За мама вече няма скука - ДЕКЕМВРИйче в ръцете й сладко гука ! {тема 2/2020}

• 33 704
  • 775
  •   1
Отговори
# 150
Девойки,

Ако се чудите, как да свалите излишните килца, горещо ви препоръчвам да лепнете от някъде  стомашен вирус. Ей не на! Три дни разстройство и температура и съм две кила надолу😂 Верно, тотален съм парцал и добре, че ММ е на разположение са гледа Самуил, но все пак човек трябва да гледа позитивно на  нещата ❤️😁

# 151
Ели, бързо оздравяване и възстановяване! ❤️

# 152
Елина, да не си се заразила от ротавирусната ваксина? Иначе добре, че са татковците.

Пускам няколко снимки от една лекция за АД

# 153
Елина, да не си се заразила от ротавирусната ваксина? Иначе добре, че са татковците.

Пускам няколко снимки от една лекция за АД

И аз щях да я питам това, дали са я слагали, защото четох листовката и пише, от акото който го сменя, да си мие ръцете , че имало от вируса.....заразно е... та се мих всеки път след акото.

# 154
Ротавирусната трябваше да я слагаме другата седмица, но с оглед на все още неизлекуваните стафилококи, май ще в пропуснем. А пък аз идея нямам къде го намерих тоя стомашен вирус. Само се надявам да мине бързо

# 155
  • Варна
Вируси да иска човек. У дома донесе малкия един дето ни тръшна всички, вкл. и бебето, което е само на кърма. Слава на Бога само с хрема и вече е здрава, та в сряда трябва да постъпим за операцията на окото й.
Който може да се пази, че толкова малки душички трудно се лекуват.
За АД една лекарка ми каза да не прекалявам с Магнерича и дори да го сменя, защото често децата се раждали с АД.

# 156
Аз изцяло бях на магнерич, високи дози. Но децата не са с АД.

# 157
  • София
Мами,
Да ви питам... бебка много се лигави от около седмица. Шегувах се с ММ, че ще й изкочи някой зъб Smiley Какво е обяснението? Изцяло си е на АМ, да не би да й е много сладко и затова да се лигави така?
Вчера й биха двете задължителни и ротавирусната. До момента не е вдигала температура и се надявам така да остане. Снощи за около час и половина я подмятахме с баба й за да се успокои, че беше малко по-разстроена, но през нощта и днес си спи много добре. Даже смятам ако днес и утре не вдигне температура да отидем за няколко дни в Банско. Хем да сменим обстановката и ще си правим разходки в хубавото време, хем едната баба си почива там и ще ме отменя вечер. Rolling Eyes
И нещо, което ми е много интересно - моя позната със 7 месечно бебче вече очаква второ. Вие какво мислите за малката разлика?

# 158
По въпроса за малката разлика бих се изказала така - трудно е за родителите, но е добре за децата. Ще имат прибризително еднакви интереси и са на един акъл. Представете си разлика от 10-13 години например. Единият ще е още с памперс, а другия ще мисли за гаджета.
Аз предпочитам разлика от около 4-5 години, но моите имат 2 години и 3 месеца.

# 159
  • Sofia
Мами,
Да ви питам... бебка много се лигави от около седмица. Шегувах се с ММ, че ще й изкочи някой зъб Smiley Какво е обяснението? Изцяло си е на АМ, да не би да й е много сладко и затова да се лигави така?
Вчера й биха двете задължителни и ротавирусната. До момента не е вдигала температура и се надявам така да остане. Снощи за около час и половина я подмятахме с баба й за да се успокои, че беше малко по-разстроена, но през нощта и днес си спи много добре. Даже смятам ако днес и утре не вдигне температура да отидем за няколко дни в Банско. Хем да сменим обстановката и ще си правим разходки в хубавото време, хем едната баба си почива там и ще ме отменя вечер. Rolling Eyes
И нещо, което ми е много интересно - моя позната със 7 месечно бебче вече очаква второ. Вие какво мислите за малката разлика?
Нормално е това с лигавенето. Към третия месец започва да функционира парасимпатикуса и инервацията на слъзната жлеза и слюноотделянето. В същото време нервната система не е достатъчно зряла и бебето не преглъща тази слюнка, а я оставя да си се стича от устичката 😅

# 160
Мнения много моите момчета,като Хелинор  имат разлика 2,4г.  И у дома е купон,особено единия ,като плаче и другия,трудно е.Мъжа ми беше командировка миналата седмица,не знаех на кой свят съм,различни режими са.Чакам да пораснат да си играят заедно,това ме крепи.Ако има помощници може,но сами е много трудно.При породените деца сигурно е още по-сложно.Здрави да сме ще си ги отгледаме.

Последна редакция: вт, 23 фев 2021, 16:35 от Tsareva_89

# 161
Последните дни с хубавото време излизаме навън. Детето спи по много. Пък и в малкия град все се намира някой да му купи сън.
За секса....човека подготвял по-специална вечер,  не ей така ...да го направим. Свършихме и тази работа. Но презервативите са много гадни, няма да се учудя ако направим малка разлика на децата 😁😁
Иначе ми харесва да имат 3- 4 години разлика.
Малко ми е сложно с разходките, как да пазарувам в малките магазинчета. Да вляза с количката , да гушна детето....но спи...май ще трябва да си търся дружка. И осъзнах колко зле са тротоарите в нашия град.
Няколко вечери вече пропускаме нощното хранене. Не знам дали е от разходките , но 6- 7 часа си спи. През деня може за яде и през 2 часа.

# 162
Ани, ти дето се оплакваше,  видя ли.... аз още не съм се престрашира за секс...все още нещо цапа, писна ми. Сега е кафяво, то смени цвета сто пъти.... ама ме е и страх все едно съм девствена отново...хахах...
ММ така ме ядоса тези дни, че хич не ми е до секс с него, още ми държи.
И гърба ме боли адски, вече ще питам джипито за невролог да ме прати. И някакви масажи имам нужда. Абе баш секс е нужен да наместим кокалите... хаха

Нашата разлика с каката е 14 години и е прекрасно.  Няма да сме сами с ММ като отхвръкне каката, а сега така му се радва и ме отменя и помага, още не вярва милата че има братче и с огромна любов го гушка. Мислим тя да му е кръстница. Ние нямаме брак и кумове, но каката ще му е спътник и наставник  в живота след нас Wink

# 163
Добър вечер, момичета! Нахлувам в темата с един въпрос относно ваксините.  Трябваше да ваксинираме бебка на 10, но с таткото бяхме леко настинали в началото на месеца и затова я отложихме. Обаче през това време вместо да оздравея напълно ме хвана повече хремата, сега вече се оправих ( съвсем леко ми е запушен носът). Ваксината е за 25 февруари, според вас дали ще е проблем, ако я ваксинираме..... През това време бебека не се е разболявала.... Simple Smile

# 164
Изгубен и аз още монахинствам. Мм вика дай да правим още едно, ама мене ме притеснява, че с малка разлика ще ми стопят батерийките, иначе нямам против. Ама и с това гюленце, докато е още малко, бременеене на ново ще ми дойде малко нанагорно.

Момичета, вие гледали/взели ли сте от тези пъзели тип килим?? Гледам по различните магазини май са едни и същи навсякъде. Не знам и в Джъмбо дали не са същите. Че гледах уебинар на Ася Демирева и Бояна Петкова, в който казват, че бебето вече трябвало "да живее" на пода, за да се развива. Та се чудя каква настилка да сложа, лесна за почистване и май ще е това, за да се ориентирам лека по лека към пода. 😁😁

Общи условия

Активация на акаунт