия път ще е успешен...надеждата винаги трябва да остава 🤗
Относно инжекции прогестерон аз съм на Прогестерон Депо от Сърбия мускулно  и съм много доволна.  Пробвала съм всичко останало (без турския вариант) и това ми понася добре...е малко е сложно набавянето, но не е невъзможно.

# 106
Момичета,има тази тема във ФБ продават прогестерон

# 107
  • София/Севлиево
Да, точно днес ми излезе една обява за продажба на инжекции,но засега имам.Нека помогнат на някой друг.Обаче все се чудя точно в корема ли трябваше да ми я бие-страшно е болезнена и още ме наболява,където ме бодна ММ...

# 108
моля помогнете ми ,днес ми е 9 ден на трансфера бремена ли сам ?

# 109
Си,както показват и референтните стойности.

# 110
Си,както показват и референтните стойности.
не разбирам , не знам изобщо .

# 111
  • София
Да, точно днес ми излезе една обява за продажба на инжекции,но засега имам.Нека помогнат на някой друг.Обаче все се чудя точно в корема ли трябваше да ми я бие-страшно е болезнена и още ме наболява,където ме бодна ММ...
В корема подкожно се поставя. Много бавно трябва да се инжектира. Наистина бавно, понякога мисля че 5 минути отиват докато се вкара веществото.

# 112
Yas много хубав резултат...тихичко честито и успех до финал🍀🌷
На неуспелите късмет следващия път ще е успешен...надеждата винаги трябва да остава 🤗
Относно инжекции прогестерон аз съм на Прогестерон Депо от Сърбия мускулно  и съм много доволна.  Пробвала съм всичко останало (без турския вариант) и това ми понася добре...е малко е сложно набавянето, но не е невъзможно.

Как се справяте с мускулното поставяне, аз съм си правила само подкожно инжекции в корема и се притеснявам, че няма да се справя с мускулното инжектиране?

# 113
моля помогнете ми ,днес ми е 9 ден на трансфера бремена ли сам ?

Не се притеснявай. Сиии, сии

# 114
Judito не бих се справила сама с мускулна инжекция - през 4 дни посещавам една медицинска сестра, която е удобно близо до работата ми.
Violeta тихичко честито...бременна си...за да се убедиш направи още един кръвен в същата клиника (лаборатория) след 48 часа..успех💖🍀

# 115
С мускулна инжекция хориомон съм се спрявала,но е трудно.Майка ми с видео връзка ми обяснява колко пръста от къде до къде да меря,там сложих точка с химикал,после се хванах за вратата и мъжът ми ми я сложи.Но да,трудно си е .

# 116
  • София
Ох , аз никога повече няма да сложа мускулна инжекция хем ми я поставя сестра. Много е рисковано да се поставя във къщи въпреки, че много момичета го правят.

# 117
Леле наистина ли има мъже, които слагат инжекциите ви...поклон...моя даже и Фраксипарина като види и веднага духва на някъде😂

# 118
Sunny,акушерката при моя лекар е много готина .Отиваме за пръв път и искат СГ хората и аз казвам "олеййй,горкия ми мъж".Тя каза-абе я не го жали,жените минават през лапароскопии,хистероскопии,стимулации,трансфери,с какво ли не им бъркаме тука.После раждат,всички казват ее бащичко,кръстят го на свекървата и готово,а мъжът има един материал да даде само,и му харесва даже.Joy
Сори за офа,ма е права жената!

# 119
  • София/Севлиево
ММ ми бие всяка една инжекция от втората стимулация насам.Ама мускулни не ми е слагал,само в корема.А пък Пролутекса го накарах по-бързичко да ми го сложи,че ме болеше.Утре ще му кажа по-бавно,ама 5 минути няма да изтърпя...

Общи условия

Активация на акаунт