Дългото чакане след трансфер-тема 89

• 45 761
  • 739
  •   1
Отговори
# 300
Аз след толкова пункции, и трансфери претръпнах. Иначе в началото ходех до поликлиниката да ми ги слагат, и след като преминах психологическата бариера от това да се боцна сама, сега съм професионалост! 😆

# 301
Момичета, аз съм на терапия - Циклогест и естрофем. Ще споделите ли приема на естрофема до кога се прилага? Вашете доктори какво казват по този въпрос?

# 302
Момичета, аз съм на терапия - Циклогест и естрофем. Ще споделите ли приема на естрофема до кога се прилага? Вашете доктори какво казват по този въпрос?

Аз все още съм на естрофем 3х1. На мен ми го включиха на 13ти ден от цикъла и ще си го пия до първия преглед началото на март. Днес ми е 17ти ден от трансфера.

# 303
Аз имах Естрофем при първия ми трансфер в предната клиника. Сега тук нямам, само Утрогестан след пункция. Надявам се скоро и до трансфер да стигна.

# 304
  • София/Севлиево
Аз съм с 3 по половин Естрофем поне до 4 март.После док каза,че ще ми намаля лекарствата...

# 305
Момичета, да попитам нещо! След като е направен асистирана гечинг на ембрионите, това значи ли, че може да покаже по-рано теста?

# 306
Момичета, да попитам нещо! След като е направен асистирана гечинг на ембрионите, това значи ли, че може да покаже по-рано теста?

Значи....че ако са 5 дневни, най- ранния ден и то с кръвен тест е 7миия!

# 307
  • София
Значи, че са ги подпомогнали с изклюпването да не се мъчат сами.

# 308
  • София/Севлиево
В новата ми клиника не правят хечинг.Теста си го направих на 8 ден след ЗЕТ(без да броя деня на трансфера),а ми бе назначен за 10 ден.В старата правеха и назначаваха тест една седмица след ЗЕТ...

# 309
Момичета, резултата от моя пръв преглед : визуализира се 1 сак с ембрионална структура, отговарящ на 7 мм 5г3д, и 2ри сак с размери 4 мм в който все още не се визуализира нищо ☺️☺️☺️☺️☺️☺️ Хепиииии съмммм☺️☺️☺️☺️

# 310
Момичета, резултата от моя пръв преглед : визуализира се 1 сак с ембрионална структура, отговарящ на 7 мм 5г3д, и 2ри сак с размери 4 мм в който все още не се визуализира нищо ☺️☺️☺️☺️☺️☺️ Хепиииии съмммм☺️☺️☺️☺️
Страхотни новини 😊😊 Колко време след положителен тест записваш час за преглед?

# 311
Страхотни новини 😊😊 Колко време след положителен тест записваш час за преглед?

10тина дни след очакваната М ☺️

# 312
Привет, мами и бъдещи мами, мале колко хубаво тръгнаха положителни тестове Simple Smile

Моето хистеро мина вчера и се надявам скоро да има ЗЕТ, останаха ни още 3 скрежчета Heart

Момичета имам въпрос, след хистеро колко време сте се възстановявали? Кога започнахте да си тренирате например? Като ми правиха предишното хистеро беше заедно с лапаро на тръбите и там си ми трябваха 3 седмици, за да си влезна обратно във форма.Обаче само хистеро ми се вижда по-леко...

Относно иглите нямам драма, бия си ги сама, слагам инжекции понякога и на комшийката, че тя има проблеми с кръста. Синки не стават ли от засегната кръвоносни или аз бъркам  Rolling Eyes

# 313
  • София/Севлиево
Аз не тренирам(скарана съм с всички видове спортове),но горе-долу 1-2 седмици ми отне възстановяване след офис хистероскопия...

# 314
Жоржи,имам три хистеро и изобщо не съм се пазила от нищо след това.
Последното само беше при репродуктивния ми лекар,след това си ходих в мола,брисах улиците и т.н.,без упойка беше.В следващият цикъл правихме ЗЕТ и беше успешен.Хистерото е супер леко,няма общо с лапарото изобщо.Успех на всички!

Общи условия

Активация на акаунт