На пазар във Варна - тема 62

• 35 580
  • 726
  •   1
Отговори
# 390
HighSpeed, едно закъсняло благодаря за препоръката на GSМ сервиз Милкони.

# 391
  • Варна
Обсъждахме сладкарницата, тоест заведение, а не супермаркет. Затова става въпрос за ограничение до 22 часа. Коридорът си стои за хранителни магазини и за обекти, които са го приели за фирмена политика като ДМ.

# 392
А първото Cherry by Marry в Цветния работи ли още или го затвориха?
Според сайта им - не работи

На място си бяха сложили табелка, че е затворено за около 2 месеца. Не си спомням точно кога пишеше, че ще отвори, но силно се надявам да е скоро и като цяло да отвори. Simple Smile

# 393
Благодаря за предложенията за сладкарниците, успях да хвана в последната минута преди да затворят "Неделя" в Делта мол. Не им харесвам много нещата, но поне беше прясна тортичката.

# 394
  • Варна
За адвокат за етажна собственост бих препоръчала Росица Гочева, прекрасен човек и професионалист, работила съм с нея:
http://www.bg-advokat.com/

# 395
Здравейте,
някой има ли разписанието на 121 или знае къде да го намеря?
Във Варнатрафик го няма. А в другите сайтове информацията е стара.

121 има само делнични дни два курса - в 07.00 от Почивка и в 17.00ч. от Аксаково.

# 396
Здравейте,
някой има ли разписанието на 121 или знае къде да го намеря?
Във Варнатрафик го няма. А в другите сайтове информацията е стара.

Не е ли спрян изобщо?
Защото преди минаваше покрай нашата спирка, но отдавна не съм го виждала.

Приложение за следене на градския транспорт - единственото, което работи, е Busvarna.

# 397
  • Варна
Това приложение не съм го ползвала. Другите 2, които имам си работят, само дето не винаги шофьорите пускат gps-те.

# 398
  • Варна
В кое химическо да занеса велурени обувки?

За прахосмукачка робот-2г и полонина съм с xaiomi. За пръв път направих покупка без да съм водена от марка, което ми бяха и резервите, но съм много доволна. Доверих се на тях само заради сестематичния робот и честно казано съм много по-доволна от хаотичната румба. Ако вторите са оправили това вече е конкурентно, но иначе не.
Какъвто и да е систематичен робот не може да се сравнява с хаотичен, при който нещата са на тото дали ще почисти всяка точка.
Моят е S5, като сега, ако купувах бих избрала S6 заради нещата, които са оправили, а именно по-добрата основна четка, 2 странични и по-голям натиск на мопа както и регулиране на степента на мокрене.

Извинявач се за Мънисто! Последно като минавах си бяха там, но то толкова освободени помещения ича в целия град, че не се изненадвам.

# 399
Автобус 121 има повече курсове. На спирка Хей (посока Явор) сутрин е обикновенно м/у 6:40 и 6:47 ч. При всички положения са доста повече, но и аз не съм сигурна дали някъде има актуална информация.

# 400
  • Варна
Това намерих. Ако е вярно, наистина са разредени рейсовете... Вероятно, затова не съм го засичала отдавна.

# 401
Търся турски маслини, ето такива:

Преди купувах от Булмаг, в буркани с подправки, но днес с голямо разочарование установих, че вече не продават. Ако някой си е купувал от супермаркет, квартален магазин, турски магазин или просто е виждал, моля нека сподели. Просто са страхотни и след като ги опитах, други маслини не желая да опитвам Simple Smile

# 402
Аз лично не харесвам тези маслини, но родителите ми от години купуват такива от Турския магазин в двора на фабрика Хр. Ботев. (Ако не ви е удобно там предполагам, че и в други магазини за турски стоки продават. Просто сега за там се сещам)

# 403
Не ми е много за тук въпроса, но не знам къде другаде да питам. Имате ли мнение за Булдент в МЦ "Младост"? Искам да си взема ваучер за избелване на зъби, но нямам никакви отзиви за персонала, който работи там.

# 404
  • ВАРНА
Моля за информацията от живеещите в синя зона - обмисляме покупка на апартамент, блокът обаче няма паркинг, което значи или търсене на гараж или паркиране на улицата в разграфените места. Ако обаче на моята улица няма място има ли някакво ограничение в какъв радиус от адресната ми регистрация мога да я паркирам ? Или ако съм регистрирана някъде в Гръцката махала мога ли да паркирам зад Винс например ? Какво става, когато дойдат приятели на гости за 1-2 дни - платен паркинг ли ? Има ли абонамент, ако едната кола стои седмица например и какви са таксите приблизително в района, къде има около Винс платен паркинг ? Благодаря предварително за отговорите, свикнали сме с 2 коли и искам да знам какво да очаквам Simple Smile

Последна редакция: пн, 15 мар 2021, 11:25 от morgana07

Общи условия

Активация на акаунт