Дългото чакане след трансфер-тема 89

• 45 678
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
С последното много не съм съгласна, ама явно е въпрос на лична нагласа. От 5 ембриона замразихме 2 на трети ден и другите 3 ги чакаха до 5-6 ден и нищо не оцеля. Предпочитам да ми ги върнат на 3-4 ден и да имам надежда 2 седмици , отколкото да отида за трансфер и да ми кажат , ами нищо не оцеля.

5дневен хубав бластоцист е потенциално по-възможен и добър за захващане..аз имам 4ри опита - с 3дневни.сега на ЕЦ,ще събирам бластоцисти..

# 511
Аз също съм минала и през двете - имах трансфер на два тридневни и после нищо, не остана и за замразяване. Имах и две стимулации, в които от 6-7 яйцеклетки до пети ден стига само по 1 ембрионче. Едното сега е замразено, а другото ми го върнаха миналата събота и до дни чакам тест. Последно чакахме още две изоставащи, които оставихме до 6-ти ден, но спряха развитие. За сметка на това, докторът каза, че това което върнахме е с отлични показатели за бременност... Ще видим, но поне нямам напразни надежди. Все пак си е до човек, аз предпочитам всичко да е ясно колкото се може по-скоро...

# 512
Аз също съм минала и през двете - имах трансфер на два тридневни и после нищо, не остана и за замразяване. Имах и две стимулации, в които от 6-7 яйцеклетки до пети ден стига само по 1 ембрионче. Едното сега е замразено, а другото ми го върнаха миналата събота и до дни чакам тест. Последно чакахме още две изоставащи, които оставихме до 6-ти ден, но спряха развитие. За сметка на това, докторът каза, че това което върнахме е с отлични показатели за бременност... Ще видим, но поне нямам напразни надежди. Все пак си е до човек, аз предпочитам всичко да е ясно колкото се може по-скоро...

И при моя последно стимулиран опит- 4Я,3Е- не се развиха добре.чакаха ги до 6ти ден и нищо..стискам палци,да успееш този път🥰

# 513
Sweety2019, стискам палци всичко да е Ок и да си с +тест. Интересно ми е през тези дни, след трансфер усещаш ли нещо? Имаш ли повишена телесна температура и д.р. Разбира се при всяка е индивидуално, но все пак, какво е усещането?

# 514
Благодаря ти, Ви!
Почти никакви симптоми нямам, имам само едно странно дърпане и пробождане долу ниско отвреме навреме,но в различни области.. Чудя се утре ако направя домашен тест дали ще покаже нещо... Иначе във вторник трябва да отида на кръвен.
Успех и на теб!!!

# 515
Благодаря. Смятам, че ще ти отчете, щом толкова скоро трябва да пускаш кръвния. И мен така от време на време ме придърпва долу на различни места но сякаш повече в лявата половина, ако правилно определя. Аз доста спя и ми се увеличи апетита.Joy

# 516
  • София/Севлиево
Тези придърпвания и пробождания ги имам от ден 1 на трансфера (най-вече около пъпа) ,дано са добър знак, момичета ❤️Даже сега лежа и ги усещам, въпреки че съм в покой и пих но шпа.Ама много ми се радвам-щом са налице значи всичко е наред.И доста похапвам и все ми се спи (може от прогестерона да е).

# 517
Елислава, извинявай за въпроса, но при теб кога беше трансфера?
Аз но шпа не пия. Тези усещания не са силни. Даже на моменти повече усещам като вътрешен гъдел, отколкото друго. Много е странно, защото не можеш да се почешеш.

# 518
Честит празник, момичета! Желая ви здраве, щастие и много бебета. Днес ми е 16-ти ден от трансфера и съм на преглед. Притеснена съм, че от два дни имам едно светло кафяво зацапване и болки като МПС. Дано днес на прегледа доки ми направи подарък за 8-ми Март.

# 519
Честит 8ми март на всички момичета!
Marvi, стискам палци всичко да е наред при теб и да получиш своя осмомартенски подарък.

# 520
  • София/Севлиево
Честит празник , момичета ❤️
На всяка тук пожелавам скоро да се отчете с две чертички и после да има прекрасна бременност ❤️
Вито,трансферът ми бе на 1.02.Но шпа ми го назначи док,но и с успешната ми бременност го пиех,само че от около 4 месец-тогава ме почнаха Бракстън Хикс контракциите.
Марви, успех на прегледа.

# 521
Елислава, той е бил отдавна:confused:
Щом лекар го е предписал, супер. На мен само фолиева-1 сутрин, аспирин протект-1 вечер и утрогестан 3х2 т.
Интересно ми е след +тест на кой ден ти извикаха за преглед? И след това на какъв период от време ходиш или ще ходиш?
Ако вече си ми го обявявала, извинявай, но чета в доста теми и вече обърквам, коя до къде е:grinning:

# 522
  • София/Севлиево
+ теста ми бе на 9.02,първи преглед на 22.02.После на 26.02 и на 4.03.Следват прегледи на 15 и 30.03 и на 13.04.Като междувременно винаги мога да отида ако има нужда.Просто звъня на доктора и той ще ме прегледа,няма да ме върне.Исках всяка седмица да ходя,но той каза че няма смисъл.Всичко е наред,но имам три ранни загуби и притеснението няма да изчезне...

# 523
Елислава, благодаря за подробния отговор. Много добре, че може по всяко време да отидеш щом се налага. Аз не знам в моята клиника как протича процеса, защото освен, че ми е първа процедура и не се обяснява много. То аз задавам доста въпроси и пак толкова инфо. Каза ми, след +тест да се обадя и кажа стойността и толкова. Междувременно, ако имам въпроси звъня на регистраторката, тя предава на лекарката и ми връща информацията. За мен това не е редно! Искам разговор с лекар, не със регистратор. Но това е положението...
Аз също си имам своите страхове, защото през 2020 г направих две биохимични, като и двата пъти забременях по естествен начин. Ние сме с мъжки фактор и затова ни насочиха към ИМСИ и Макс.

# 524
Ви-то, недопустимо е да нямаш връзка с лекаря си! В коя клиника си?
Аз имам личния телефон на моя доктор и той е на разположение по всяко време - ако не може да отговори когато му звъня, после винаги връща обаждане. Питай за всичко и искай да ти се отговори, няма глупави въпроси. Аз питам за всичко и Док винаги е много търпелив и изчерпателен.

Общи условия

Активация на акаунт