На пазар във Варна - тема 62

• 35 656
  • 726
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
Знаеше се, че който го е страх от мечки, не ходи в гората. Сега е политкоректно да изрежем гората и да затворим мечките, за да “опазим” страхуващите се, заради изконното им “право на свободно придвижване” Sad

А тези, които имат полза от цялата исто(е)рия със зарази и мерки, се броят на пръсти. В бюрата по труда все още е пълно с безработни, а на ОМВ -автогарата започва да се строи поредният Лидл...

# 241
Cherry By Marry вече е отворила заведение в на мястото на кафе Графит ли?
И аз вчера го видях това, но не съм влизал - беше пълно.

# 242
  • Варна
Да, от известно време промотираха новото си място Чери, което за мен е бягане от първоначалната концепция на мини, бутиково ателие. Много хора им пожелаха с увеличаване на обема да не падне качеството. Ноември поръчвах от Creme за първи път. Много доволни останахме вкъщи.

# 243
а на ОМВ -автогарата започва да се строи поредният Лидл...

Какво? Бутнали са ОМВ и ще строят ЛИДЛ? Не съм ходила скоро натам и нямам идея какво се случва.

Заинтригувахте ме в това ново кафене в Графити, ще взема да го посетя, преди да са ги затворили пак...

# 244
Докога ще тече този ремонт по пътя за Евксиноград ? Наистина ли до 31.05?

# 245
  • Варна
Хора, я кажете по-конкретно къде е тоя ремонт. Днес ще ходя натам, да знам какво да очаквам.

# 246
Има стеснение малко преди кръговото на Траката, което продължава до малко след  Еко-то.

Аз вчера минах към 16.00 и имаше малко задръстване, но не ми се мисли всеки ден сутрин и вечер какво ще е .
Кога да се тръгва на работа в 7ч ли Confused

# 247
Някакви мнения за д-р Барбукова - офматолог?

# 248
  • Варна
Ходила съм. Доволна съм. Мила, добра, любезна, обяснява, оборудвана с техника. Недостатъци - поне аз като ходих организацията на часовете беше ужасна. Уж записан час, а вървят с 40-50 мин закъснение. Наплив голям. Идват разни хора, влизат, сестрата ги пуска и на теб ти става ясно защо всичко върви със закъснение. Не повторих.

# 249
  • Варна
Следващото кръгово, което предстои да се изгради и да стане временна лудница, е на Явор. Вече почнаха и в този район да подреждат знаци с черни чували. Явно бързат преди сезона. Изобщо не виждам как ще разтоварят трафика летище- Златни пясъци, още повече с ограничение 50 км/ч. От Пикадили Парк до ЗП , преди настоящите ремонти и в зимен трафик, 15-17 км отнемаха 20 минути поне. Ще стане непоносимо.

# 250
  • Варна
На спирка Явор нали имаше идея да правят разни надлези, мостове (също и на 2-те кули). Сега кръгово ли остана последно, не ми е попадала информация. Но има нужда, доста кофти кръстовище е там.

# 251
  • Варна
Ще правят кръгово и ще махнат светофара? Олала!

# 252
Не е по темата,ама научиха ли се да карат в кръгови?Че май масово ни предимство ,ни знаци еб#ват.Най-редовно в кръговото някой ти сече пътя и хич не му дреме.Сега основно съм пешеходец ,ама днес ми се стори,че мигача вече е пожелателен ,и изобщо е пълна Жунгла.
Та сфетофара да си седи,ма кой ме пита.

# 253
  • Варна
По проект е детелина, не знам мост ли ще има, каква поредна глупост са измислили.
Предстои на булеварда да се появи 30 етажна сграда под предтекст “укрепване”. Явно стана модерно, може даже и средства да им отпусне Общината...Едва ли някой е отишъл в срок да се жалва срещу проекта.
https://primorski.bg/index.php/2016-12-13-09-24-20

# 254
Барбукова - настина се чака и ако тръгнеш да запазваш час - след 2 месеца ти дават, затова вече не ходим при нея.Просто жената си плаща за реклами в много сайтове, оттам и като напишеш очен лекар в търсачката, веднага ти излиза нейното име, а после пълна чакалня и чакане доста. Да , старае се, но и други лекари свършват същата работа, стараят се, правят обстойни прегледи, без да се саморекламират в нета. Така че, въпрос на избор.От Чудотворец , сега се сещам , че освен Дечева, Йорданов също бил добър.

Общи условия

Активация на акаунт