Августинки 2021 - Тема 3 🤰🍀

• 27 301
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
Мили момичета,чета последните постове и направо ръцете ми се разтрепериха и ми се сви сърцето.
Наси,съжалявам.Аз в живота съм се сблъсквала с много тежки болести и болници в семейството,загуби.Искам да те прегърна и честно казано,не знам даже какво да добавя.
Плами,мисля ,че наистина Пренатеста ще ти даде най-точен и успокоителен резултат.Вярвам в него.Не са чак толкова драстично числата.
Симба,всичко ще е наред.

# 76
И аз съм ЗА пренатест ако има съмнение за проблем. Тогава приемам, а не на всяка жена и то на 20+ години и без проблвми да се препоръчва. Че в бизнес го превърнаха..
Ако има съмнение за проблвм или семейна обремененост го приемам - иначе не.

# 77
Благодаря Ви момичета много за отговорите!
Аз пък толкова много хапчета пия 🙄
Л- Тироксин
Аспирин
Фолиева киселина
Витамин Д
От вчера + Елевит, желязо и Омега 3

# 78
Здравейте бъдещи мами Simple Smile
Реших и аз да се присъединя към вас. Моя термин е 15ти Август, но най-вероятно нещата ще се случат по-рано, защото ще раждам секцио, а и се оказа, че съм с двурога матка, корто също е предпоставка.
Чакаме момиченце, знаем още от средата на 3ти месец, защото пускахме пренатален тест.
Намесвам се веднага в темата,защото видях, че има жжени, които се чудят , но аз лично препоръчвам с 2 ръце. Сега знаем , че всичко е наред с бебка и сме спокойни.
Аз лично го правих във София в Медицински център Афродита и съм много доволна. Спрях се на този вариант "Неинвазивно изследване на фетална ДНК "VISION Plus Microdeletions" 1580.00лв" и  лекаря каза, че това е напълно достатъчно. Така,че не се чудете, знам, че е по скъпо, но си заслужава за да имате спокойствие!

# 79
Съжалявам Наси, не губи надежда.  Чудото ще се случи и при теб.

Относно пренатест, моят биохимичен риск беше 1:590. Препоръчаха ми втора БХС или пренатест. Много са парите знам, но като се замислих какъвто и резултат да имам от следващ БХС все ще има да се чудя вярно ли е или не. За това събрахме сумата и си направих пренатест. 
С първото дете също имах проблем, но той се състоеше в това , че ходих при една лекарка която измери по-голяма NT и въпреки това резултатите от БХС бяха перфектни. После ходих при моят лекар и всички мерки бяха Ок, направихме късната БХС. Ако тогава знаех за пренатест врроятнонсъщо бих си направила.

# 80
  • София
Наси, страшно съжалявам! Все си мислех,  че в тези седмици вече нещата се поуспокояват и риска намалява...
Plamity91 и моя БХС излезе с риск 1:67,  обадиха ми се от кабинета на Сигридов да не се притеснявам толкова, че е заради възрастта ми и е изчисление, иначе на ФМ всичко беше наред. Посъветваха ме да направя генетичен тест и мин.седмица пуснах в Бодимед тест Вераджийн, чакам резултат.

# 81
Наси, толкова съжалявам. Не знам какво да кажа. Сега ще ти кажат, че са открили Е.коли сигурно, ти имаше преди това. Е.коли не пукат мехура, боря се с бактерии от години и съм говорила с много лекари. Просто като не знаят какво да кажат, ще е това. Изобщо дали това кървене е било от полипа... Виж за хламидия, уреаплазма, микоплазма, токсоплазмоза, Листерия. Имам позната с 5 аборта, сега ще ражда. Друга с шест, вече има две деца. Явен проблем така и не се откри. Дано Господ те дари с чудо.

# 82
Съжалявам Наси, дано скоро се случи чудото до край.

Момичета Елевит са от 13 седмица, но на българската опаковка не го пише.

# 83
  • На изток от Ада
Мерси момичета не знам вече не ми се занимава с това, има и такива Семейства. Не сме кой знай какво сем. Че да имаме дете на всяка цена... Аз винаги съм искала да осиновява но няма стане.
Тери браво доста знаеш. Знам че по трудният начин си научила нещата

# 84
Наси мила кураж, нещо казаха ли ти за момента? Какви тестове препоръчват? На практика при теб няма генетичен проблем. Ме вярвам мехура да се е пукнал заради ешерихията. Имам позната,която с пукнат мехур в 8 м са я държали за задържане. Леко са изтичали води. При нея също не се е разбрало от какво е. Чист късмет, че в края се е случило.
Ще се оправят нещата.

# 85
Наси, а за НК клетките правихте ли някакви вливки?
При нея според мен лекарите не предвидиха ситуацията. Имаше воднисто течение, което може да е било разтваряне на шийката и да са започнали да изтичат водите, имаше кървене, което решиха, че е от полип.
Не искам да ти ровя в раната, Наси. Просто знам, че ще имаш много въпроси. Ако събереш сили, може да пишеш в Зачатие. Там сме все жени с доста труден път, търсещи отговори и всичко, което знам е от там.
Ако искате да осиновите дете, ще стане. То по един родител осиновява ти ли няма. Каза, че си с ТЕЛК, но това не би трябвало да е проблем.
И все пак някъде там трябва да е отговора защо се случва. Вярвам, че ще намериш сили.
Пиши винаги, когато имаш нужда. Никоя от нас не е застрахована.

# 86
Наси, съжалявам за това, през което преминаваш. Мога само да предполагам как се чувстваш, но не губи сили. Всеки човек заслужава да има дете, по един или друг начин. Особено, когато има желание и се бори за щастието си. Аз вярвам, че ти ще намериш своето щастие, просто не се предавай духом!

Успех на момичетата, чакащи резултати от пренатест! Flowers Four Leaf Clover

# 87
Наси, много съжалявам! Изпращам ти сили и вяра.

# 88
  • На изток от Ада
Да слагай вшивки за Нк клетки. Това имам повишени пулации на NK клетки,.. Сериозно повишени ТЛА, хомозигот по мутантен алел на MTHER(677)И АСЕ
За воднистото един път беше, казах на мъжа ми той каза, че като няма кръв не е проблем и сигурно не каза. НА док. Аз не чувам добре и той му пише на Вайбър...

Аз съм инвалид, Вие ще сте по добри майки от мен.
За осиновяване мъжа ми не иска. То ние и без това не сме кой знсй камво сем..

# 89
Да слагай вшивки за Нк клетки. Това имам повишени пулации на NK клетки,.. Сериозно повишени ТЛА, хомозигот по мутантен алел на MTHER(677)И АСЕ
За воднистото един път беше, казах на мъжа ми той каза, че като няма кръв не е проблем и сигурно не каза. НА док. Аз не чувам добре и той му пише на Вайбър...

Аз съм инвалид, Вие ще сте по добри майки от мен.
За осиновяване мъжа ми не иска. То ние и без това не сме кой знсй камво сем..
Нама да говориш така. Няма добри и лоши майки. Всички са добри. Ще си имаш сладко малко бебече , което ще обичаш и то ще обича безкрайно теб.  Няма значение дали чуваш перфектно или не. Ще бъдеш прекрасна майка!

Общи условия

Активация на акаунт