На пазар във Варна - тема 62

• 35 612
  • 726
  •   1
Отговори
# 345
  • Варна
Да сте чували за лекар вегетолог във Варна, това е клон на неврологията?

# 346
Понеже съм зле с имената на улиците, от социалната чайна, надолу към Сан Стефано има едно магазинче сред другите, точно такива гривни имат, в кутийки, все ги зяпам че там спираме на синя зона.
Магазинчето е от дясната страна, малко след магазина за кехлибарени изделия.
Старото име на улицата е "Н. Вапцаров".

# 347
  • ВАРНА
Навсякъде ли във Варна записват днес  за след 1 април за посещение за ваксинация?

# 348
  • Варна
Така е в портала, записва за 21 дни напред. От дни няма места за ваксинация в първия период. Вероятни нови дати за април.

# 349
  • Варна
В "Мънисто" на Княз Борис правят гривни с червен конец.

Мънисто вече няма,затвориха го.

# 350
Момичета, може ли препоръка за качествено химическо чистене във Варна?
Имам спална завивка 100% коприна с пълнеж от 100% коприна. Вече в трето ателие ми отказват да я приемат, а на етикета е указано да се почиства само с химическо чистене... в чудо се видях

# 351
  • Варна
Ползваме за различни услуги само Clean zone, забележки не съм имала. За конкретното изделие не знам, дали ще се съгласят. Ако приемат, може да Ви накарат да подпишете, че има вероятност от някакво повреждане и са Ви предупредили.

# 352
Понеже съм зле с имената на улиците, от социалната чайна, надолу към Сан Стефано има едно магазинче сред другите, точно такива гривни имат, в кутийки, все ги зяпам че там спираме на синя зона.
Магазинчето е от дясната страна, малко след магазина за кехлибарени изделия.
Старото име на улицата е "Н. Вапцаров".

нали съм динозавър и аз щях да нарека всичко със старите имена - от Валентината по Вапцаров, минаваш книжарница Вапцаров и гледаш след полския магазин... Макар че стария полски магазин (барака) беше до Климент.

# 353
  • Deutschland/HE
Улицата сега се казва Преслав и това е срещу Областната управа Simple Smile
Като учих в Климен преди ... години, в голямото междучасие много обичахме да разглеждаме Полския център, спестявах си стотинките от закуска за едно кожено портмоне, което е още здраво. Спомени Simple Smile

# 354
  • ВАРНА
Момичета, може ли препоръка за качествено химическо чистене във Варна?
Имам спална завивка 100% коприна с пълнеж от 100% коприна. Вече в трето ателие ми отказват да я приемат, а на етикета е указано да се почиства само с химическо чистене... в чудо се видях

Виница център

# 355
За Дентапрайм в Гранд мол някой с добри отзиви? За почистване на зъбен камък

# 356
  • Варна
Навсякъде ли във Варна записват днес  за след 1 април за посещение за ваксинация?

Днес в ДКЦ 3 ваксинираха по списък. Хора извън списъка, явно дошли да видят има ли зелен коридор, питаха как могат да се ваксинират и им казаха да се запишат на регистратура, а на въпроса им дали може да стане още днес - можело.

# 357
  • Варна
Чудех се къде към виждала надписа "Мънисто"... СветнА ми в един момент - точно до работата ми. Обаче реших по път да мина първо през магазина на ъгъла на "Шейново" и "Мария Луиза".  И като ви чета, май добре съм направила. Обикновено ме взимат с кола и рядко минавам по "Княз Борис", та затварянето на "Мънисто" съм го пропуснала. Доскоро беше там, обаче.

Както и да е.
Скрит текст:
В магазина над Адвокатската градинка имаше готови гривни, но с надпис "My love" на разделена сърцевидна стоманена плочка, а с "Best friend" - само украшение отделно, от някакъв метал. Оказа се, че вътре имат момиче, което изработва желаното, при това - веднага. Така всичко на всичко за 5 минути се сдобих с исканите от зверчето гривни.
Много добре ги направи момичето. А цената беше умопомрачителна - 2.20 лв., като 1.40 лв. бе висулката.
Скрит текст:
Сега трябва да мисля и за добавка, че с тая цена... А тя  щеше да поръчва от нета за над 8 лв. + доставка...
Чак ми се прииска да отида в свободен момент и да си направя куп джунджурийки... които (както се разбира от пълната ми неинформираност по темата) не са ми тръпка, по принцип.

Много, много благодаря! За пореден път тази тема доказва полезността си!

Скрит текст:
Когато вчера се чудехме с "чудото" откъде да намерим гривни, просто ѝ казах "Ще питам във форума." И не сгреших.

И аз съм динозавър, та щях да ви разбера за "Валентина"-та, "Вапцаров" и пр. А Полския център до училище още ми е пред очите, но с една лампа, която за него време беше изключително впечатляваща...
Скрит текст:
Беше такъв тип:
После го преместиха на ъгъла до пункта за плащане на данъци и такси до "Албата" на ул. "Мусала". След години се появи този на "Преслав", май.

Скрит текст:
Да не се окаже, че с някои от вас сме учили заедно... Wink

# 358
  • Варна
За Дентапрайм в Гранд мол някой с добри отзиви? За почистване на зъбен камък
Не. Забрави за Дентапрайм дори и за едно почистване на зъбен камък.

Моя позната се подлъгала там да го направи. Малко след това отива по друг повод при нейната зъболекарка и тя казала, че изобщо не е изчистен както трябва.
Пари на вятъра.

# 359
За Дентапрайм и аз няма да се изкажа с добро.Приятелка ходи за избелване на зъби уж с два тона,нищо подобно.Да,пари навятъра.
Моята зъболекарка Даниела Маркова,до Червения площад е,много добре маха зъбен камък .Като цяло е добър зъболекар

Общи условия

Активация на акаунт