Дългото чакане след трансфер-тема 89

• 45 683
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
Успех!Нова клиника-нов късмет.При мен се получи от втория ми опит при новия доктор.Все си мисля,че ако свежия ми бе на ден 5,а не на 4 ,и той можеше да е успешен,но поне сега стана...
Метни малко късмет, че и при мен да се случи така Simple Smile

Така стана и при мен. Нова клиника и хоп днес вече имам час за след месец за БХС. И все още ми е едно такова странно, в предвид, че всеки път имаше лоши новини 🤐  Иначе момичета, 1то върви както трябвааа, но другото нямаше късмет. Предполагам това ми детенце, ще е като за 2те 😄😄😄 така си се успокоявам 😄😄😄

# 466
  • София/Севлиево
Шейкче,важното е,че с едното всичко е наред и така ще е докрай.Ти в коя клиника си била и къде се премести?За новата ти май е моята предишната,но не знаех ,че също си минала през смяна на докторите.

# 467
Шейкче,важното е,че с едното всичко е наред и така ще е докрай.Ти в коя клиника си била и къде се премести?За новата ти май е моята предишната,но не знаех ,че също си минала през смяна на докторите.

Охххх, най - голямия ми кошмар беше Щерев. Но ще запазя благоприличие и коментар за тях. Иначе сега съм при Владимиров, да. Преориентирах се към Надежда иначе. За сега съм много доволна. Ходя си и при едните и другите засега. И така смятам докъм 3тия месец може би и след това да си остана в Надежда и там да си родя 😊😊😊😊😊

# 468
Момичета  от кой ден, след трансфера може да отчете наличие на инплантиране? Денят на трансфера не се брои разбрах, а следващия за първи ден. Та на кой ден най-рано и какъв? Кръвен, уринарен?
Към мамите в темата: Каква е пътеката след положителен тест и преглед при доктора? Как се процедира и при кое АГ?

# 469
Зависи дали е тридневно или петднедно ембрионче. При мен на тридневно отчете уринен тест на трансфер+8, тестът беше със чувствителност 10miu/ml.
При петдневните ми отчета по същото време на Трансфер+ 6, и двата пъти със сутрешна урина и чертичките бяха бледи разбира се. Тестът втория път беше същия като първия път.

# 470
Зависи дали е тридневно или петднедно ембрионче. При мен на тридневно отчете уринен тест на трансфер+8, тестът беше със чувствителност 10miu/ml.
При петдневните ми отчета по същото време на Трансфер+ 6, и двата пъти със сутрешна урина и чертичките бяха бледи разбира се. Тестът втория път беше същия като първия път.

Да, не уточних. За 5-дневни питам. А кой е точно теста, с такава чувствителност? Аз съм ползвала Престо. С него става ли?

# 471
Не съм използвала никога Престо, но от тук във форума знам, че не подходящ за ранно тестване. Дава много фалшиви черти.
Аз си взимам най—обикновени лентички от дрогерията. Понеже са без свякакви пластмасови обвивки мога да ги огледам от свякъде. Но и двата пъти ми показаха втора чертичка. На следващия опит пак така мисля да тествам. Във пакетите със тестове за овулация от Амазон също има такива обикновени лентички със ниска чувствителност, и показват много добре.

# 472
Не съм използвала никога Престо, но от тук във форума знам, че не подходящ за ранно тестване. Дава много фалшиви черти.
Аз си взимам най—обикновени лентички от дрогерията. Понеже са без свякакви пластмасови обвивки мога да ги огледам от свякъде. Но и двата пъти ми показаха втора чертичка. На следващия опит пак така мисля да тествам. Във пакетите със тестове за овулация от Амазон също има такива обикновени лентички със ниска чувствителност, и показват много добре.

Явно много съм изостанала:joy:Не съм и чувала за такива лентички по дрогериите? Може ли да ми кажеш марка или снимка, ако имаш? Трябва да влизам в крак с инфото, а и да взема от тях да пробвам. Аз не случайно цитира марката на теста, защото съм чела и +и - за него. Благодаря ти много предварително!

# 473
  • София/Севлиево
Сегашната ми бременност я засякох с Престо на 8 ден след трансфер на 1 бластоцист.Беше бледа втора черта,но излезе почти веднага.И отидох веднага да дам кръв.След + тест се обадих на лекаря си ,той ми каза кога да пусна още един (аз правих общо 4 кръвни,че първия път не се удвои на 48,а на 91 часа).Първият ми преглед бе на 22.02, трансфера на 1.02.

# 474
Сегашната ми бременност я засякох с Престо на 8 ден след трансфер на 1 бластоцист.Беше бледа втора черта,но излезе почти веднага.И отидох веднага да дам кръв.След + тест се обадих на лекаря си ,той ми каза кога да пусна още един (аз правих общо 4 кръвни,че първия път не се удвои на 48,а на 91 часа).Първият ми преглед бе на 22.02, трансфера на 1.02.

На мен ми е казано да направя кръвен на 14тия ден, след трансфер и да се обадя по телефона с резултата и толкова.
Какво се случва после? Колко прегледа има при репрудуктивния и после..? Може ли да споделиш при теб как беше?

# 475
В различните клиники вероятно е различно. Но при + резултат трябва да запишеш час след поне 10 дни, за да има какво да се види.

# 476
  • София/Севлиево
Подкрепям Манди.Или иначе казано чхг трябва да е над 1000,за да се види нещо на прегледа.При репродуктивния ще ходя до 13 г.с.,после той ще ми каже къде.

# 477
В различните клиники вероятно е различно. Но при + резултат трябва да запишеш час след поне 10 дни, за да има какво да се види.

Благодаря:confused:
Подкрепям Манди.Или иначе казано чхг трябва да е над 1000,за да се види нещо на прегледа.При репродуктивния ще ходя до 13 г.с.,после той ще ми каже къде.

А, ако се наложи болничен през тези седмици, той ли го дава? Не съм наясно, а не ми беше удобно да попитам лекарката.

# 478

Явно много съм изостанала:joy:Не съм и чувала за такива лентички по дрогериите? Може ли да ми кажеш марка или снимка, ако имаш? Трябва да влизам в крак с инфото, а и да взема от тях да пробвам. Аз не случайно цитира марката на теста, защото съм чела и +и - за него. Благодаря ти много предварително!

Аз не уточних, че не живея във България. Тук в Германия има тестове за бременност във всяка дрогерия ДМ, както и във останалите от този вид.
Общо взето едни и същи тестове са навсякъде, затова предположих, че във българския ДМ също предлагат тестове. Клиърблу например, освен дигитални имат и ранни тестове със чувствителност 10.
Тук много рядко има къде да се направи кръвен тест, та затова си карам със домашните, но пък досега не са ме подвеждали никога.Grinning

# 479
  • София/Севлиево
За болничните не знам...

Общи условия

Активация на акаунт