На пазар във Варна - тема 62

• 35 662
  • 726
  •   1
Отговори
# 225
Виж тук в раздела за парти грилове Simple Smile
  https://www.skitia.com/bg

# 226
  • Варна
Парти грил има във Вулкан.

# 227
Трябват ми твърди картонени подложки за торти и прозрачни целофани. Откъде?

Трябват ми и меденки с надпис от фондан. Тортите на Катерина Костадинова изработват такива, другаде къде? И в тая връзка да кажа, че съм в ступор, понеже на едното място ми обявиха 25 кинта за 8 броя меденки. WTF?!?!? Тия хора разбират ли, че не могат да си позволят да изпуснат клиент и трябва да са адекватни спрямо икономическото положение в момента. Чудя се има ли въобще криза или всичко пак е ала- бала. Извинявам се за отклонението, буквално съм потресена- нагли, неучтиви, високомерни, с космически цени?!?

Тия меденки да не са на прослувутата with Love Eli?

# 228
  • Варна
Няма много общо с темата, но не мога да кажа, че из града се усеща някакво тежко финансово положение. Заведенията са пълни, отварят се нови такива, кипи стротелство, което дори преди 2008 не сме виждали, нотариусите имат доста работа, в Сиела уикенда трудно се влиза спокойно, популярните сладкарници са заети доста напред във времето, явно партитата си вървят.
Букви меденки съм поръчвала в Кътчето преди няколко години, толкова си бяха- около 3 лв.

# 229
Аз всеки ден се налага да се срещам с някого в заведение, има си хора, но не навсякъде. В Сиела точно бях вчера и предишния ден, много зависи от часовия диапазон дали ще има хора. Ходих в 20ч. и беше празно в сряда, в ден с промоции Simple Smile
Нотариусите винаги са имали работа, сладкарница има една нова и тя като ново заведение засега е пълна, след 1 година ще видим Simple Smile

# 230
като заговорихте за заведения, да се е появило нещо ново с детски кът

# 231
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Вчера ходихме да обядваме на Стария Чинар на Морска гара. По мое виждане мерките не се спазва ха за капацитета. Масите бяха близко (на няма и метър) и можеше да се сяда на всяка маса. На 03.03.ходихме във Ред Хот - там масите се ползват през една. Не бяхме притеснявани. Отидохме към 15,30 и си тръгнахме в 20.00ч.

# 232
  • Варна
Хепи Морска гара си беше прилично пълно тази вечер към 20 часа. При резеврации явно се правят на принципни.

# 233
  • Варна
От моя приятелка имам препоръка за медицински педикюр тук, но така и не стигнах до тях, ако е опция, имах спомен за Чаталджа, но адресът не е там като гледам:
https://www.facebook.com/InnaTribunyova/

# 234

Трябват ми и меденки с надпис от фондан. Тортите на Катерина Костадинова изработват такива, другаде къде? И в тая връзка да кажа, че съм в ступор, понеже на едното място ми обявиха 25 кинта за 8 броя меденки. WTF?!?!? Тия хора разбират ли, че не могат да си позволят да изпуснат клиент и трябва да са адекватни спрямо икономическото положение в момента. Чудя се има ли въобще криза или всичко пак е ала- бала. Извинявам се за отклонението, буквално съм потресена- нагли, неучтиви, високомерни, с космически цени?!?

Тия меденки да не са на прослувутата with Love Eli?

Не, на Ели цената засега е най- нормалната, която съм намерила. Друга дама ми обяви тази смущаваща сума. На финала съм на подготовката, ако някой го интересува после ще разкажа.

търся разтегателни силиконови капаци. Някой виждал ли е във физически магазин?

# 235
Преди два дни бяхме в Стария чинар на МГ ,масите са по-малко от преди и на достатъчно разстояние. Не мога да разбера защо хора,обсебени от маски,мерки,разстояния и прочие ходят по ресторанти .

# 236
  • In transit

На пазар Чаталджа, магазинчето на Пластик София. Намира се на гърба на пазара на ул. Войнишка до детската кухня. Преди седмица си купих и бяха на най-ниска цена. 20броя за 4-5лв. Имаше всякакви диаметри. Иначе в магазинчето за дом.потреби до бариерата има единични бройки с диаметър 28-30см за 1.50-2лв. на брой.

# 237
Cherry By Marry вече е отворила заведение в на мястото на кафе Графит ли?

# 238
Преди два дни бяхме в Стария чинар на МГ ,масите са по-малко от преди и на достатъчно разстояние. Не мога да разбера защо хора,обсебени от маски,мерки,разстояния и прочие ходят по ресторанти .
Не ходят.Само необсебените ходим тук и там.

# 239
Не ходят.Само необсебените ходим тук и там.
да,всъщност трябваше да напиша уж обсебени. Защото имам поглед над наистина спазващи мерките,и дума не може да става за заведение.

Кафенето на Графити е сладкарница Чери бай...

Общи условия

Активация на акаунт