На пазар във Варна - тема 62

• 35 599
  • 726
  •   1
Отговори
# 480
Леле, щом Джъмбо ще затваря, вече наистина се стреснах Grinning

# 481
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Месарницата в Младост е на Монти мес. Относно 409 във Варна трафик дават разписанието само на автобусите на ГТ, но тази линия се обслужва и от Ченсфилд. Техния график не присъства във приложението. Аз се отказах да го ползвам. То да чакаш 409 е  магия. . Точно и по тази причина там не важат електронните билети, а си имат продавач. Луда работа.

# 482
  • Варна
Миналата пролет, когато още имаше КПП, си купих доста цветя от разсадник по пътя за Виница, след отбивката за квартала. Някой по-напред беше питал за цветя.
Всички строителни и техника според мен би трябвало да затворят.
Приложението varna traffic - тъпо е да не можеш да видиш уикенда седмичното разписание, или обратното. Понякога се налага от петък за събота да правим план с децата кой кога да тръгва, не става.

# 483
Препоръчайте ми, моля, студио за пиърсинг. Искам да си направя допълнителни 2 дупки на ушите над стандартните, в месестата част, демек нищо особено сложно.

# 484
  • Варна
Къде да търся евтини пантофи?
Трябват ми 10тина чифта за гости, а утре в Джъмбо няма да се натикам.
Ако наистина затварят в понеделник лудницата ще е още по-голяма.
В Практикер днес са казали на мъжа ми, че нищо не са им казали за затваране.
Като се замисля вече всеки магазин продава храна на касата. Айко, техномаркет, джъмбо... това прави ли ги хранителни магазини?!

# 485
Препоръчайте ми, моля, студио за пиърсинг. Искам да си направя допълнителни 2 дупки на ушите над стандартните, в месестата част, демек нищо особено сложно.
Аз пробих моите в студио Поля на Пирин февруари месец.
Във всичките им салони пробиват уши,сигурно и при повечето козметички.
На детето пък пробихме в дом Младост.

# 486
А, дом Младост ми е съвсем наблизо. Може ли малко повече инфо, къде се влиза, как се записва час и т.н? Предполагам, че работят с възрастни, щом го предлагаш. Grinning

# 487
Работят с всичко,точно до басейна е кабинета,забравих името на лекарката.Като влезеш и само направо и ще я видиш.От 14до 17 работи,не се записва час.Отиваш,избираш си обеци  ,има доста избор и за една минута си готова,30 лв струва.

# 488
Благодаря! Hug

# 489
  • Варна
Ели, пантофи ще намериш в левчетата (купувала съм от my best), Шихо, Фемили на Железкова, Мадара, Пепко. Обаче в неделя някои от тях не работят.

# 490
  • Варна
Къде мога да намеря по-интересни чадъри със силиконови спици?
Старият ми е от магазина за аксесоари в Елитис запад, но е сигурно на 10 г. и май сега не предлагат такива там. А много си го харесвах, беше леко релефен и с бродерия...
Скоро не съм купувала, пък и зареждането на магазините доста се промени заради... Лято 2019 купихме на колежка от магазин за куфари и чанти по Владислав, от страната на Образцов Дом, от него, нагоре към Лятно Тракия. Не си спомням точно кой магазин. Но имаше със силиконови спици и големи и сгъваеми, със, без шарки, както и такива, които като се намокрят се появява някаква шарка, по-скотро релеф.
Аз пък си бях забравила чадъра някъде и ме заваля и си взех набързо от ДМ за ок 8лв, не е със силиконови спици, и понеже втора година е здрав не си купувам нов.  Но пък и не съм ходила много по дъжд и вятър.

# 491
  • Варна
Пантофи на пазара на Чаталджа също.

# 492
Къде да търся евтини пантофи?
Трябват ми 10тина чифта за гости, а утре в Джъмбо няма да се натикам.

По пазарите, естествено.

# 493
  • through the wormhole
Най-евтините пантофи са тези за еднократна употреба. Казвам го само като идея. Не знам дали и къде има физически магазин.

# 494
  • Варна
С какво е толкова специален?Доста скъп ми се струва?15 лв взима моята на педикюр без лакиране,20 маникюр с гел лак .
Би ли споделила, коя е твоята педикюристка?

Общи условия

Активация на акаунт