На пазар във Варна - тема 62

• 35 621
  • 726
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте!Скоро ще ми предстои покупка на бебешка количка и всякакви приспособления за бебета.Не съм от Варна и ще Ви помоля да ми препоръчате магазини.За сега съм набелязала Рая Тойс.Благодаря предваително!

# 301
Здравейте.
Търся шивачка за скъсяване на една пола и един панталон някъде в центъра. Особеното е, че панталона е от някаква еластична материя и доколкото разбрах трябвала по-различна машина от стандартните.
Благодаря

# 302
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Здравейте!Скоро ще ми предстои покупка на бебешка количка и всякакви приспособления за бебета.Не съм от Варна и ще Ви помоля да ми препоръчате магазини.За сега съм набелязала Рая Тойс.Благодаря предваително!
Рошко, Сладури зависи какво търсите.

# 303
  • Варна
Добавям Рая, Хиполенд, Зарафа. Разгледайте сайтовете им първо и вижте къде има това, което търсите.

# 304
Добавям и Айко към посочените преди мен.

Шивач Жельо-срещу църквата Св. Никола

# 305
Здравейте, бих искала да помоля за препоръки за някой читав зъболекар. Дълги години ходя при моята, но последните две години буквално загубих 2 зъба заради непрофесионална работа. Сега пак имам нужда да ми се изгради един зъб и вече се реших да я сменя. Но нямам идея къде да отида, защото от 15 години не съм сменяла зъболекарката. Няма значение район, важното е зъболекаря да е читав. Благодаря предварително на отзовалите се!

# 306
  • Варна
Аз ползвам Бъки дент и съм доволна. Инфо - в нета. Двама братя са, зъболекар и зъботехник.

# 307
  • Варна
Здравейте, бих искала да помоля за препоръки за някой читав зъболекар. Дълги години ходя при моята, но последните две години буквално загубих 2 зъба заради непрофесионална работа. Сега пак имам нужда да ми се изгради един зъб и вече се реших да я сменя. Но нямам идея къде да отида, защото от 15 години не съм сменяла зъболекарката. Няма значение район, важното е зъболекаря да е читав. Благодаря предварително на отзовалите се!
Коя е тя ,за да се пазим?

# 308
  • Варна
Заради подобни проблеми плюс влошаване след втора бременност, започнах да посещавам д-р Ирена Георгиева в Медико-дентален център към МУ. Спаси ми няколко зъба, които други не биха се поколебали да извадят.

# 309
Магдалена Вълкова! Високо качество на работа и отношение. Не я сменям. Под хотел Графити е кабинетът

# 310
  • Варна
Няма много мъже в групата , но търся съвет за така нашумелите бръснарници?  Има ли някоя с прилични услуги и цени ?

# 311
Не ходя на бръснар. Подстригвам се във нормален фризьорски салон и съм доволен как ме подстригва жената. Като гледам пак трябва да ида, че е дошъл Март месец  Mr. Green

# 312
  • Варна
Овчиците кога се стрижели, Лане 🤭🤭🤭

# 313
Овчиците кога се стрижели, Лане 🤭🤭🤭
Хай , за овцете не знам, ама магаретата сме Март месец ! Mr. Green
Някой може ли да препоръча хубаво сирене или директно покупка от мандра ? Как стои въпроса ? Също и качествен кашкавал издирвам.

# 314
Коя е тя ,за да се пазим?
Д-р Добрева
Благодаря ви за препоръчаните зъболекари. Ще видя къде ще успея да запиша час.

Общи условия

Активация на акаунт