На пазар във Варна - тема 62

• 35 652
  • 726
  •   1
Отговори
# 255
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Ако направят кръгово на Явор ще е супер. Сега умишлено го избягвам заради светофара посока Златните. Голямо чакане пада там, не е истина просто. Кръгови те са много по-удобни за адекватни шофьори. Дано все повече шофьори се усъвършенстват. 😊

# 256
Дали има из Вулканите неръждаеми кафеварки кубинки?

# 257
  • Варна
Има. Повечето неща от соца ги има.

# 258
Нашият селски и просташки манталитет не е дорасъл за кръгови движения. Българина трябва да се управлява с твърда ръка, той тъй обича,дадеш ли му свобода и не знае ко да я прави. Червено- спри, зелено- юруш. Цяла Гърция, Испания и др са само на кръгови- що, щот там е обратното на нашето....

# 259
Много искам във Варна да има камери ! Направиш ли нарушение и дрън, веднага се дърпа глобата от банковата сметка.
Българина разбира само, когато му бръкнат в здравето или в джоба !
Къде продават на добри цени кафе на зърна в големи опаковки ?
И търся магазин където да продават сушени плодове на нормални цени !

# 260
  • Варна
Лане, то ако в сметката няма нищо, ще дръпнеш на босия цървулите... Като видях днес някои от "колите" по пътя...

Нещастници. Затворили са бая голяма отсечка от пътя за Златните, почти нищо не са започнали, и то точно новия асфалтиран участък. На кръговото на Траката един искаше нагоре да ходи, такъв остър завой беше принуден да направи човека, че ако не бяха го пуснали да мине, щеше да си отвиси дълго. Автобусите как минават, ужас...

# 261
Лан,на Кауфланд Одесос има точка на ядки Торнадо и сушените плодове са на много добри цени,както и ядките де.Сушени дюли,сливи  и тъмни кайсии взимаме ние винаги като ходим.

# 262
  • Варна
Хубаво кафе на зърна купувам от Морска гара, Чибо по 1 кг, почти всеки месец някой вид е на промо около 19 лв.

# 263
  • In transit
Lavazza Crema e Gusto forte е супер, в СБА е на 17-18лв килото.

# 264
  • Варна
До изборите ще кипят ремонти. После ще дремят цял мандат.

# 265
  • Варна
Някой да е виждал зимни якета на разпродажба? Сезонът свършва и се оглеждам да взема на щерката нещо на сметка. Минах през Ню Йоркър днес, но нищо не ми хвана окото.

# 266
В Ню Йоркър гледа ли за якета. Не знам колко е годишна дъщеря ти, но там имаше намалени.

# 267
  • Варна
Да де. Точно там ходих, но някакви странни модели. Супер къси, а тя иска до бедрото поне да е. Без качулка, с една липсваща яка, демек задължително трябва да увива шал. Става якето за мен, дето не слизам от колата, но не и за нея.

На почти 9 е, но върви висока. На дамски s размер е.

# 268
  • Deutschland/HE
Д-р Барбукова сега си спазва часовете много старателно, аз ходих лятото, а майка ми ходи януари и февруари. Разредила ги е и не се струпват хора. Ние половината рода ходим при нея от доста години и сме доволни.

# 269
  • Варна
В основния сайт на Манго има доста добро намаление. Якета под бедрото са 40 лв. Предлагат се и във ФД и about you с БД и безплатно връщане.

Общи условия

Активация на акаунт