Дългото чакане след трансфер-тема 89

• 45 675
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
Суити , в предишната ми клиника докторът се криеше като мишок. Никоя от пациентките му му  няма телефона или , ако случайно някоя го има, е някакво изключение . Информация се получава само на рецепция, а след пункция дават телефон и на ембриоложката. Така че на мен не ми е толкова странно. В новата клиника имам телефон и на док, и на ин витро център , и на манипулационна, и на биолозите и всеки казва , че мога да се обаждам, ако имам въпроси.

# 526
Sweety, както и iren11 е писала, методите са им различни. Аз телефон на лекарката нямам, както смятам, че никоя пациента на Токуда няма. До лошо е, но не можем да го променим. Иначе на регистрацията имам три телефона и на ембриоложката, с която разговарях два пъти и дотам. Със сигурност, ако отида дори без час няма да ме върнат, но ще изчакам да се освободи промеждутък. Иначе, когато съм на преглед и задавам въпроси отговаря и обяснява, но дотам. Ако мога така да го формулирам: Не чертае напред развитието на ситуацията. Буквално ден за ден и така.

# 527
Много съм притеснена момичета! Мина прегледа, видя се сакче, но докторката каза, че не е центрирано в матката, а е по-горе към рога и е още рано да се каже какво ще стане... Другата седмица съм пак на преглед, и как ще издържа до тогава не знам...

# 528
Много съм притеснена момичета! Мина прегледа, видя се сакче, но докторката каза, че не е центрирано в матката, а е по-горе към рога и е още рано да се каже какво ще стане... Другата седмица съм пак на преглед, и как ще издържа до тогава не знам...
Стискам палци всичко да е наред!!! Опитай да си по-спокойна, колкото и да е трудно. Така ще помогнеш и на себе си, и на бебо.. Късмет!!

# 529
  • София
Марви, не се притеснявай след една седмица ще имаш и жълтъчно мехурче а след още една и сърдечна дейност. Ще си намести мястото. Flowers Four Leaf Clover

# 530
Марви, не се притеснявай. Най-важното е да си спокойна и да си положително настроена.Сигурна съм, че всичко ще е наред, както kene е описала.

# 531
  • София/Севлиево
Марви, всичко ще е наред.Няма да е като преди 5 години.И аз на днешния ден преди 5 години изгубих бебчето си,но сега няма да е тъй.Нещата не могат да се повтарят и не искам да се повтарят.Вярвам,че всичко ще е наред с мен,с теб и всички останали.
ПП-При всеки трансфер след третия ми мисед се молех ако ми е писано пак да мина през същото резултатът да е отрицателен и чак когато е време всичко да приключи с щастлив край чак тогава да имам положителен тест.Е,чаках около 4 години и половина и 4 трансфера без успех ,за да стигна до този.И сега ,въпреки че все още малко ме е страх,си повтарям,че този път всичко е наред.

# 532
Сега говорих с друг доктор и той казва, че рога ми е от ляво, а сакчето от дясно, и е нормално да е разположено така защото още не съм и в петата седмица. Това ми вдъхна надежда..

# 533
Marvi, успокой се. Ето и друг лекар те е успокоил. Разбирам те, че не е лесно. Всяка от нас е с някакво притеснение нейно си.. Стискам палци!

Момичета в коя лаборатория в София излиза резултат за ЧХГ за час-два? Вие къде си правихте кръвните тестове?

# 534
Marvi, успокой се. Ето и друг лекар те е успокоил. Разбирам те, че не е лесно. Всяка от нас е с някакво притеснение нейно си.. Стискам палци!

Момичета в коя лаборатория в София излиза резултат за ЧХГ за час-два? Вие къде си правихте кръвните тестове?
Щерев, стана много бързо... няма и час. Поне лабораторията е бърза ..... на цялата гадост там!

# 535
  • София

В лабораторията на Щерев ЧХГ-то излиза за час (обикновено и за доста по-малко, ако не е в най-натовареното време сутрин).

# 536
Ви в Пролабор с/у Майчин дом, излиза до час.

Марви спокойно само и не губи вяра (Hug)

# 537
Благодаря ви момичета. Тази на Щерев е вътре в самата клиника ли? Аз знам само аптеката на Щерев, която е отвън. Всъщност не знам колко аптеки има Щерев, де:sunglasses:

# 538
Момичета, аз тихичко да се похваля с най-прекрасния подарък - втора чертичка на теста 😊😊😊 Утре отивам за кръвен, ще го пускам в Малинов, там ми е и клиниката.
Пожелавам на всички ви двете чертички!! ❤️ Щастлив празник на всички! 🌺🌺🌺

# 539
  • София
Благодаря ви момичета. Тази на Щерев е вътре в самата клиника ли? Аз знам само аптеката на Щерев, която е отвън. Всъщност не знам колко аптеки има Щерев, де:sunglasses:
Лабораторията е на втория етаж на Щерев, вътре в самата сграда. Има регистратура на втория етаж, на която се регистрираш за лабораторията. А аптеката е една - има вход отвън, както и отвътре през самата болница може да се влезе.

Общи условия

Активация на акаунт