На пазар във Варна - тема 62

• 35 668
  • 726
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
Фратели Чайка си работи на доста по-голям  от 50% капацитет. Взехме от място и беше пълно. Преди 01.03 пък вътрешната зала на Da Lucio си работеше необезпокоявано.

# 211
В Долче Амаро звънях да питам за друго, но не ме предупредиха, че е с ограничен престой.

# 212
Може би е политика само на Хепи.Ние искахме за 19 часа,а онлайн дава 18 и 20.Значи като си тръгнат тия от 18 идват другите от 20.Не знам как би било ако отидехме без резервация,ма сме шест човека
.Ще излизаме явно другия месец на открито

# 213
  • Варна
Записването на час само в понеделник за текущата седмица е само в момента или така ще си е по принцип вече? От миналия август не сме ходили, а тогава се записваха часове поне месец напред за д-р Николова.

За Николова не знам, бяхме при Люцканова. И да, така ми казаха по телефона: даваме часове само ако се обадите в понеделник.

# 214
За д-р Николова е същото, звънях миналата седмица.

# 215
И в Мармалада в Гранда никой не ни е казвал да ставаме след определено време. Измислят си Хепи нещо.

# 216
Дадох маса пари за LPG и за Venus Legacy, ефект не видях. От ръчните съм в пъти по-доволна. Дано някой се включи с информация.

къде ходихте на LPG

# 217
Трябват ми твърди картонени подложки за торти и прозрачни целофани. Откъде?

Трябват ми и меденки с надпис от фондан. Тортите на Катерина Костадинова изработват такива, другаде къде? И в тая връзка да кажа, че съм в ступор, понеже на едното място ми обявиха 25 кинта за 8 броя меденки. WTF?!?!? Тия хора разбират ли, че не могат да си позволят да изпуснат клиент и трябва да са адекватни спрямо икономическото положение в момента. Чудя се има ли въобще криза или всичко пак е ала- бала. Извинявам се за отклонението, буквално съм потресена- нагли, неучтиви, високомерни, с космически цени?!?

# 218
  • Варна
Хвърли едно око на пекарна Зузи. Имат страница във фейса. Там съм виждала меденки с различно покритие. Последно купих на хлапето с картинка на Пес патрул, беше около лев и нещо.

# 219
Не знам в коя друга тема да питам. Търся си студио в централна част или максимум до ЗК Тракия за педикюр с вана. Писах три пъти на 1054 и само ми сийнват всеки път..трябва да нахалстват за час едва ли не, а съм редовен клиент, но ми писна да чакам.

# 220
  • София
За масажи ще ви препоръчам салон Кашмир https://www.facebook.com/salonkashmir Диана прави много добри масажи, като комбинира различни техники. Просто и кажете какво точно искате. Справя се доста добре с оправяне на разни болежки.
А антицелулитни правили ли сте си. Говорим за ръчни, не с вендузи.
Правила съм антицелулитна терапия. Точно на нея мисля има качено видео на страницата във фейсбук. Предлага и само масаж. Мисля, че изобщо не използва вендузи.

bethefirst мога да ти предложа едно малко студио до Градска болница. Пиши ми на лични, ако те устройва локацията.

# 221
За масажи препоръчвам Стела, работи в дамски фитнес Джижи.

# 222
Здравейте Simple Smile
Искам да попитам къде в града мога да намеря хубав парти грил? Да е по възможност български и от хубав материал (ламарина) 😀

# 223
Понеже това беше незаменим кухненски артикул на нашата с мъжо ми студентска младост, бях искрено удивена че все още се предлага. Видях го в брошура или в хоуммакс или в Практикер или в бриколаж. Все пак ми се струва че беше хоуммакс. Може да проверите в тези магазини онлайн.

# 224
Нашият партигрил е от Зора, доволни сме.

Общи условия

Активация на акаунт